Anonymous
Unregistered
|
|
Perr was the worst he stinks he should of never even be in famestory or at least get out when was protinomenos all the time
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Peri can't sing for crap - he can't even mime a song - anyone watch Monday's Proinos Kafes??
|
Anonymous
Unregistered
|
|
i saw it and it was the bomb :)
|
Anonymous
Unregistered
|
|
adika milousate. o peris einai theos kai to apedikse.so skaste oloi tora
|
Anonymous
Unregistered
|
|
u are all gay. Perry sucks as a singer.
|
Anonymous
Unregistered
|
|
sosto
|
Anonymous
Unregistered
|
|
i love andreas he is cuuuuuuuuuuute re pedia thelo na tn do dn antexo alo makria tou
|
Anonymous
Unregistered
|
|
kori agapw ton fwti i eya eimai
|
Anonymous
Unregistered
|
|
;
kl;k
|
Anonymous
Unregistered
|
|
;
kl;k
|
Anonymous
Unregistered
|
|
I m a singer in Limassol and Perri was the best but because you never make some lessons about music you cannot understand. So i believe: oi asxetoi na men miloun kai na min feroun gnomi tin stigmi pou den exoun idea gia to syggekrimeno thema.
|
Anonymous
Unregistered
|
|
o andreas ine telios kouklos exi telia malia kai exi fonara to pedi en telios
|
Anonymous
Unregistered
|
|
ego pistevo oti oli eine erasitexnes pou nomizoun oti exoun phoni ala distixos to show eine mia eliniki xeftila gia na pername tin ora mas kai na xeronte ta 13 koritsakia blepontas ton atalanto andrea ktl.h marinela malista phonara ala doulepse sklira gia auto pou einai simera oxi opos ton nino pou kimitike me ti zina gia na gini diasimos
|
Anonymous
Unregistered
|
|
ego pistevo oti oli eine erasitexnes pou nomizoun oti exoun phoni ala distixos to show eine mia eliniki xeftila gia na pername tin ora mas kai na xeronte ta 13 koritsakia blepontas ton atalanto andrea ktl.h marinela malista phonara ala doulepse sklira gia auto pou einai simera oxi opos ton nino pou kimitike me ti zina gia na gini diasimos
|
Anonymous
Unregistered
|
|
ti lete tora?
|
Anonymous
Unregistered
|
|
o nino me tin zina????? kala ego pou zw?????
|