|
|
|||||||
|
Δεύτερο βραδακι απόψε που δεν μπορώ να μπω στο δώμα. " An unknown error occured while connecting to the DigiChat Server. Please contact the administrator in charge of the site. java.lang.Exception: HttpServlet address not specified " Το παραξενο είναι πως το who is online δείχνει κόσμο μέσα. Επίσης εδώ και κανένα μήνα η εισόδος στο δωμάτιο διαρκεί οχτώμισι χρόνια. Είναι να απορεί κανείς. Τόσα upgrades. Τόσες τεχνολογίες. Μόνο και μόνο για να αργοπορούμε περισσότερο... |
||||||||
|
|
|||||||
|
Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα κολλητό. Δώστε το μικρόφωνο στο λαόοοο... !!!
|
||||||||
|
|
|||||||
|
Θα διαφωνήσω!! εγώ μπαίνω με την πρώτη... αλλά το πρόβλημα είναι στην έξοδο... δέν μπορώ να βγώ με τίποτα!!!! |
||||||||
|
|
|||||||
|
Bravo Joker !!!! Afto einai to kainourgio mas synthima
|
||||||||
|
|
|||||||
Quote: Βρε Joker ποτε μπαινεις εσυ στο chat και δε σε βλεπω?? Μου κάνει εντύπωση...
|
||||||||
|
|
|||||||
|
Να δοκιμάσεις με βαζελίνη. Εγγυημένη απόδοση, λιγότερος πόνος... |
||||||||
|
|
|||||||
|
xmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....... |
||||||||
|
|
|||||||
|
- Φτάνουμε στρουμφίτα!
|
||||||||
|
|
|||||||
|
Γεια χαρά σε όλους ![]() Πριν λίγο γράφτηκα στο φόρουμ και προσπαθώ να μπω στο chat, αλλά χωρίς επιτυχία. Έχω εγκατεστημένο Java, έκανα επανεκκίνηση στον υπολογιστή, αλλά τίποτα. Συνέχεια βγαίνει το εξής: Πατάω Run, αλλά τίποτα. Εμφανίζεται ένα γκρι Connect κουμπί το οποίο είναι απενεργοποιημένο. |
||||||||
|
|
|||||||
|
Tσέκαρε "always trust content from this publisher" και κατόπιν πάτα "Run" |