Eva-Redi
zizani with a twist

Reged: Wed
Loc: Adelaide, South Australia
|
|
Compliments of >> http://www.boysstuff.gr/ (grammena opos parousiazete sthn apano-selida)
Βάλτε "χέρι" στον εαυτό σας... Ξυστήρι για κυρίους (Ball Scratcher) Θέλετε να ξυστείτε στα απόκρυφα σημεία σας διακριτικά; Το Ball Scratcher είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε!
Το ιδανικό δώρο για τους άντρες που τα έχουν όλα (και φαγούρα).
Gentleman's Ball Scratcher
Euro - 12.95
*** (brite kai 'seis kana para3eno ergalio/diafh'mistiko')
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Mon
Loc: Athens City
|
|
Δύο πολύ χρήσιμα εργαλεία για γυναίκες και ένα γενικής χρήσης.
Επιτέλους οι γυναίκες δεν θα νιώθουν μειονεκτικά απέναντι στους άντρες και θα μπορούν και αυτές να κατουράνε όρθιες. 
Ακόμη ένα σουτιέν ειδικά κατασκευασμένο για να δίνει μία άλλη αίσθηση στις γυναίκες. 
Τέλος ένα προϊόν και για τα δύο φύλλα, αφού πρώτα πάρετε μέτρα σε ορθοδοντικό. 
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
Your_Future_
Journey Man

Reged: Thu
Loc: Athens,Greece
|
|
GIORGO........GI AFTO SE PAO......GIATI DINEIS LISEIS STA PROVLIMATA TON SIGHRONON GINAIKON.....WELL DONE MY FRIEND......... XEXEXE
-------------------- Your_Future_
|