Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Reged: Sat
Loc: USA
|
|
Ήταν ένα καλοκαιρινό μεσημέρι κάτω από τον καυτό ήλιο της Αθήνας,όταν έλαβε χώρα η μονομαχία τάβλι μεταξύ της γράφουσας και του Master(Giorgos)του site(ο άλλος Giorgos_Athens_Hellas,μάλλον κατάλαβε τις ικανότητες μου στο τάβλι και αποσύρθηκε αθόρυβα από την διεκδήκηση του τίτλου"νίκησα την Heavy-Metal Angel στο τάβλι" φοβούμενος να μονομαχήσει).
Ο τολμηρός όμως Master,αψηφώντας τον φόβο της ήττας πάλεψε φιλότιμα και τελικά κέρδισε επάξια τον τίτλο(αφού τον λυπήθηκε μέχρι και το ζάρι,που χωρίς εξαίρεση από την αρχή κάθε παιχνιδιού μέχρι και το μάζεμα από τις κατά ρυπάς διπλές που του ερχόνταν με κέρδιζε)
Το τελικό σκορ δεν το θυμάμαι (για ακριβή σκορ,παρακαλείται ο Master να αναφέρει εδώ-αν θυμάται)
Μετά την μονομαχία,θα ρίχναμε και μια βουτιά αλλά δεν είχαμε μαγιό.
Την επόμενη φορά θα είμαστε ποιο οργανωμένοι.
Heavy-Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
ALEXIA*
Member

Reged: Thu
Loc: ATHENS, GREECE
|
|
XAXAXAXAX ! A RE HEAVY MOY...KERDISES...ETSI ETSI...GIORGO..THEN SOY EIPAME VRE NA MHN TA VAZEIS ME TA KORITSIA GIATI THA XASEIS? E THEN ME AKOYSES :P :P :P BRAVO VRE HEAVY MOY EISAI OLA TA LEFTA !!
|
Skylitsa
ÈåóóáëïíéêéÜ

Reged: Tue
Loc: Giraia alviona
|
|
Δηλαδή, εμείς που είμαστε από τη Θεσσαλονίκη δεν έχει τίποτις? ούτε παιχνίδι, ούτε τίποτα?
-------------------- "Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results"
|
Eva-Redi
zizani with a twist

Reged: Wed
Loc: Adelaide, South Australia
|
|
Welcome back Heavy 
Bravo Champion - blepw a3ies douleies kataferes esu! Omos eimai sugourh oti oi Giorgides 8a sou zitisoun (suntoma) kana re-match/replay (h malon 8a apantissoun oti eisoun 'kolofardh') >> LOL 
Kamia fotografia apo ths diakopes sou sthn Ellada den mas edikses akoma > exeis kamia na prosfereis, mipos ??
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...
|
Eva-Redi
zizani with a twist

|
|
Psst > bre Heavy - ena poulaki, mou eipe oti - me 8apsate se mia suzitisoi sas, sthn A8hna >> Twra, pws ginete na 8auete tous nekrous, ta ptwmata thn stigmh pou lupoun nte ??? (mamoto sas)
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

|
|
Αχ Αλεξία μου τι κάνεις........ Κάνεις ένα λάθος εσύ και έχεις φανατικούς οπαδούς που σε ακολουθούν(ο Θεός-που δεν κάνει ποτέ λάθη-εμίλησε ) και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διασταυρώσουν αυτά που γράφεις με αυτά που έγραψα εγώ  Οπότε έχουμε το φαινόμενο του ιντερνετικού σπασμένου τηλεφώνου με αποτέλεσμα να διαβάσει ο Μaster το post και να του έρθει καμιά συγκοπή  Λοιπόν,για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα... Ατυχώς το ζάρι του Γιώργου ήταν αχτύπητο και μοιραία ΕΧΑΣΑ. Αλλά βέβαια,υπάρχει και η ρεβάνς που εκεί να δούμε αν το ζάρι θα τον ευνοήσει πάλι,οπότε και θα σηκώσω τα χέρια ψηλά. Είδωμεν..... 
Heavy-Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

|
|
Σκυλίτσα ή Ποκαχόντας(καταζητούμενη είσαι και έχεις δύο nick;;; προσωπικά προτιμώ το σκυλίτσα,μια και είμαι φιλόζωη)με έχεις μπερδέψει. Εδώ λες Θεσσαλονίκη,αλλά σε μια απάντηση σου στο thread με θέμα "fight global warming" λες "Κάτι ήξερα εγώ και είπα να αφήσω τα κτήματα του μπαμπά με τις ελιές στην Πελοπόννησο, και ήρθα εδώ στη γηραιά αλβιώνα!!! Αμ πως?" Τελικά από που είσαι;;; Γιατί το αν θα παίξουμε τάβλι εξαρτάται και από την απόσταση 
Heavy-Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

|
|
Eva-Redi μου,
ακόμα στην Ελλάδα είμαι,δεν έχω επιστρέψει ακόμα στην βάση μου
Από φωτογραφίες,αυτή την χρονιά δεν έχω βγάλει καμία
αλλά,θα σε αποζημιώσει-φαντάζομαι-ο Master.
Και όσον αφορά τα πουλάκια,να σου πω ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι όλα τα είδη πουλιών.Για παράδειγμα τις καρακάξες.
Είπαμε πολύ χειρότερα απ'ότι σου είπε το πουλί αλλά ντρέπομαι να τα πω και πιθανόν και η καρακάξα
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι:
α)ότι το φτυάρι μας ξεσκούριασε
β)το κασόνι σου το κάναμε στα μέτρα σου,ώστε να είσαι άνετα όταν θέλεις να γυρίζεις πλευρό
Heavy-Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
Eva-Redi
zizani with a twist

|
|
Bre Heavy - - - me piasan kaaaaaati gelia (propantos me to '3eskouriasma' tou ftuari)!!! Ma pws me kanate etsi ? Akous ekei - mexri kai kasoni euruxwros >> LOLOLOLOLOLOLOLOL
Malon kai ap' to kasonaki mou - akoma den 8a prokete na pianw thn lhpsh/reception ka8ara (eite swsta) - pou les esu gia "το φαινόμενο του ιντερνετικού σπασμένου τηλεφώνου". Xeirotera o statikos kai h sugxush eki sta ba8h. Mhn fovase omos gia ta 'mixed messages' - exoun thn a3ia kai to skopo tous >> gia kana gelio!! (an kai tipota allo)
|
Skylitsa
ÈåóóáëïíéêéÜ

|
|
oxi, oxi min mperdeuesai. Skylitsa eimai, alla kata lathos to allaksa... exo zitisei na mou dosoun to onoma mou piso, alla den mou exoun apantisei akomi...lipimeno anthropaki edo (exo provlima me ta smiles)
Zo stin agglia, alla pigaino ellada kathe xrono, sinithos olo ton augousto sti Thessaloniki kai sto Litochoro. Fetos feugo tin Tetarti (2/08/06) kai tha eimai ekei eos tis 6/09/06. Gia auto elega, mipos kai yparxei tipota stin Thessaloniki gia tavlaki apo omogeneis, alla taksideuo kai Athina ama einai na sinantiso atoma apo to forum kai na paiksoume kammia partidajavascript (edo xamogelasto anthropaki).
eimai ligo pathiasmeni me to tavli. edo pou zo stin agglia den exo ellines, kai oi aggloi paizoun backgammon kai exo voithisei na stisoume ena club sto york. Alla den einai to idio. einai mono portes, kai exei kai to gampling side in it.
|
Skylitsa
ÈåóóáëïíéêéÜ

|
|
ps. ta ktimata stin peloponniso ekei einai, o mpampas einai apo ekei. alla ego gennimeni thessaloniki (apo mama side). KAI PAOKTSOU. Leo mipos exei ksexastei...
-------------------- "Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results"
|
ellas
Member
Reged: Fri
Loc: germany
|
|
xaxa GIORGO ox ama erthoune oles omadikos paei thase teilosoune lol .HEAVY eisia diladi MASTORAS STO TAVLI E??
|
Nas
enthusiast

Reged: Sun
|
|
|