Tedkaps
journeyman

Reged: Mon
Loc: Vallejo, CA
|
|
Λενιω,
Όσον αφορά τον ~~~~W~~~A~~~V~~~E~~~S~~~~ δεν σου κρύβω πως όσο τον «αγαπούσα, τόσο τον μισούσα, τον ζήλευα, και τον λάτρευα», γιατί τα αισθήματα των ποιηματων του ήταν κάτι το διαφορετικό. Είτε το ήθελες, είτε όχι, πάντα σου έβρισκε την "soft spot in your heart". Ειλικρινά σου λέω πως δεν έχω βρει ακόμη τον αληθινό εαυτό μου από τότε που έμαθα το δυσάρεστο αυτό νέο. Ακόμη και σήμερα δεν έχω την καρδιά να γράψω τόσο πολύ για το πάθος της αγάπης που με έχει σκλαβώσει μια ολόκληρη ζωή. Όπως λένε, ο χρόνος θεραπεύει τον πόνο και κάποια στιγμή ξεχνάς, αλλά στην ποίηση ποτέ δεν ξεχνάς, γιατί αυτοί οι άνθρωποι που φύγαν απ την ζωή, πάντα σε συντροφεύουν στην πέννα και στο χαρτί....κάνοντας μας να τους αισθανόμαστε πάντα στο πλευρό μας.
Λενιω, εγώ δεν είμαι συγγραφέας, ούτε ποιητής, απλός εκφράζω και μοιράζω με το λυτό μου λεξιλόγιον, και το πνεύμα μου τα αισθήματα μου που κάποια φορά μου έχουν επηρεάσει την προσωπική ζωή μου, ανεξαρτιτοσ τι άλλοι νομίζουν.. Αλλά συγχρόνως αναγνωριζω και εκτιμώ τα αξιόλογα έργα του καθενός.
Όσο για τον ~~W~~~A~~~V~~~E~~~S~~~ I'll never forget him, and his poetry will always make ~~W~A~V~E~S in my heart.
Take care, and have a good day!
Ted Kapsalis www.poetime.com
|
Leniw
Enthusiast

Reged: Tue
Loc: New York
|
|
Τέντ,
Τα έντονα συναισθήματα για κάποιον μακραίνουν το ταξίδι μας. Ξέρεις κάτι; Η σβησμένη φωνή - θάνατος- υψώνει τήν ψυχή. Όμως η ποίηση που μένει από τόν δημιουργό της κατεβαίνει στην ψυχή τού κάθε θαυμαστή η ζηλόφθονου η και αδιάφορου αν θέλεις.
Τελικά, αυτό που υποδεικνύεις σάν το επίκεντρο τής ποίησης τού WAVES, "soft spot in your heart" ίσως είναι και η πεμπτουσία τής υπάρξεώς μας. Έμειναν οι στίχοι του, για να μάς διδάξουν αυτό το στοιχείο στην καρδιά που πρέπει να μάς κάνει ευσπλαχνικούς προς τούς άλλους και όμως δέν μάς το επιτρέπουν οι προηγούμενες ζώσες πράξεις μας και τα στάδια τής ζωής μας που δέν πέτυχαν τόν στόχο τους.
Για "το πάθος τής αγάπης" που λές Τέντ, ίσως θα πρέπει να αφαιρέσουμε το πάθος από τήν αγάπη και να ξαναγυρίσουμε στην δύναμη που φέρνει ο πόθος για το κάθε τι.
Τέντ, δέν είναι απαραίτητο να είσαι συγγραφεύς η ποιητής
για να υμνείς τής ζωή. Ένας σουβλατζής στην Νέα Υόρκη ο Τζίμης τραγουδούσε Ελληνικά τραγούδια και μοίραζε σουβλάκια στους φτωχούς. Ο θάνατός του από βόλι για 100 δολλάρια που ήθελε ο ναρκομανής για 10 δόσεις πρέζα η τσαμπατσαχασι δόνησε τίς ψυχές όσων εγνώρισαν τόν Τζίμη , και ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος που έχει εδώ αυτό το φόρουμ.
Take care, and have a good day! και εσύ να έχεις καλή μέρα και να Ευτυχείς καλέ φίλε Τέντ.
Λενιώ
-------------------- En oida oti ouden oida
Edited by Leniw (Tue Oct 10 2006 09:33 AM)
|
|