Skylitsa
ÈåóóáëïíéêéÜ

Reged: Tue
Loc: Giraia alviona
|
|
Φίλτατε Νότε,
να σας επιστήσω την προσοχή στην άποψη ότι η ζωή (όπως σας έχω ήδη ξαναπεί νομίζω σε προηγούμενο μήνυμα) είναι ένα ρίσκο!
Πιστέψτε με, ξέρω τι σας λέω, στο τέλος τέλος της γραφής είμαι μία μεσήλιξ και, εκτός από περίσσειο λίπος έχω και χρόνια στην σκυλίσια μεν, χαριτωμένη δε, καμπουρίτσα μου..
Δεν υπάρχει τίποτα πιο "ξενέρωτο" και "ανέραστο" επάνω σε έναν άνδρα από το "φόβο του να ρισκάρει".
Βουρ αγαπητέ Νότε!
Η παρ'ολίγον σύζυγος και νυν μάρτυς κατηγορίας εις την επικείμενη δίκη (για να μη ξεχνιόμαστε δηλαδή...)
-------------------- "Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results"
Edited by Skylitsa ή άλλως ..Βορράς (Fri Feb 02 2007 06:12 AM)
|
Notos

Reged: Wed
Loc: MA / FL
|
|
Ma fysika kai h zwh einai ena risko...Se mena milate Mandam?
Epeidh den thelw na mpw anamesa stis dyo files mou kai na dhmiourghsw peretairw problhmata??? Riska pairnw kathimerina ki entos kai ektos forum! Kseretai pollous pou na kindyneuoun na ginoun banned kai na synexizoun ta mpinelikia tous p.x. Kseretai pollous pou enw tha mporousan na filan ta opisthia ths hgesias kai na paroun to prive tous hrema ki wraia, para tauta dialeksan ton dyskolo dromo kai kateliksan sta dikasthria?
Kseretai pollous pou kamakwnoun synexws oti thyliko pernaei apo to forum????
Sas pareakalw otan milate gia to atomo mou na prosexetai poly!
Yparxoun tonoi apo postings mou, pou apodykneioun poly kathara pws kai riskarw kai ripsokindyneuw kai antexw stis kontres me olo to katasthma edw mesa. Akoma kai o administrator sto bathos me paei to kserw...asxeta an gia logous political correctness kata diasthmata prospathei na kanei auto pou tha ekane opoiosdhpote sthn thesh tou...
Na mou spaei ta....neura, as to pw! Ki egw ton ektimw alla mou thn dinei wres wres, alla auto einai mia allh istoria gia allo posting!
Epitelous anagnwriste ta prosonta mou kai stamathste na me kathgoreitai dioti den thelw na sas pantreutw!
Sas xaideuw kai pali sthn xaith sas kai sta autakia sas!
YS: Meta thn dikh tha sas prosferw ena kokkalo na giortasoume thn nikh mou!!!
-------------------- If you want to be a Great Nation some day...
start acting like one today!!!
|
Skylitsa
ÈåóóáëïíéêéÜ

Reged: Tue
Loc: Giraia alviona
|
|
Φίλτατε!
Αυτά που αναφέρετε στο μήνυμά σας δεν πάνε πέρα από συνήθειες και συμπεριφορές οι οποίες καταγράφηκαν ομολογουμένως στο όνομά σας σε αυτό το χώρο εδώ και ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, από όσο έχω τουλάχιστον αντιληφθεί.
Δεν βλέπω όμως να έχετε εξελιχθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση! Τα ίδια λέγατε και κάματε, τα ίδια λέτε και κάμετε. Κάτι τις παραπάνω για να δούμε εν τελευταία αναλύσει εάν έχετε τη δυνατότητα να ξεπερνάτε τα όρια (τα προσωπικά σας όρια) τέλος πάντων?
Πως περιμένετε ο κόσμος να ψηφίσει, και δή να ψηφίσει "ναι", όταν βλέπει τη στάσιμη στάση σας? Ο κόσμος θέλει να δεί αν έχετε την απαραίτητη φαντασία, το απαραίτητο κουράγιο, και την απαραίτητη ευελιξία να κρατήσετε ένα "δωμάτιο" μόνος σας. Θέλει να ξέρει αν μπορεί να σας εμπιστευθεί. Αλλά ταυτόχρονα, θέλει να ξέρει αν μπορείτε πράγματι να πηγαίνετε πέρα από τα προσωπικά σας όρια, και να τα ξεπερνάτε όταν αυτό κρίνεται ως απαραίτητο και όχι ως απλά για να προκαλέσετε την εξουσία.
Αγαπητέ Νότε, θα σας εκμυστηρευθώ μία από τις πλέον αγαπημένες φράσεις μου από τραγούδια "Freedom is another word for nothing more to loose". Κάντε την πανώ στη διαδήλωσή σας για τον σκοπό σας, και βούρ για καινούργιες κατακτήσεις!
'Οσον αφορά στη δίκη: "άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας", αγαπητέ παρ'ολίγον σύζυγε.
Και θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να με "δωροδοκείτε" με χάδια και φιλιά, και ειδικότερα με λιχουδιές
Είναι δυστυχώς γνωστό ότι έχω μια μικρή αδυναμία στην κατσαρόλα, για αυτό σας ικετεύω μην με βάζετε σε τέτοιους πειρασμούς...αλλά και παρακαλώ θερμώς και τις δικαστικές αρχές να ορίσουν την ημερομηνία της δίκης τάχιστα...
-------------------- "Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results"
|
Notos

|
|
Nea exw, nea alla den kserw pws na sas ta pw!!!!
Tha sas pw kati poly wraio an eiste kala paidia!!!
Thelete na mathete h oxi????
Pantreuomai bre!!!! Oxi plaka kanw den trellathika!!!!!
Allo exw poio shmantiko!!!! Ekana BAN ton Mania!!!!
Oxi oxi oute auto plaka ekana pali!!! Egina moderator kai administrator kai paparator!!!
Loipon tipota ap ola auta, apla kerdisa to MEGAMILLION!!!
Nai nai egw ta phra ta lefta kai thelw na moirasw epitages edw sthn omogeneia!!!!
Thelei kaneis??? H na ta dwsw se allo forum???
|
O-mple
Silent friend
Reged: Sat
Loc: R.I.
|
|
Πολυ γελιο αυτο το καφενειο, απο τα ποιο ωραια που εχω διαβασει. Μπραβο στο χιουμορ και στην ορεκση σας.
|
Notos

|
|
Νασαι καλα φιλτατε Ο μπλε.Ειναι χαρα να γνωριζεις ανθρωπους που καταλαβαινουν απο χιουμορ.
Εδω ειμαι παλι λοιπον και αναμενω παλιους και νεους φορουμιωτες.
Κοντα ειμαστε αδελφε βλεπω...Απο Rhode Island eisai;
Χαιρετω ολη την ομαδα, οπως βλεπετε διαθετουμε και Ελληνικους χαρακτηρες πλεον. Εχουμε και ενα πριβε αν το θυμαστε, παραμελημενο μεν αλλα ειναι εκει ακομη δε. 
Τσαο.
|
O-mple
Silent friend
|
|
Γεια σου Νοτο.
Μακαρι να συνεχισετε την πλακα, μα που ειναι ολοι, σαν παραμελημενο φαινετε κι αυτο. Εδω πρεπει να γινοτανε χαμος παλια ε;
Ναι ειμαι απο το R.I. κοντα ειμαστε. Αυτο το πριβε που λες τι ειναι παλι;
Νομιζα πως ειχε κλεισει αυτο εδω και εγινε πριβε. Αμα γραφω εδω πηγαινει κι αλλου;
Μακαρι να υπαρχει κι αλλο πλακα θαχει ετσι;
Χαρικα τα λεμε παλι.
|
Notos

|
|
Γεια σου Ο-μπλε.
Η πλακα δεν ξερω αν θα συνεχιστει, εξαρταται απο το ποιοι θα σκασουν μυτη εδω μεσα στο μελλων. Παραμελημενο ηταν για ενα διαστημα γιατι ελειπα τωρα που γυρισα ισως ξανα αρχισει παλι. Δεν εξαρταται απο μενα.
Δεν εχει κλεισει το παρων θρεντ αφου γραφουμε και απανταμε... Το πριβε ειναι αλλο πραγμα καμμια σχεχη με αυτο εδω, αν πας και διαβασεις πισω μερικους μηνες θα καταλαβεις. Για να γινεις μελος στο πριβε πρεπει να το ζητησεις απο τον administrator τον Γιωργο.
Αυτος δινει τις αδειες εδω μεσα
Τα λεμε..γεια
|
Notos

|
|
Δεν βλεπω να κουνιεται φυλλο φιλε Ο-μπλε.
Κατσε εδω να μου κανεις παρεα, λεω να μεινω και εγω.
Εχουν φυγει οι χαβαλεδες και εχουν μεινει αλλοι τυποι... Θα δουμε ομως, καποιος θα σκασει μυτη αργα η γρηγορα.
Κι αν δεν ερθουν δεν ηρθαν, τι να κανουμε;
|
Eva-Redi
zizani with a twist

Loc: Adelaide, South Australia
|
|
Γεια σου βρε Nots!!  Έλα, άναψε φωτιές και καλαμπούρια, σπαστά όλα (όπως μονο εσύ τα γνωρίζεις)! Όμως άφησε τα molotofs στην πάντα. 
Να σου πω - δεν ήθελα νa'μουν εγώ ο τύπος που να πρώτο-σκάσει "μύτη" εδώ (όπως λες), μες στην γωνια σου (tread lightly, girating explosives in the vicinity) - - - όμως ένα "καλός ήρθες ξανά" στην παρέα - μονο εδώ γινόταν σωστά! 
Και βεβαια, λίγοι έχουν μείνει να επισκέφτονται το «μπορντέλο σου»  - το Καφενείο του Νότο δηλαδή (φιλικά έτσι - να μην φάω καμια δυσάρεστη πετροβολια κιόλας). 
(u like my new fonts??? Just borrow them, on occasion. Still haven't learned much though.)
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...
|
Notos

|
|
Γεια σου Ευα μου!!!
Αμα τα σπασω οπως γουσταρω θα με βαλουν παλι σε περιορισμο...Πρεπει να ειμαι "καλο παιδι" (οσο μπορω) εδω μεσα στο "ομογενεια" για να ταχω καλα με ολη την ενορια με τους παπαδες και τις παπαδιες του φορουμ.
Ειναι κατι αλλοι εδω που εχουν ελευθερας να ειναι και να κανουν οτι γουσταρουν...Εγω κινδυνευω σε καθε λεξη που δεν αρεσει να με κανουν ντα. Αστα με μιση μηχανη με εχουν αφησει οι...........
Μιση μηχανη εναντια σε φουλ μηχανες ειναι αδικο αλλα και ποιος να με υπερασπιστει; Σαμπως εμεινε και κανεις; Αλλα και να εμενε ποιος να τους ακουσει κι αυτους.
Θα κανω οτι μπορω φιμωμενος....  Χεχεχε.
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Συνήθως όσοι φεύγουν Νότε, φεύγουν από μόνοι τους, εσύ είσαι προφανώς η φωτεινή εξαίρεση. Πάντως η γνώμη μου είναι πως καλύτερα να σε διώχνουν παρά να είσαι ο ίδιος υπό διωγμό του εαυτού σου, και εν πάσει περιπτώσει άμα είναι να σε χαλάνε τα κουμπάκια, και να τσαντίζεσαι, και να σπάνε τα στομάχια σου, και να λυσσάς, και να αφρίζεις, και να νομίζεις ότι βρίσκεσαι κατήγορος Εβραίος στο δικαστήριο της Χάγης ή κάτι τέτοιο, το κλείνεις το ρημάδι και ψάχνεις για μέρος με μελωδίες πουλιών και γάργαρων νερών, δηλαδή αυτό θα έλεγε και ο γιατρός.
Πάντως η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε μια μικρή ανανέωση ειδικά από κυρίες, γιατί μην κοιτάς την Εva που είναι αστέρι, έχουμε επιτακτική ανάγκη για 18χρονες αμεταχείριστες πιπινούλες, μέσα στα αφρολέξ, ολοκαίνουργιες.
Δεν πας μέχρι το cosmopolitan φόρουμ να μας φέρεις καμία, να προσφέρεις και τίποτα στην ιερή μας κοινότητα; Εγώ από προσκλήσεις ότι μοίρασα, μοίρασα.
Αν πετύχεις την Ιφιγένεια, κάνε πως δεν την είδες βρε αδερφέ. Γενικά αν πετύχεις γυναίκα που να παίρνει και δύο στροφές για συζήτηση (όπως η Ιφιγένεια δηλαδή), φέρ' την ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυτές οι γυναίκες είναι πολύτιμες, είναι κακό να τις διώχνεις.
Quote:
Σαμπως εμεινε και κανεις; Αλλα και να εμενε ποιος να τους ακουσει κι αυτους.
Πάντως από περιέργεια και μόνο, επειδή δεν είχε τύχει να ξαναγράψω σε αυτό το τεράστιο νήμα, έριξα μια ματιά στις 10δες σελίδες του και δεν είδα τίποτα περίεργο:
Νotos
Sardanapalos
Giorgos-Athens
Heavy X 4000
PsaxeMe
Kαι π.χ Σκυλίτσα ή Ο-Μπλε ή Giorgos που εμφανίστηκαν έστω μία φορά για να γράψουν οτιδήποτε. Αυτά είναι τα κύρια συστατικά του νήματος, που να σου πω την αλήθεια θα έκοβα φλέβες αν το διάβαζα ολόκληρο.
-------------------- Nihil sub sole novum
|
Eva-Redi
zizani with a twist

|
|
Nai Noto >> "can't please everyone, all of the time" !
Xriazete ligo adjustment, ligo accommodated prosfora (afou kai exeis to xouei na ta les sto 'BAAAAMMMMMMM') > pou egw, ase pou se skatalabenw kai exw skasei sta geleia (arketes fores) me kati apisteuta pragmata pou katebainei to mialo sou, kai pou tolmas na ekfrazeis 'dw mesa >>> esu prospa8ise na apofeugeis ta xastoukia, oso kalutera mpwreis (kai ap' tous duo filous/genders).
Akou kai ton Nulli - kalh orminia na ananewseis to steki sou - psakse (opos sou leei) na kaneis 'recruit' merikes kuries h gkomenes kai omorfoules sthn gwneia sou (pay them if u have to > lol). Omos ligo 'mercy' stis mikroules - mhn tous sokareis kai polu h a3afna, ap' thn arxh (me to proto dhladh). Dwse xora kai xrono - na se ma8oun kai na se katalauboun ligakh. Ligoi einai sto diko sou 'wave-length' (otan milame gia xioumor). 
Egw, opos kai prigoumena - apla 8a petagoume pou kai pou (san episkefteis), kai 8a prospa8isw me olh mou thn dunatothta na mhn sou to xalasw to steki sou 3ana. Kai etsi - sou euxoumai kalu prodo, a3ia/witty kamakia kai ena soro kerasiatika-soxolateneia-frapo-masaz gia thn upomenh 8hlukoi pelateia sou! Ala sxedia ta palikaria bebaia. 
(Fwna3e kai ton Kako-Paidi na se boh8hsei, kales ergasies kanate kapote)!
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...
|
Eva-Redi
zizani with a twist

|
|
Geia sou Nulli ! Bravo, kales idees kai sumboules dineis tou Nots.
"Cosmopolitan" kai playboy forums - etsi e? Akous NOTS (kai ase ta nappy-changing exercises) !! Gia na doume san ti 8a petixei sto psarema o garsioneiras mas. Panta gematw ekplh3eis - mono na mhn erwteutei kamia mikroula sta ta3idia tou kai ton 3ana xasoume!
Gia pes mou kati Nulli - esu kai h sofia mipos mas arnh8hkate edw sthn Australia (gia diakopes pou timazate/skeuwsaste kapote) kai protimisate thn Agglia telika ?? Ap' ths fotografies tou Londino to bgazw auto to shmperesma (isos kai la8os mou). An oxi >> u traitors u!! Eki sthn Agglia - ti na kanete? Den uparxh 'normal' kalokairh eki - h 8ermokrasia ftanei kapou 18/20/22 kai amesos bgazoun kontomanika kai o3wplata. Erxwnte edw oi Egglezoi to kalokairh kai tupika lupo8umoun, mexri pou pa8enoun 'severe heat stroke' ap' to asuni8isto klima tis Australias. Oute kai exoun rainforests h dasous me exotic plants & get-aways >> san auta pou sas edi3a anamesa sto 8ema tou 'Bike Riding' sto Queensland. Egw mia fora piga Londino - ekatsa kai doulepsa kapou 5 mhnes (pro xronia) - kai den mou arese ka8olou - dld, after the novelty wore off (alo omos otan bgeneis ap' to Londino kai proxwras psila/boreia).
PS: se euxaristw gia to 'asteraki'. Afou to anaferes kai efoson pisteueis mou a3izei (leeeeeeeew tora) - eukairia mou na sou rwtisw mipos exeis thn dunatothta na mou 3ana epistrepseis to ena asterakh pou kapios kakogoustos (nasty-ass) mou eixe afairesei, apo kairo? I like stars (simple things impress simple minds ) - - ta xrisa logon ta mazeua mexri kai sto sxoleio (mia fora kai 'na kairo).
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Loc: Laboratorium
|
|
Θα έρθω κάποτε στην Αυστραλία, ειδικά αν το φροντίσουν έτσι ώστε να μην αλλάξω 4 αεροπλάνα. Στην Αυστραλία όμως δεν είναι να πας μόνο για μία εβδομάδα, θα πρέπει να έχω πολύ χρόνο. Τώρα λέγαμε να κάνουμε το γύρο της Σικελίας με τη μηχανή, αλλά θα δούμε, δεν έχουμε αποφασίσει οριστικά. Μερικές φορές ειδικά το καλοκαίρι, δεν αξίζει να φύγεις από την Ελλάδα για κανένα λόγο. Που να βρεις καλύτερα;
Οι Εγγλέζοι λιποθυμούν από την ζέστη, από την μπύρα, και από την ασχήμια που έχουν οι γυναίκες τους. Νομίζω γι' αυτό μεθοκοπάνε συνέχεια, για να μην τις βλέπουν. Άμα είσαι αλκοολικός χεσ' τα, και στο χιόνι ζεστένεσαι.
Τώρα όσο για το αστεράκι, όχι δεν μπορώ καρδιά μου, σε έχω ήδη ψηφίσει μία φορά δεν γίνεται και δεύτερη. Μερικοί κακοήθεις φαίνεται θα σε ψήφισαν κι αυτοί, αλλά δεν ήσουν και πολύ "popular" καθώς φαίνεται γιατί σε είδαν όμορφη και σε ζήλεψαν (χεχε). Τι να πει κι ο Νότος όμως; Με το ένα το μακρύτερο θα μείνει στο τέλος!
Ευκαιρία τώρα που θα φέρει γκομενίτσες από το cosmopolitan, αφού είναι και τόσο τσαχπίνης γκομενιάρης, να μας ψηφίσουν αυτές. Και μένα μου λείπει ένα αστεράκι!
-------------------- Nihil sub sole novum
|
Notos

|
|
Ειναι κομματι δυσκολο αγαπητα μου συνφορουμιωτακια να φερω τρεις νταλικες γκομενιτσες. Παρ ολα αυτα ενα αστερακι σας το δινω. Δικαιουμαι να δωσω δυο; Ενα στον καθενα δηλαδη;
Ευα μου να σου δωσω και τρια αστερακια αμα γουσταρεις no problem....αλλα αμα σου δωσω τρια θα με πουν παλι προστυχο, οποτε παρε ενα ναχω το κεφαλι μου ησυχο!
Λοιπον κανω εκκληση σε ολες τις γυναικες (μονιμα μελοι και περαστικες) να ερθουν εδω να τις κανουμε να χαρουν με το χιουμορ μας και τα καμακια μας εστω και με σβησμενες τις μηχανες μου/μας.
Περιμενω σημερα κιολας να βγειτε απο το καβουκι σας δεσποινιδες και κυριες μου και να ερθετε εδω μεσα να κανουμε τα γνωστα....
Ο Νοτος λειτουργει και με σβηστη μηχανη, το μηχανημα ειναι φτιαγμενο ετσι που δεν σταματαει με τιποτα Μην ανυσηχειτε λοιπον ολες να προσελθετε αφοβα και χωρις ενδοιασμους.
Τα καλα παιδια (αρσενικα μελοι και μη μελοι) του Ομογενεια καλουνται επισης να να παρεβρεθουν στην νεα αυτη εποχη του
"Στεκιου του Νοτου"
Ποτε δεν ειμασταν πολλοι εδω μεσα ( Ειναι το φορουμ τετοιο μοναχικο) Αλλα ας ειμαστε και λιγοι, καλυτερα ποιο ανετα θα ειμαστε στο στρωμα.
Λοιπον παρτε τα απαραιτητα εσωρουχα κι ελατε να φαμε μαζι στην μαπα το ποιο σεξυ thread που ειχε ποτε η ομογενεια.
Μην φοβαστε ποτε δεν ειναι αργα να τα βρειτε με τον Νοτο, ειναι λιγο καμακιαρης και χαβαλες αλλα κανεναν δεν πειραζει ουτε κραταει κακιες.
Τωρα μαλιστα που δεν βριζει κιολας, κοντευει να γινει και κομπλεξικος φοβατε να πει οτιδηποτε juicy...Αφηστε τα παιδια... θελουν να με κανουν φλωρο εδω μεσα με το ζορι!!! Αλλα δεν γινονται αυτα τα πραγματα, αυτοι θα αρχισουν τα βρισιδια πρωτοι να μου το θυμαστε...Θα γινουν ολοι μαγκακια ξαφνικα...Α ρε που θελουν
Τελος παντων
Ασ μην χαλιομαστε καλοκαιριατικα ελατε να πουμε καμμια κοτσανα να τελειωνουμε και οπου μας βγαλει.
Φιλω γενικως
Νοτος παραλιακα και χαλαρα
|
O-mple
Silent friend
|
|
Νοτε γεια και χαρα.
Εγω εδω ειμαι και παρακολουθω με μεγαλο ενδιαφερον.
Γεια και στην Ευα και στον Νουλι. Ειμαι σχετικα καινουργιος και περιμενω με αγωνια να γνωρισω κι αλλους εδω.
Παντως αυτο το στεκι ειναι το αγαπημενο μου οσο καιρο ειμαι εδω. Κοντευω να το διαβασω ολο.
Νοτος μπραβο εχω γελασει πολυ με το στεκι σου. 
Στο πριβε που λες Νοτε δεν ξερω τι να κανω για να παω, και ποιος ειναι αυτος Ο Γιωργος με τις αδειες; Δεν καταλαβα.
Λοιπον χαρικα παιδια θα τα πουμε. 
Ο-μπλε
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Mon
Loc: Athens City
|
|
Quote:
mipos exeis thn dunatothta na mou 3ana epistrepseis to ena asterakh pou kapios kakogoustos (nasty-ass) mou eixe afairesei, apo kairo?
Αστέρι είσαι από μόνη σου, τι να τα κάνεις τα αστέρια;
Να μην κλαις όμως πάρε να έχεις.

-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Mon
Loc: Athens City
|
|
Γουελκαμ μπακ Νότε. 
Quote:
Ασ μην χαλιομαστε καλοκαιριατικα ελατε να πουμε καμμια κοτσανα να τελειωνουμε και οπου μας βγαλει.
Όχι μόνο καλοκαιριάτικα αλλά να μην χαλιόμαστε γενικώς λέω εγώ.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
Notos

|
|
Καλως σας βρηκα και παλι!
|
Notos

|
|
Το πριβε ειναι ξεχωριστος χωρος και δεν μπορεις να το δεις αν δεν εισαι μελος. Αν μεινεις καιρο μαζι μας και σε γνωρισουμε καλυτερα θα γινει κατι μαλλων να σου δωσει προσβαση κι εκει ο ιδιοκτητης του φορουμ.
Πρεπει να σε προσκαλεσει καποιος ποιο παλιος και να το ζητησεις κι εσυ καποια στιγμη. Για την ωρα αστο δεν χανεις και τιποτα.
Κατσε εδω και θα σου πω εγω ποτε ειναι καταλληλη ωρα να ζητησεις προσβαση.
Τα λεμε.
|
ΑΤΡΕΥΣ
Silent friend
Loc: TROY
|
|
Θέλω να μπω στο κρυφό. Να σου πω κάτι που δεν πρέπει να μας ακούσουνε. Θα με βάλεις;
-------------------- Ενωμένοι θα επιζήσουμε, χωρισμένοι θα χαθούμε
Αίσωπος
|
Notos

|
|
Εγω δεν μπορω να σε βαλω. Στειλε πριβε στον Γιωργο τον ADMINISTRATOR. Αμα θες να μου πεις κατι εν τω μεταξυ στειλε μου μηνυμα πριβε.
|
Notos

|
|
Φευγω για το Ελλαντα σε λιγκες μερες...Ελατε να πειτε ενα γεια γιατι δεν ξερω αν θα εχω χρονο να σας γραφω απο εκει.
Θελω και τον φιλο τον Σαρδα να ερθει να κραταει το νημα ζωντανο εν τη απουσια μου.
Εν πασει περιπτωση κανας εθελοντης να πιπεριζει το μαγαζι;
Καλα οταν σχολασει το κατηχητικο μου λετε οκ; 
Φιλακια αοριστως!
|
SVATS
Addict

Reged: Thu
Loc: NY
|
|
Ante re kalo taksinti, kala na peraseis.
SVATS
Elpizw na vreis kamia gomenitsa kai na min mas ta zaliseis otan gyriseis.
--------------------
Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα
|