Your_Future_
Journey Man

Reged: Thu
Loc: Athens,Greece
|
|
Μία μέρα στην ζούγκλα ο πίθηκος κάπνιζε ένα "πεντάφυλλο"!!! Τον βλέπει η σάυρα και τον ρωτά "τι κάνεις εκεί ρε πίθηκε ?" "Να" της λέει ο πίθηκος "καπνίζω ένα τσιγάρο. Αμα θέλεις έλα να δοκιμάσεις". Απονήρευτη η σαύρα ανεβαίνει πάνω στο κλαδί και παίρνει το τσιγαριλίκι που της έδωσε ο πίθηκος. Τραβά δύο-τρεις τζούρες και ΜΠΑΜ πέφτει ξερή κάτω από το κλαδί. "ΩΧ" λέει ο πίθηκος, "τί έπαθες σαύρα μου?" "Να" του λέει η σαύρα "δεν είμαι και πολύ συνηθισμένη και έγινα χάλια. Πάω να πιω λίγο νερό να φτιαχτώ". Και ξεκινά προς το ποτάμι. Με το που φτάνει στο ποτάμι και σκύβει να πιει νερό πετιέται ο κροκόδειλος, "καλά τι έπεθες σαύρα μου και είσαι έτσι ?" την ρωτά. "Ασε" του λέει" μου έδωσε ένα τσιγάρο ο πίθηκος και τρελάθηκα"..... "ΠΟΥ ? ΠΟΥ ?" ρωτά το αλάνι ο κροκόδειλος. "Να εκεί πιο πέρα στο δάσος" του λέει η σαύρα. Ξεκινά ο κροκόδειλος και λίγο πιο κάτω βρίσκει τρία τσιγαριλίκια καπνισμένα μέχρι την άκρη. Κοιτά ψηλά στο δέντρο και βλέπει τον πίθηκο ΝΤΙΡΛΑ. Ο πίθηκος μες την ζάλη του κοιτά - ξανακοιτά - ξανακοιτά με γουρλωμένα μάτια τον κροκόδειλο και του λέει: "Καλά μωρή χαμούρα πόσο νερό ήπιες????"
-------------------- Your_Future_
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
τέλειο! Μόνο που δεν ξέρεις τι έγινε μετά:
Καθόταν ο πίθηκος την άλλη μέρα το πρωί σε κώμα. Περνάει από δίπλα του ο λαγός σφαίρα, φρενάρει, γυρνάει πίσω και του βάζει χέρι -Καλά ρε καθεσαι εδώ και σαπίζεις; Σήκω να αθληθείς λιγάκι ρε άχρηστε. Ελα να τρέξουμε παρέα Σηκώνεται ο πίθηκος, τρέχει μαζί με τον λαγό. Παρακάτω είναι η σαύρα, ανάσκελα πάνω στην πετρά. Νευριάζει ο λαγός και τις βάζει γκάζια -Καλά τι χάλια είναι αυτά μωρή; Πρωί-πρωί, μέσα στον καθαρό αέρα του δάσους, αντί να σηκωθείς να τρέχεις κι εσύ, κάθεσαι και λιάζεσαι σαν γέρος; Σήκω να τρέξουμε! Σηκώνεται και η σαύρα και τρέχει μαζί. Με τα πολλά ο λαγός όποιον βρίσκει στο δάσος, τον βάζει στην ομάδα. Κάποια στιγμή βρίσκει την τίγρη που είναι αραγμένη κάτω από ένα δέντρο. Την αρχίζει κι αυτήν στο παραμύθι, να σηκωθεί να τρέξουνε. Κι αυτή του λέει -Άσε ρε λαγέ, κάθε φορά που πίνεις εσύ ecstasy, εμείς πρέπει να τρέχουμε σα μαλάκες;
-------------------- Βαβυλώνα blog **Γατοσελίδα**F800riders.org the Greekzzz
|
Your_Future_
Journey Man

Reged: Thu
Loc: Athens,Greece
|
|
milame gia poli doparisma ta zoa re greenpeace.......axaxaxaxaxaxaxxaxaxa...... KAI PINO MPIRES PINO MPIRESSSSSSSSSSSSSSSSS........XEXEXEXE OPAAAAAAAAAA OPAAAAAAAA.............
-------------------- Your_Future_
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Euge nee mou. Ki ase tous allous na ksenerwnoun
|