Giorgos
Admin

Reged: Mon
Loc: New York
|
|
>O IDRYTHS KAI PROEDROS THS ETAIREIAS STARBUCKS APOTELEI ENA APO TA
>SEBASMIA MELH THS SIONISTIKHS KOINOTHTAS TWN H.P.A
>
>MEGALO MEROS TWN KERDWN THS ETAIREIAS STARBUCKS XRHMATODOTEI TON
>ISRAHLINO STRATO KAI TIS EPIXEIRHSEIS TOY STHN PALAISTINH KAI TON
>LIBANO.
>
>AGORAZONTAS TA PROIONTA THS ETAIREIAS STARBUCKS SYNEISFEROYME :
>
>- STOYS BOMBARDISMOYS STH LWRIDA THS GAZAS, TH DYTIKH OX8H, THN BYRHTO.
>
>- STON AKROTHRIASMO XILIADWN A8WWN PAIDIWN APO ISRAHLINA PYRA
>
>- STO DHLHTHRIASMO TWN YDATWN THS LWRIDAS THS GAZAS ME APAGOREYMENES
>XHMIKES OYSIES
>
>- STH DHMIOYRGIA XILIADWN PROSFYGWN
>
>- STHN ANELEHTH POLIORKIA THS LWRIDAS THS GAZAS
>
>- STO XTISIMO TOY TOIXOYS STH DYTIKH OX8H
>
>TELIKA O KAFES STA STARBUCKS EINAI POLY AKRIBOS:
>
>STOIXIZEI AN8RWPINES ZWES
>
>8E EPIMENOYME NA TON AGORAZOYME????
>
>
>
-------------------- Greek Singles - Omogenia Singles Join now for Free
http://www.omogeniasingles.com
|
equinox
Member

Reged: Wed
Loc: Athens
|
|
Ετσι κι αλλιως οι Έλληνες δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν καμμια αλυσίδα ξένων συμφερόντων.
Όταν κάποτε ξυπνήσουμε ελπίζω να μην είναι αργά.
Ωστόσο έτσι κι αλλιώς έχω την αίσθηση (χωρίς να είμαι βέβαιος) ότι τα καφέ αυτά δεν έχουν κερδοφορία εδώ. Η τσεπούλα του Έλληνα δεν αντέχει να πληρώσει 5,00 ευρώ (κατ' ελάχιστον) τον καφέ.
-------------------- Όλοι μας κυλιόμαστε στη λάσπη, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάνε τ'άστρα. - Oscar Wilde
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Reged: Sat
Loc: USA
|
|
Αντέχει δεν αντέχει η τσέπη τους, πως αλλιώς θα κάνουν την φιγούρα τους;;; Όπως είπε ο EQUINOX, μακάρι όταν ξυπνήσει ο πλανήτης και όχι μόνο οι Έλληνες, να μην είναι αργά.
Heavy~Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
equinox
Member

|
|
Η φιγούρα ναι είναι ένα υπαρκτό ζήτημα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η ξενολαγνεία που έχουμε.
Με άλλα λόγια, τυχαίνει να έχω παρατηρήσει ευρωπαικούς λαούς οι οποίοι στην συντρηπτική πλειοψηφία τους θα έλεγα πως εμφανίζουν μια έμφυτη άρνηση προς τα ξενόφερτα τραστ. Γι αυτό αναφέρομαι ειδικά σε μας τους Έλληνες.
Εντάξει να δεχτούμε πως η αγορά παγκοσμιοποιήθηκε. Ας δεχτούμε πως δεν παράγουμε πια σχεδόν τίποτα. Αλλά και τα καφέ?!!!!!!
Δηλαδή τι έχουν να ζηλέψουν τόσα φοβερά ελληνικά καφέ απο τα στάρμπαξ?
Έλεος πια....
-------------------- Όλοι μας κυλιόμαστε στη λάσπη, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάνε τ'άστρα. - Oscar Wilde
|
equinox
Member

|
|
Θα ΄θελα επίσης να πω πως οι εβραίοι δεν μου φταίνε σε τίποτα πλέον. Αυτή την δουλειά τους κάνουν. Έκαναν όλο τον πλανήτη πελάτες.
Αντιθέτως θα 'θελα να τους μελετήσουμε, να αντιγράψουμε τον τρόπο που λειτουργούν και ας μην κυριαρχήσουμε σε όλο τον πλανήτη βρε αδελφέ....
Τουλάχιστον ας μάθουμε να εξασφαλίζουμε τα συμφεροντά μας σαν έθνος, σαν λαός, σαν κράτος.
|