Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Reged: Sat
Loc: USA
|
|
Guys, για δύο μήνες αλλάζω καφενείο,θα βρίσκομαι στην Ελλάδα (επ'ευκαιρία θα σκίσω τον Γιώργο-τον Αθηναίο-στο τάβλι). Με την επιστροφή μου,θα σας πω τα δράματα που εξελίχτηκαν στον αδυσώπητο αγώνα για νίκη,στο τάβλι  Από την άλλη(τώρα που το σκέφτομαι)μπορεί να σας τα πω απ'την Ελλάδα(φρέσκα κι'όλας)  Καλά να περάσετε στις διακοπές σας και ραντεβού το Σεπτέμβρη(όπως τα χειμερινά σινεμά) 
Heavy-Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
Eva-Redi
zizani with a twist

Reged: Wed
Loc: Adelaide, South Australia
|
|
Wow Heavy - xarika pou pas Ellada Bale kai 'mena sthn balitsa sou, an kai mboreis - exasa arketo baros sou lew!! 
Kalo ta3idh kai ap'ths kaluteres diakopes sou euxoumai!! Kai apo thn agona ths Tablis - me ton Giorgaki mas - perimenoumai leptomeries.
Steile kai kamia fotografia - an mboreis - mamoto
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Mon
Loc: Athens City
|
|
Πολύ Δράμα απο μια κάτοικο των Αθηνών , (έστω και προσωρινά). Μπας και μπέρδεψες τις πόλεις αγαπητή Heavy και με ψάχνεις αλλού; 
Καλό ταξίδι πάντως και καλή αντάμωση.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Loc: Athens City
|
|
Εσύ Eva-Redi να έρθεις να δεις μόνη τον αγώνα αν θέλεις και άσε το κόλπο με την βαλίτσα.  Θα τρομάξει κανένας τελωνειακός όταν περάσει η βαλίτσα από τον έλεγχο. 
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

|
|
Καλησπέρα από την όμορφη Αθήνα(έστω και με νέφος Μαργαρίτα). Ευχαριστώ Εva μου,άντε με το καλό να έρθεις και εσύ και να παρακολουθήσεις τις μάχες από κοντά  Γιώργο ο καιρός έφτασε,έχεις κάνει αρκετή προπόνηση,για να με αντιμετωπίσεις;  Άντε,γιατί σε λίγο καιρό δεν θα έχεις δικαιολογία... 
Ηeavy-Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
Eva-Redi
zizani with a twist

Reged: Wed
Loc: Adelaide, South Australia
|
|
Bravo Heavy - eftase to podi sou sthn Ellada ki'ollas - wow, that was quick!! Xairoume. Good Luck kai stous duo sas me to Tabli!!! May the best man/woman 'kick ass' (as it should be kicked ).
-----------------------------------------
Quote:
Θα τρομάξει κανένας τελωνειακός όταν περάσει η βαλίτσα από τον έλεγχο

Kai esu Giorgaki >> nai ftanoun h malak_ies mou >> no more 'kolpous' or 'fat' jokes (for now)
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...
|
ellas
Member
Reged: Fri
Loc: germany
|
|
xaxax kalo afto EVA . HAV METAL ANGEL KALO SOU TAKSIDI GLIKA KAI MH MAS KSEXNAS nase kalla
|
JoKeR
stranger

Reged: Fri
|
|
Καλο καλοκαίρι σε όλους, και υπομονή σε όσους δύσμοιρους δουλέβουν μέχρι τον Αύγουστο. Πάλι καλά που υπάρχει και το Μουντιάλ
|
KAKO PEDI
Enthusiast

Loc: Ti shmasia exei?
|
|
Kalo kalokeri se olous kai angel kala na peraseis stis diakopes sou sthn Ellada
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

|
|
Σ'ευχαριστώ κακό παιδί και όλους όσους μου ευχήθηκαν για τις διακοπές μου.
Καλές διακοπές και σε εσάς,όταν θα έρθει η ώρα που έχετε κανονίσει!!!
Heavy-Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
Kalamaria_city
Silent friend

Reged: Tue
Loc: Sweden
|
|
Kalo kalokairi
Edited by Kalamaria_city (Tue Jun 20 2006 06:10 PM)
|