|
|
|||||||
|
Παιδόφιλοι ραββίνοι στις ΗΠΑ ... |
||||||||
|
|
|||||||
Quote: Γιατί mr. USurum, έχει και Μέρος Β'; Και που το πας δηλαδή; Τσάμπα διαφήμιση στους ανώμαλους εβραίους κάνεις; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το κολλημά σου σε μια μόνο ομάδα ανθρώπων. Και ας μην ανακατέψουμε τα ιερατεία -ενθεν και ενθεν- γιατί θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Ενας είναι ο άλλος, Ενας και Μοναδικός |
||||||||
|
|
|||||||
Quote: Ξεκόλλα από τους Έλληνες να ξεκολλήσω από την ομάδα των "ανθρώπων " σου. Ναι, έχει και συνέχεια... |
||||||||
|
|
|||||||
Quote: ..Απλά μαθαίνω από σένα μάρκετινγκ SARDELABLOM - μήπως πληρώνεσαι για να βρίζεις τους ανώμαλους χριστιανούς ιερείς, όπως το κάνεις με αγαλλίαση και με την πρώτη ευκαιρία? Quote: Την λέξη "τράγοι" για το χριστιανικό ιερατείο την χρησιμοποιείς κατά κόρον. Να είσαι έτοιμος για τα ανάλογα... Quote: Άλλο όσοι έχουν χρησθεί εκπρόσωποι του Θεού και άλλο ο Θεός ρηχέ υποκρίταρε. Βρίζεις τους Έλληνες - έχεις πόλεμο... Α, και κάτι άλλο : Είπες "υποθετικά" για τους 'Ελληνες : Quote: Κι εγώ υπέθεσα πως θα σε βοηθούσε το κλιπάκι για την ψυχανάλησή σου σε κάποιες παλιές σου εμπειρίες,,, Και με πλυμένο στόμα αν βάζεις μέσα του την λέξη ΕΛΛΗΝΕΣ θα στο βουλώνω ανελειπώς... Σημειώνω πως δώ μέσα έχουν γράψει κριτικά , καυστικά και βαρειά για την Ελληνική πραγματικότητα 2 γυναίκες, αλλά είχαν το θάρρος να βάλουν το όνομά τους...Με γειά τους , με χαρά τους. Καλό κανουν. Στιγματίζουν από αγάπη για τους Έλληνες. Εσσύ βγάζεις μόνο μίσος πίσω από ψευδώνυμο.Έχεις ύψος μικρότερο από τ τις φούστες τους... |
||||||||
|
|
|||||||
|
Δεν αξίζεις ούτε απάντηση πλέον! Είσαι ένα ελεεινό υποκείμενο, κακιασμένο και μονόχνωτο που δεν έχει καν αίσθηση των βασικών αρχών της κοινωνικής συμπεριφοράς. Τα στοιχεία της ταυτοτητάς μου είναι στη διάθεση του κάθε καλοπροαίρετου συνομιλητη όπως συνέβη πολλάκις στο παρελθόν, η ανωνυμία είναι δική σου αποκλειστικότητα. Οσο για τις βρωμοκουβέντες σου και ότι άλλο πρεσβεύεις σαν μονάδα, σε προτρέπω να τα βάλεις με λίγο σάλιο εκεί που πρέπει! Κέρδισες με το σπαθί σου την παντοτεινή περιφρονησή μου!! |
||||||||
|
|
|||||||
Quote: OK... άρα σε καλό δρόμο βρίσκομαι... |