|
|
|||||||
|
Είμαι λάτρης του Alfred Hitchcock και μέχρι τώρα δεν έχω καν αναφερθεί στον "The Master of Suspence" (φτού μου)
Έχει φτιάξει 54 ταινίες μεταξύ 1925-1976. Ένα quiz λοιπόν για τους λάτρεις του Hitch και για μία από τις ποιο γνωστές ταινίες του (αν όχι η ποιο γνωστή) το "Psycho" ή στα Ελληνικά "Ψυχώ". α)Το "Psycho" λένε είναι η πρώτη ταινία του Hollywood που δείχνει ποια καθημερινή λειτουργεία ενός σπιτιού;;;(δεν είναι το shower πάντως) β)Ποιο ήταν το ασυνήθιστο hobby του ψυχωτικού υπαλλήλου του Motel,Norman Bates;;; γ)Τι ήταν το "αίμα" στην γνωστή σκηνή του shower;;; δ)Το "Psycho" σημαδεύει ποια γνωστή τελευταία φορά πολύχρονη καριέρα του Αlfred Hitchcock;;; ε)Ποιος καινούργιος κανόνας επιβλήθηκε στους κινηματογράφους με την κυκλοφορία του "Psycho";;; Heavy-Metal Angel Mην μου πείτε μόνο,ότι δεν έχετε δει αυτή την ταινία
|
||||||||
|
|
|||||||
|
Τελικά ή δεν έχει δει κανείς αυτή την ταινία,ή είναι δύσκολες οι ερωτήσεις ![]() Heavy-Metal Angel |
||||||||
|
|
|||||||
|
Oxi Heavy - den pisteuw einai duskola autes h erwtises pou ekanes gia to 'Psycho' >> toulaxiston oxi gia 'koinous pou parakoulou8an του Alfred Hitchcock ta erga. Egw omos ('mbouf') - den exw idea - mono an ta epsaxna sto Internet - kati 8a ginwtan. Oi upolupoi, maybe, bariwntai >> kalokairh blepeis, ola sta trexata.
|