|
|
|||||||
|
Βλέπω τώρα την (πεντάμορφη) Ντόρα στην τηλεόραση, την ρωτάει ένας συνταξιούχος πως ακριβώς μπορεί ένας άνθρωπος να ζήσει με 460 ευρώ. Η απάντηση της Ντόρας είναι πως τώρα ξεκινάει η προσπάθεια για την καλυτέρευση της ζωής του. Μάλιστα σε έναν άλλον συνοριοφύλακα που είπε ότι παίρνει 550 ευρώ του απάντησε ότι του χρόνου θα παίρνει.... 620 ευρώ και σαφώς αυτό είναι μια καλυτέρευση της ζωής του! Και εκείνος ο γουρουνόμορφος ο Πάγκαλος λέει ότι ότι η ΝΔ λέει ψέματα στο λαό. Δε ξέρω εσείς, αλλά εγώ όταν βλέπω τέτοια το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι κρεμάλες στις πλατείες, ρουκέτες της 17Ν, και καρμανιόλες. |
||||||||
|
|
|||||||
|
"Δε ξέρω εσείς, αλλά εγώ όταν βλέπω τέτοια το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι κρεμάλες στις πλατείες, ρουκέτες της 17Ν, και καρμανιόλες". Nulli katalavainw thn aganakthsh sou apo ayta pou vlepeis kai akous apo thn kathe Ntora. (Political Ntora) Pros to paron afou gia kremales kai alla tetoia synafh einai impossible..arkesou sto MAYRISMA THS.. |
||||||||
|
|
|||||||
|
Δεν μιλάμε για απλή αγανάκτηση, αλλά από την διαπίστωση ότι υποτιμάνε την νοημοσύνη μας αυτοί οι ανεπάγγελτοι χαραμοφάηδες. Όσο για το μαύρισμα έχεις δίκιο: Όταν μου δωθεί η ευκαιρία θα την μαυρίσω στο ξύλο πριν προλάβει να το σκάσει στο αεροδρόμιο. |
||||||||
|
|
|||||||
|
Το ειδα γαμ...καλα ειναι απαιχτοι, μερικες φορες αναρωτιεμαι ρε λες να ειναι αυτοι σωστοι και εγω ο αναποδος???????? |
||||||||
|
|
|||||||
|
Makari kai na teliwne ekei to thema , alla exei parakladia i oikogeneia. Mi mou peite pws den exete dei ena labro neo me vlemma.......akathioriston pros to parwn na pozarei sto tv sas. Mi mou peite pws den ton exete akousei na dinei lyseis se ola ta themata me tin anesi kai aftopepithisi tou kserola kai ama den souaresei tha to pw ston baba mou... SVATS Vazw stoixhma pws aftos o typos tha metapisiksei se allo komma syntoma px to pasok giati einai filelefteros,... pws na to kanoume......... fantastite Ntora sti ND kai to anisixo vlemma sto PASOK antipalous. Ekei na dw ti tha psifisete. |