Sardanapalos
(member)
Sun May 04 2008 02:43 AM
Ουτε ψύλος στον κόρφο του.....

Δεν τον έφταναν τον ακατανόμαστο οι απειλές κατά της ζωής μου αλλά και εξολόθρευσης ενός ολόκληρου λαού (και τα δύο, αδικήματα που διώκονται αυταπάγγελτα σύμφωνα με την αμερικανική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία μετά τον εντοπισμό των ηλεκτρονικών ιχνών του εγκληματία-παραβάτη), έβαλε και avatar την σημαία του Αγίου Δομίνικου.

Μαλέα δεν είσαι καλά. Τράβα να σε κοιτάξει κανάς ψυχίατρος μπάς και ζήσεις τα λίγα χρόνια που σου μένουν εν ειρήνη και δεν καταλήξεις κρεμασμένος απο καμμιά συκιά πάνω σε μια στιγμή απόγνωσης.

Σού μιλάω σαν συνάνθρωπος, άσχετα αν σε κλείσω φυλακή για τα παραπάνω αδικήματα!
Και μη νομίζεις πως επειδή τα πειστήρια του εγκλήματος εξαφανίστηκαν δεν υπάρχουν, αντιθέτως έχουν πάει εκεί που πρέπει!!!

USAfilofovos
(enthusiast)
Sun May 04 2008 03:19 AM
Re: Ουτε ψύλος στον κόρφο του.....

Quote:

Δεν τον έφταναν τον ακατανόμαστο οι απειλές κατά της ζωής μου αλλά και εξολόθρευσης ενός ολόκληρου λαού (και τα δύο, αδικήματα που διώκονται αυταπάγγελτα σύμφωνα με την αμερικανική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία μετά τον εντοπισμό των ηλεκτρονικών ιχνών του εγκληματία-παραβάτη), έβαλε και avatar την σημαία του Αγίου Δομίνικου.

Άκου πολίτη του Ισραήλ, μισέλληνα και σιωνιστή :

1. Ξέχνα πως εδώ μέσα θα βρεις τον ήσυχο τόπο που θέλεις για να βγάζεις τα απωθημένα σου προς την Ελλάδα.

2. Κανείς δεν τα έχει με το Ισραήλ σου τόσο που να ασχολείται με αυτό εδώ μέσα. Εσύ τα προκαλείς. Τράβα εκεί και κάνε τον καμπόσο σκοτώνοντας πιτσιρίκια που πετάνε βότσαλα στα τανκς και άσε μας ήσυχους.

3. Είμαι σε Ελληνικό φόρουμ και δεν γουστάρω τα σύμβολα και τα συνθήματα μιας εμπόλεμης χώρας μέσα σαυτό. Αν για σένα είναι 60 χρόνια δικαιοσύνης, για τα 3.500.000 Παλαιστίνιους -θύματα της σιωνιστικής γενοκτονίας είναι 60 χρόνια κατάφορης διάπραξης εγκλήματος. Για μένα προσωπικά, αυτή η ηλίθια διαφήμιση στο αβατάρ σου σε ελληνικό φόρουμ είναι απρόκλητη προβολή μίσους. Όσο λοιπόν θα τα βάζεις , εγώ θα λέω την άποψή μου καθαρά και όπως μούρχεται :

6Ο ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ !!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

Είναι απόλυτο δικαίωμά μου να θέλω θανατική ποινή για κάθε σιωνιστή που εγκλημάτησε. Αν έχεις εγκληματήσει κι εσύ, επίσης και χωρίς να μου παίξει το μάτι!
Περιμένω να κινήσεις την διαδικασία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Περιμένω επίσης από τους υπεύθυνους του φόρουμ να βγάλουν τα σιωνιστικά συνθήματα από το αβατάρ σου που υποκινούν μίσος προς άλλα έθνη που είναι εμπόλεμα με το Ισραήλ.

3. Λίγη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστορία : Η σημαία του αβατάρ μου είναι της ηγεμονίας της Σάμου, όπου και το χωριό που μου έδοσε την καταγωγή μου.

Sardanapalos
(member)
Sun May 04 2008 04:17 AM

Quote:

Είμαι σε Ελληνικό φόρουμ και δεν γουστάρω τα σύμβολα και τα συνθήματα μιας εμπόλεμης χώρας μέσα σαυτό.

Οτι είναι νόμιμο και αποδεκτό απο τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ και δεν είναι εχθρικό πρός την Ελλάδα και τις ΗΠΑ θα το βάζω χίλιες φορές και άλλες τόσες!

Παράνομα συνθήματα όπως τα δικά σου είναι αυτά που πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψιν και πρίν προκαλέσουν προβλήματα -πρωτίστως σε σένα- και την οργή των αντιρατσιστών συμφορουμαίων, να διαγράφονται και να ξαποστέλλονται στου διαόλου τη μάνα ή στον ανακριτή!

Κάτσε στην Οδησσό μαλέα και τράβα τα μαλλιά σου για τη μοίρα που περιμένει όσους τρομοκράτες έχουν απομείνει στη Μέση Ανατολή.......ξέρεις που σ' έχουνε γραμμένο αυτοί ανόητε ανθέλληνα σλαβόφωνε;

--------------------------------------------------------

BONUS POST
--------------------------------------------------------

Quote:

...Τον Ιανουάριο του 2008 είδα πως το κυρίαρχο χαρακτηριστικό των forums είναι η ανοησία . Έκτοτε ο ελεύθερος χρόνος μου έπαψε να ξοδεύεται εκεί και έγινε πολύ πιο όμορφος.

USurum Jan. 2008

Ανόητε!

USAfilofovos
(enthusiast)
Sun May 04 2008 04:35 AM

Quote:

Παράνομα συνθήματα όπως τα δικά σου είναι αυτά που πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψιν και πρίν προκαλέσουν προβλήματα -πρωτίστως σε σένα- και την οργή των αντιρατσιστών συμφορουμαίων, να διαγράφονται και να ξαποστέλλονται στου διαόλου τη μάνα ή στον ανακριτή!

1. Εκτός από εσένα και τους LAKHS (εμπάργκο κατά της Ελλάδας) , LAKHS O ELLHNAS ("Μακεδονία" για τα Σκόπια), enas (άλλα αντάλλων) - που είστε ένα και το αυτό πρόσωπο, δεν βλέπω κάποιον άλλον "συμφορουμίτη" να οργίζεται μαζί μου...
2. Σου αποστέλνω εκ νέου την ευκαιρία να με πας στον ανακριτή :

Quote:

Είμαι σε Ελληνικό φόρουμ και δεν γουστάρω τα σύμβολα και τα συνθήματα μιας εμπόλεμης χώρας μέσα σαυτό. Αν για σένα είναι 60 χρόνια δικαιοσύνης, για τα 3.500.000 Παλαιστίνιους -θύματα της σιωνιστικής γενοκτονίας είναι 60 χρόνια κατάφορης διάπραξης εγκλήματος. Για μένα προσωπικά, αυτή η ηλίθια διαφήμιση στο αβατάρ σου σε ελληνικό φόρουμ είναι απρόκλητη προβολή μίσους. Όσο λοιπόν θα τα βάζεις , εγώ θα λέω την άποψή μου καθαρά και όπως μούρχεται :

6Ο ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ !!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

Είναι απόλυτο δικαίωμά μου να θέλω θανατική ποινή για κάθε σιωνιστή που εγκλημάτησε. Αν έχεις εγκληματήσει κι εσύ, επίσης και χωρίς να μου παίξει το μάτι!
Περιμένω να κινήσεις την διαδικασία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Περιμένω επίσης από τους υπεύθυνους του φόρουμ να βγάλουν τα σιωνιστικά συνθήματα από το αβατάρ σου που υποκινούν μίσος προς άλλα έθνη που είναι εμπόλεμα με το Ισραήλ.

Sardanapalos
(member)
Sun May 04 2008 05:18 AM

Quote:

Εκτός από εσένα και τους LAKHS (εμπάργκο κατά της Ελλάδας) , LAKHS O ELLHNAS ("Μακεδονία" για τα Σκόπια), enas (άλλα αντάλλων) - που είστε ένα και το αυτό πρόσωπο

Μαλέα πραγματικά ανησυχώ για την ψυχική σου υγεία.
Σε παρακαλώ πήγαινε αύριο στο γιατρό να σε κοιτάξει, τι διάολο το ελληνικό δημόσιο δεν σου καλύπτει την επίσκεψη;

Και ενημερωσέ με να ησυχάσω, αρκετά έχω στο κεφάλι μου, εσύ έλειπες τώρα να τόχω κρίμα που δεν έδρασα νωρίτερα!

Υ.Γ. Ας μη μπούμε στην ανόητη αντιπαράθεση της ονομασίας της Ανω Μακεδονίας.

Quote:

δεν βλέπω κάποιον άλλον "συμφορουμίτη" να οργίζεται μαζί μου...

Αλήθεια, μήπως μπορείς να μου πείς πόσα PM's συμπαράστασης έχεις λάβει την τελευταία 5ετία; Εγώ δεν μπορώ να τα μετρήσω χωρίς βοήθεια.

USAfilofovos
(enthusiast)
Sun May 04 2008 05:36 AM

Quote:

Quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Εκτός από εσένα και τους LAKHS (εμπάργκο κατά της Ελλάδας) , LAKHS O ELLHNAS ("Μακεδονία" για τα Σκόπια), enas (άλλα αντάλλων) - που είστε ένα και το αυτό πρόσωπο

--------------------------------------------------------------------------------

Μαλέα πραγματικά ανησυχώ για την ψυχική σου υγεία.

Μην ανησυχείς LALAKH . Οι απειλές σου για ηλεκτρονικές διαδικασίες ανάκρισης και παραπομπής μου σε δίκη, βρίσκονται εξαρχής στο αντίστοιχο καλάθι.

Quote:

Υ.Γ. Ας μη μπούμε στην ανόητη αντιπαράθεση της ονομασίας της Ανω Μακεδονίας.

Ως ισραηλινός πολίτης, αφοσιώσου στην προβληματική των Υψωμάτων του Γκολάν. Η Μακεδονία είναι ελληνική υπόθεση.

Quote:

Αλήθεια, μήπως μπορείς να μου πείς πόσα PM's συμπαράστασης έχεις λάβει την τελευταία 5ετία; Εγώ δεν μπορώ να τα μετρήσω χωρίς βοήθεια.

Μπράβο...

Dr. Jung
(Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης)
Sun May 04 2008 10:06 AM

Αχ καημένε μουυυυυ, τι σου 'μελε να πάθεις!
Θα σου φέρνω τσιγάρα στο Γκουαντανάμο

Sardanapalos
(member)
Sun May 04 2008 10:53 AM

Quote:

Καλά που το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλες τις φυλακές, το Γκουαντάναμο είναι παιδική χαρά για μοδίστρες μπροστά στο ξενοδοχείο που του έχω κλείσει δωμάτιο.

Εγώ τον είχα προειδοποιήσει απο καιρό, τι φταίω αν δεν μπορεί να κατανοήσει τα σημεία των καιρών;

I4G
(Enthusiast)
Sun May 04 2008 11:11 AM

Quote:

Εγώ τον είχα προειδοποιήσει απο καιρό, τι φταίω αν δεν μπορεί να κατανοήσει τα σημεία των καιρών;

den tha xei diavasei o ermos ta protokola xaxaxaxaxaxa

sarda ta xapia sou na ta pineis me poly nero filaraki arxisan oi parenergeies

estw kai neraki mavro (apo thn mavrh thalassa)

sigoura tous ksefyges apokleite na se amolysane

Dr. Jung
Sun May 04 2008 11:13 AM

Mη μου πεις ότι θα τον κλείσεις με την Έφη Θώδη;!!!
Είσαι απάνθρωπος!

Υ.Γ
Πότε απαγορεύτηκε το κάπνισμα πάλι;
κάθε μήνα τα ίδια θα έχουμε;

Sardanapalos
(member)
Sun May 04 2008 11:26 AM

Quote:

Mη μου πεις ότι θα τον κλείσεις με την Έφη Θώδη;!!!

Οχι να του χαριστούμε κιόλας. Ξέρεις τι είναι να σε κλειδώσουν για 5-6 χρόνια σ' ένα δωμάτιο με τον Αντρέα Ευαγγελόπουλο;
Θα πεί το Σαρδανάπαλο....Σαρδαναπαλάκι.....

Dr. Jung
Sun May 04 2008 11:32 AM

Eγώ λέω να του πεις "Χρόνια Πολλά" του ανθρώπου που έχει γεννέθλια, γιατί εσείς οι γέροι με κουράσατε.
Τελικά θα πλακωθείτε ή τσάμπα περιμένω;

Sardanapalos
(member)
Sun May 04 2008 11:33 AM

Quote:

sigoura tous ksefyges apokleite na se amolysane

Πουλιά στον αέρα πιάνεις ρε μπαγάσα!

USAfilofovos
(enthusiast)
Sun May 04 2008 12:19 PM

Quote:

Αχ καημένε μουυυυυ, τι σου 'μελε να πάθεις!

Σήμερα κλείνουν ακριβώς 6 χρόνια από τότε που το έκοψα το τσιγάρο, εξ ού και τα "γεννέθλιά" μου -γιορτάζω τις παραπάνω μέρες που οφείλονται στην απόφασή μου να το κόψω-δηλαδή σε μένα. Τα "άλλα" επίσημα γεννέθλια είναι θέλημα Θεού.
Σχετικά με τις απειλές του θρασύδειλου σιωνιστάκου, το έχω ξαναπεί : Ας εκτονωθεί στο Ισραήλ του με καμιά εισβολή και φόνο αμάχων στην Γάζα. Να αφήσει στους Έλληνες τα των Ελλήνων.
Τι διάολο κόλλημα είναι αυτό; Αρχίζω να διερωτώμαι μήπως έχει σχέση με το "επίδομα" που ψαλιδίστηκε κι αυτό από το παρόν θέμα...

I4G
(Enthusiast)
Sun May 04 2008 01:52 PM

Quote:

Πουλιά στον αέρα πιάνεις ρε μπαγάσα!

o peinasmenos POULakia oneirevete sardaaaaaa

apo mena pros to parwn pare ton POUL.

ps: pes mou pou einai to xartoni me ta grammata (PM) symparastashs na riksw ki egw ton ovolo mou .
pswnio e pswnio

Sardanapalos
(member)
Mon May 05 2008 01:50 AM

Quote:

apo mena pros to parwn pare ton POUL

Σου τον χαρίζω να τον αξιοποιήσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις μπαγάσΩ......

Τραγουδιστά με συνοδεία κλαρινέτου.

I4G
(Enthusiast)
Mon May 05 2008 01:59 AM

Quote:

Σου τον χαρίζω

twra ti na pw ?

i eisai xortatos i gemise to xartonaki kai den xwra allous .

enas
(Journeyperson)
Mon May 05 2008 07:28 PM

1. Εκτός από εσένα και τους LAKHS (εμπάργκο κατά της Ελλάδας) , LAKHS O ELLHNAS ("Μακεδονία" για τα Σκόπια), enas (άλλα αντάλλων) - που είστε ένα και το αυτό πρόσωπο, δεν βλέπω κάποιον άλλον "συμφορουμίτη" να οργίζεται μαζί μου...
Opios stin pragmatikotita egrapse to parapano den kserei ti tou ginete, den kseri ti leei. Ego, (o Enas) den grafo me alo psevdonimo. kai den grafo alla antallon. Ta grafo ola apla kai kala, etsi oste kai eseis akoma na mporesete na ta katalabete. Den yparxei dikeologia. Ean kanis den katalavenei ti enoo, as sikosei to xeri tou. Tha ta ksanapo giati ego eime o Enas. Enas kai monadikos. Enas Ellinas. Πας Μη Ελλην Βαρβαρος. Right on Brother.!

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2