thepsilos
(Journeyperson)
Thu Dec 13 2007 03:31 PM
EXEI TO CHAT PROKATALIPSH???

mia me afhnei na mpw mia oxi . .. . ti ginete? exei orio posous users mporei na parei?

GiorgosAdministrator
(Admin)
Thu Dec 13 2007 03:39 PM
Re: EXEI TO CHAT PROKATALIPSH???

Ti mynhma sou dinei kai den boreis na beis?

GIORGOS_Athens_Hellas
(Addict)
Thu Dec 13 2007 03:53 PM

Είναι μία από τις περιπτώσεις που σου έχω πει Γιώργο και ξέρουμε.
Δηλαδή πρόβλημα με την DNS.

Ψηλέ δοκίμασε και με IE και με Firefox.

thepsilos
(Journeyperson)
Thu Dec 13 2007 03:54 PM

The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

etc etc etc

thepsilos
(Journeyperson)
Thu Dec 13 2007 03:56 PM

oute to ena oute to allo doulevoun

GiorgosAdministrator
(Admin)
Thu Dec 13 2007 04:58 PM

http://www.omogenia.net/greekchatomogenia.htm

dokimase edw direct

thepsilos
(Journeyperson)
Fri Dec 14 2007 04:28 AM

NO GOOD to direct link

Notos
()
Fri Dec 14 2007 06:22 AM

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα αλλα μονο σε ενα directory...
Εδω και δυο μηνες. Και αυτο μονο οταν μπαινω ως "Νοτος"

Αν μπω ανωνυμος η με αλλο ονομα κανενα προβλημα.

Μυστηριο...

thepsilos
(Journeyperson)
Fri Dec 14 2007 11:21 AM

twra doulevei . . . argotera pali pios kserei . ..

AFRODITH
(Silent friend)
Tue Dec 18 2007 02:18 PM

PEDIA DOULEUI PALI TO CHAT OXI OPOS PALIA ALLA DOULEUI ELATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

equinox
(Member)
Wed Jan 02 2008 04:16 PM

Προσπαθώ να μπω εδώ και ώρες αλλά μάταια.

Κάποιοι από το msn μου λένε πως δουλεύει όμως.

Τιμωρία με βάλατε?!!!

GIORGOS_Athens_Hellas
(Addict)
Thu Jan 03 2008 06:55 AM

Quote:

Τιμωρία με βάλατε?!!!

Αντιγράφω από το online λεξικό Ελληνικής γλώσσας του Τριανταφυλλίδη.

τιμωρία η [timoria] O25 : η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του τιμωρώ, μέσο που χρησιμοποιείται εναντίον προσώπου το οποίο έχει παραβεί κάποιο νόμο ή κανονισμό: Eπιβάλλω αυστηρή / επιεική / δίκαιη / άδικη / παραδειγματική ~, ποινή. O δάσκαλος έβαλε στην τάξη ~. Bάζω ένα παιδί ~, του επιβάλλω μια τιμωρία. Θεώρησε την αρρώστια του σαν ~ από το Θεό για τις αμαρτίες του, θεία δίκη. [λόγ. < ελνστ. τιμωρία, αρχ. σημ.: `εκδίκηση΄]

Επειδή λοιπόν από ανθρώπινης πλευράς δεν συντρέχει κανένας λόγος ποινής ή εκδίκησης (για την Θεία Δίκη δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω) και για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, το πρόβλημα αυτό είναι γενικό και έχει αναφερθεί στο ίδιο topic σαν πρόβλημα DNS , το είχα δε και εγώ αρκετές φορές.

thepsilos
(Journeyperson)
Wed Jan 16 2008 03:07 PM
PALI TA IDIA!!!!

GRRRRRRRRRRR!!! Ekei pou douleve mia xara arxise ta idia kolpa to chat. Eleosssssssssssss!!!!

Mipos einai sabotage tou bill gates epeidh einai Java ???

Kante kati re paidia . . .

equinox
(Member)
Thu Apr 24 2008 02:37 AM

Quote:

Quote:

Τιμωρία με βάλατε?!!!

Αντιγράφω από το online λεξικό Ελληνικής γλώσσας του Τριανταφυλλίδη.

τιμωρία η [timoria] O25 : η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του τιμωρώ, μέσο που χρησιμοποιείται εναντίον προσώπου το οποίο έχει παραβεί κάποιο νόμο ή κανονισμό: Eπιβάλλω αυστηρή / επιεική / δίκαιη / άδικη / παραδειγματική ~, ποινή. O δάσκαλος έβαλε στην τάξη ~. Bάζω ένα παιδί ~, του επιβάλλω μια τιμωρία. Θεώρησε την αρρώστια του σαν ~ από το Θεό για τις αμαρτίες του, θεία δίκη. [λόγ. < ελνστ. τιμωρία, αρχ. σημ.: `εκδίκηση΄]

Επειδή λοιπόν από ανθρώπινης πλευράς δεν συντρέχει κανένας λόγος ποινής ή εκδίκησης (για την Θεία Δίκη δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω) και για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, το πρόβλημα αυτό είναι γενικό και έχει αναφερθεί στο ίδιο topic σαν πρόβλημα DNS , το είχα δε και εγώ αρκετές φορές.

Λέμε πρόβλημα dns αλλά εδώ και μήνες δεν δίνει κανείς κάποια βοήθεια επίλυσης.

Τι σημαίνει "πρόβλημα dns"?

Μιλάμε για πρόβλημα του omogenia?
Του provider που χρησιμοποιεί ο καθένας μας?
Ή για ρύθμιση στα πισιά μας?

Παρεπιπτόντως πλέον δοκιμάζω ένα άλλο άσχετο chat room ( Flash Chat v.4.7.11) και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα εισόδου ούτε μια φορά την ίδια στιγμή που στο ομογένια δεν μπορώ να μπω.

Αυτό εμένα μου λέει πως το πρόβλημα είτε επίτηδες είτε ακουσίως είναι στo server ή τις εφαρμογές του omo.

Κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια 5 ολόκληρους μήνες, παρ' όλο που σας τα γράφει ο κοσμάκης ότι ταλαιπωρείται και κάνετε πλακίτσα με τα posts τους.
Ακόμα και σε ελληνική δημόσια υπηρεσία να είμασταν, θα είχε δωθεί μια λύση σε 5 μήνες.

Ή λύστε το ή δώστε οδηγίες επίλυσης ή αλλάξτε προγράμματα.

Αλλιώς πείτε το ανοιχτά ότι δεν σας νοιάζει το room να τελειώνουμε.

Dr. Jung
(Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης)
Thu Apr 24 2008 03:17 AM

Νο1 κανόνας του κόσμου τον υπολογιστών είναι να μην απαιτείς και να λες "ευχαριστώ" για κάθε τι που προσφέρεται δωρεάν.

Νο2 κανόνας είναι πως κανείς δεν υποχρεώνεται να σε εξυπηρετήσει για το οτιδήποτε, ειδικά για δωρεάν υπηρεσίες, ελεύθερο λογισμικό ή συμβουλές βοήθειας.

Eva-Redi
(zizani with a twist)
Thu Apr 24 2008 04:08 AM

Quote:

πρόβλημα με την DNS

Les na kanete la8os - kai exei na kanei me to 'DNA', mhpws (leeeeme tora)

equinox
(Member)
Thu May 01 2008 04:14 AM

Quote:

Νο1 κανόνας του κόσμου τον υπολογιστών είναι να μην απαιτείς και να λες "ευχαριστώ" για κάθε τι που προσφέρεται δωρεάν.

Νο2 κανόνας είναι πως κανείς δεν υποχρεώνεται να σε εξυπηρετήσει για το οτιδήποτε, ειδικά για δωρεάν υπηρεσίες, ελεύθερο λογισμικό ή συμβουλές βοήθειας.

Πάλι τα ίδια εδω και 2 μέρες.

Κατα πως φαίνεται οι άλλοι που είναι μέσα στο δωμάτιο έχουν πληρώσει.

Dr. Jung
(Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης)
Thu May 01 2008 02:06 PM

Quote:

Πάλι τα ίδια εδω και 2 μέρες.

Κατα πως φαίνεται οι άλλοι που είναι μέσα στο δωμάτιο έχουν πληρώσει.

Eίχα κι εγώ ένα θέμα κάποτε με κάποιες σελίδες μου που φιλοξενούσε ο server του omogenia. Άνθρωποι από αμερική μπορούσαν να τις δουν αλλά άνθρωποι από Ελλάδα ή αλλού, όχι.

Αντί να παραπονιέμαι όμως για ένα προϊόν που έτσι κι αλλιώς ήταν δωρεάν, προσπάθησα να βοηθήσω κι έτσι ρώτησα έναν τεχνικό της forthnet τι συμβαίνει.

Μου είπε την ρίζα του προβλήματος, την είχα στείλει στον Γιώργο, αλλά σίγουρα έχει και δουλειές. Το κέφι του προσπαθεί να κάνει και να φτιάξει και το δικό μας, δεν είναι η νομαρχία για να διαμαρτύρεσαι.

Contact Us Yasou.com

*
UBB.threads™ 6.5
With modifications from Omogenia.com by Yasou.com

New Page 2