|
|
|||||||
|
Ενα κυβερνο-καφε για ολους μας. Με εμφαση την ομορφη πλακα. Ετσι για να περναμε καλα ολοι μαζι, χωρις να τσακωνομαστε ασκοπα οπως ειχαμε συνηθισει μερικοι στο παρελθον εδω στο φορουμ. Ειναι εφικτο να περναμε καλα, να μιλαμε καλα, και να γελαμε σαν μια καλη cyber-παρεα. Αυτα για την ωρα για το "Happy thread" Κατι αλλο τωρα: Στο μελλων προτεινω να βρισκομαστε οσοι μπορουμε σε καποιες πολεις. Να κανουμε κατι οργανωμενο, και καμμια φορα με διανυκτερευση σε ξενοδοχειο οποτε ειναι δυνατο,και φυσικα παντα καλο φαγητο,και σιγουρα νυχτερινη διασκεδαση, κ.τ.λ. Ετσι λοιπον σε καποια φαση ας ανοιξουμε ενα νημα για να προτεινουμε και να οργανωνουμε μεροι να βρισκομαστε. Χωρις ανχος οτι ντε και καλα πρεπει να βρεθουμε, αμα κατσει και μαζευτουμε μερικοι εκατσε, κι αν οχι ξαναπροσπαθουμε αργοτερα. Δεν ειναι και τιποτα καινουργιο αυτο που αναφερω, απλα αν υπαρχει ενα νημα ειδικα αφιερωμενο εδω για τα μελοι που θελουν να βρεθουνε, μπορει να γινει κατι και να καταφερουμε να κανουμε κατι καλο. Νομιζω πως ενας απο τους σκοπους ενος Ελληνικου φορουμ ειναι να ενωνει και να δημιουργει φιλιες μεταξυ Ελληνων απο ολα τα μεροι του κοσμου. Αν το παρουμε σοβαρα μπορουμε να κανουμε πολλα στο μελλων, στην αρχη για γνωριμιες και φιλια, και μετα ισως για κατι καλυτερο ακομα. Τι λετε; Μην παρεγηξηθω παλι και μου πειτε πως το κανω αυτο για να εχω καποια αιγλη στο φορουμ...Δεν μ ενδιαφερει καθολου αυτο ειλικρινα. Αυτο που θελω ειναι να προσπαθησουμε να αναβαθμισουμε το φορουμ σε κατι που να ειναι καλο, σωστο και να αξιζει να σπαταλαμε τον χρονο μας ποιο εποικοδομητικα ως Ελληνες. Φυσικα ξερω πως δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα, αλλα μια καλη και με καλες προθεσεις προσπαθεια ποτε δεν ειναι κακο πραγμα!!! Αν θελει Ο Γιωργος ας κανει ενα νημα με σκοπο να πουμε απο που ειμαστε ο καθενας και ποιες πολεις ειναι κοντα μας. Ετσι θα εχουμε μια ιδεα που ειναι ποιο καλα για τους ποιο πολλους να οργανωσουμε μια συναντηση. Τι θελετε να κανουμε σε μια τετοια συναντηση; Τι προτιματε ακριβως για διασκεδαση, καμμια εκδρομη; Οτιδηποτε ειναι σχετικο για να κανουμε καλη παρεα και να περασουμε καλα ως μελοι του φορουμ. Στην Αυστραλια π.χ. εχουν κανει ολοκληρα κλαμπ Ελληνικα που πανε απ ολη την Αυστραλια και εχει, φαγητο διασκεδαση, και αλλα πραγματα που δεν θυμαμε, και γινεται χαμος! Δεν λεω οτι μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο βεβαια, αλλα κατι παρομοιο σε πολυ μικροτερη κλιμακα, νομιζω μπορει να γινει... Σε πολλες χωρες ακουω ειναι καλα οργανωμενοι Οι Ελληνες και περνανε καλα συνολικα. Εδω στην Αμερικη κατι μας κραταει και δεν το καταφερνουμε...Θα μου πειτε ειναι και θεμα δουλειας, εδω δουλευουμε σχεδον ολοι 12-14 ωρες, που να μεινει χρονος για τετοια; Τελος παντων η προταση ειναι στο τραπεζι ας κανουμε ο καθενας οτι μπορει μπας και κανουμε κατι ομορφο. Αλλο ενα θεμα που προτεινω ειναι να κανει Ο Γιωργος ενα νημα να καλωσοριζουμε τα νεα μελοι ολοι οσοι θελουν. Ετσι ουτως ωστε να αισθανονται καλα και ανετα αμεσως οσοι καινουργιοι μπαινουν, και να ποσταρουν σχετικα γρηγορα, ξερωντας πως τα παλια μελοι θα τους καλοδεχτουν.Αλλο να μπεις σε ενα φορουμ και να ακουσεις καλως ηρθες απο δεκαδες μελοι, κι αλλο να μπαινεις και να μην σου μιλαει κανενας! Ελπιζω και παλι, και το τονιζω, να μην με παρετε στραβα, εχω πολυ καλη διαθεση να κανουμε ολοι μαζι καλα και θετικα πραγματα στο φορουμ που μας φιλοξενει ολους. Χαιρετω!!! |
||||||||
|
|
|||||||
|
Σουντζουκιδης Σουβλαντζης Κολοβος Καταλιακος (κατω απ τον ηλιο) Τσιγαριδης Στραβοποδης (πρωην ποδοσφαιριστης) Αυτιας (λεει ειδησεις σε καποιο καναλι) Κλαμμενος Βαρεμενος... |
||||||||
|
|
|||||||
ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ!!! |
||||||||
|
|
|||||||
|
Sardanapale you made me laugh hard and loud!! i found it cute!!
|
||||||||
|
|
|||||||
|
Με τι γελατε ρε; Δεν εχω ιδεα!!! |
||||||||
|
|
|||||||
|
"Με τι γελατε ρε; Δεν εχω ιδεα" Απλά είταν αστείο αυτό του Σαρδανάπαλου: ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ!!! |
||||||||
|
|
|||||||
|
Στο δικο μου δεν ειχε αλλαξει ακομα το αβαταρ μου απο τα οπισθια στον Πατσινο...ειχε ακομα τις γυναικες οταν διαβασα το σχολειο...και γι αυτο δεν καταλαβα!!! |
||||||||
|
|
|||||||
|
Διακοπες Τζαμαικα εχει παει κανεις; |
||||||||
|
|
|||||||
|
Τζαμάϊκα όχι αλλά το Σάββατο φεύγω για δεκαπενθήμερη περιοδεία στο ανατολικό ημισφαίριο, όπου για λίγες μέρες θα στρατοπεδεύσω σε γνωστή πόλη τσιλιμπουρδίσματος. Αν θές σού στέλνω πληροφορίες και έλα να με βρείς, σού εγγυώμαι ζωή και κότα. Ενδεικτικά σου λέω πως η ενοικίαση μηχανής στοιχίζει 9 ευρώ την εβδομάδα και 11 την ημέρα το ξενοδοχείο 4 αστέρων με free wireless internet για να μην χάνουμε και τις επαφές μας. Πανάθα είσαι; θα κάνουμε και κόντρες! Για τον SVATS δεν ρωτάω, κινδυνεύει να κρεμαστεί με καλώδια απο κανένα στύλο. Τι στο καλό, μια φορά ζούμε κι αυτή λίγη!
|
||||||||
|
|
|||||||
|
Ωραιος Ο Σαρδας!!! Τετοια ν ακουω!!! Παντα τετοια!!! Θελω report κατα την διαρκεια και με το καλο οταν γυρισεις!!! |
||||||||
|
|
|||||||
|
Κουβα εχει παει κανεις; |
||||||||
|
|
|||||||
|
Θα περάσουνε 15-20 χρόνια ακόμα και θα λές....Ρε τότε που μούλεγε ο Σάρδας για κάτι τσιλιμπουρδίσματα εγώ σκεφτόμουνα μη μου σπάσουνε κανένα πιάτο οι πιατάδες και λούφαξα. Αμ τότε όχι βιάγκρα δεν θα τον σηκώνει αλλά ούτε βιτζι του λιμανιού! |
||||||||
|
|
|||||||
Quote: Σε αλλους πεστα, εγω μια φορα τον μηνα για μια εβδομαδα ειμαι σχεδον παντα στην Καραιβικη η στην Λατινικη Αμερικη...
|
||||||||
|
|
|||||||
|
Κάτι τέτοια ακούω και χαίρομαι. Μπράβο φιλάρα! ![]()
|
||||||||
|
|
|||||||
|
Ε τι νομιζες ρε φιλε...Τσαμπα καθομαι εδω που καθομαι; |
||||||||
|
|
|||||||
|
Απο γυναικες πως παει το φορουμ; Ειναι καμμια δεσποινιδα κρυμμενη εδω μεσα που ντρεπεται να ερθει να μας μιλησει; ![]() Που ειστε ολες οι γυναικες του φορουμ; Για ελατε να τα πουμε!!
|
||||||||
|
|
|||||||
|
Μειναμε απο γυναικες...stop. Μειναμε απο φαντασια..stop Μειναμε απο χαβαλε...stop |
||||||||
|
|
|||||||
|
Που ειναι τα καλα παιδια του φορουμ; |
||||||||
|
|
|||||||
|
Την Χεβυ την εχει δει κανεις; Ανησυχω, τι εγινε; Πηρε συνταξη απο το φορουμ η ειναι σε αδεια; |