equinox
Member

Reged: Wed
Loc: Athens
|
|
Εχτές το απογευματάκι στο chatroom, κάποιος χρήστης με το όνομα Helllo, πληροφορούσε τους υπόλοιπους ότι πολύ γνωστό και αγαπητό μέλος του ομογένεια δεν βρίσκεται πια εν ζωή και ότι έφυγε λόγω καρδιακού προβλήματος.
Επανειλημμένα παρακάλεσα το Helllo να μπει στο forum και να ανακοινώσει επώνυμα το θλιβερό γεγονός.
Ωστόσο μέχρι ώρας δεν βλέπω κανένα σχετικό post.
Εάν αυτά τα πράγματα θεωρούνται αστεία και καλαμπούρι, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να προσθέσω.
Λυπάμαι ειλικρινά για το ποιόν μας.
-------------------- Όλοι μας κυλιόμαστε στη λάσπη, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάνε τ'άστρα. - Oscar Wilde
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Ποιός υποτίθεται ότι πέθανε;
-------------------- Βαβυλώνα blog **Γατοσελίδα**F800riders.org the Greekzzz
|
Dr. Jung

|
|
Άσε κατάλαβα από μόνος μου, διότι μπήκα στο chat. Εquinox μυστικό το κρατάς; Αν είναι να μπαίνεις και να πετάς μια μαλακία στο forum και να κάνεις την πάπια, δεν διαφέρεις και πολύ από εκείνον τον... νεκροθάφτη στο chat.
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθουμε λοιπόν:
WAVES ζεις;
|
equinox
Member

|
|
Δεν παρακολουθούσα.
-------------------- Όλοι μας κυλιόμαστε στη λάσπη, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάνε τ'άστρα. - Oscar Wilde
|
Dr. Jung

|
|
Δεν πειράζει. Απ' ότι φαίνεται είναι ολοζώντανη. loool
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Tue
Loc: Athens City
|
|
Δεν ήμουν παρών στο περιστατικό και σαφώς και δεν ήταν σωστό κάτι τέτοιο. Όλοι ευχόμαστε να είναι καλά ο άνθρωπος και όλη αυτή η ιστορία να είναι μία φάρσα ή ένα κακόγουστο αστείο.
Θα διαφωνήσω όμως αγαπητέ equinox και με το δικό σου ποστ. Δεν υπάρχει λόγος να αναπαράγουμε ζητήματα τα οποία τουλάχιστον εμείς οι ίδιοι κατακρίνουμε.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
Dr. Jung

|
|
Μια φορά ο waves, εδώ δεν απάντησε ακόμα.
Αλλά επειδή δεν είναι καθημερινός επισκέπτης του αφήνω και 1-2 μέρες περιθώριο. Κι αν είναι και έγινε kick στον άλλο κόσμο στ' αλήθεια, καλύτερα να γράψει δυο λόγια αυτός που τον ξέρει και λέει ότι πέθανε. Όποιος είναι στο chat και τον δει, να του το πει.
|
TwinKate
Member

Reged: Sat
Loc: France, Nancy
|
|
Symfwnw Equi kai epafxanw.. ! Kai elpizw na einai ola kala.. Twin
|
][ treli ][ *
EIMAI TRELH!!

|
|
It can't be true!! I am sure I have seen him in the room over the weekend.... I will contact him!! This is sending me crazy!
5hrs later....
Sorry paidia... it is true... o waves has left us.. i spoke to his family today and they confirmed everything... RIP waves
h trela sou
xxx
Edited by ][ treli ][ * (Mon Sep 18 2006 02:16 PM)
|
Giorgos
Admin

Reged: Mon
Loc: New York
|
|
Distixws pedia alithevei.
John Pikoulis = waves, etwn 50
Apeviwse to perasmeno savvato prwi apo kardiaki prosvoli.
simera tha ton exoun ap tis 7pm ews kai tis 9pm sto
Herbst Schaefer - Waldeck Chapel 7614 4th Ave
Brooklyn, NY 11209
Phone 718-745 1600
Tou pira kapio stefani gia logariasmo olwn twn filwn tou apo to Omogenia.com kai tha eimai ekei to apogevma den 3erw ti allo na pw. Elpiza se kapio kakogousto asteio............
-------------------- Greek Singles - Omogenia Singles Join now for Free
http://www.omogeniasingles.com
|
equinox
Member

|
|
Γιώργο ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Καλό ταξίδι waves κι αλοίμονο σε μας που μένουμε πίσω.
|
Dr. Jung

|
|
Πολύ καιρό σερφάρω, αλλά τέτοια περίπτωση πρώτη φορά μου συμβαίνει στο ίντερνετ. Ίσως διότι έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο θανάτου στον ηλεκτρονικό κόσμο, διότι μοιάζει πολύ ψεύτικος. Θα ευχόμουνα να μην είχαμε αλλάξει καμία κουβέντα ποτέ, γιατί ήταν καιρό εδώ και πρώτη φορά είχαμε ένα ηλεκτρονικό διάλογο 3-4 μέρες πριν τον θάνατό του, θα ήθελα να μου είναι οριστικά άγνωστος, να μην είχαμε πει τίποτε. Όμως όλα γίνονται για κάποιο λόγο, δεν υπάρχουν συμπτώσεις στην ζωή. Καλό ταξίδι.
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Tue
Loc: Athens City
|
|
Είμαι ένας από αυτούς που θα του λείψεις πολύ φίλε μου waves. Πάντα τα πρωινά θα θυμάμαι τις ώρες ατελείωτου γέλιου που είχαμε μαζί. Πάλι θα χαμογελάω τώρα, αλλά πικραμένα όταν σε θυμάμαι. Είμαι σίγουρος ότι θα πας στον Παράδεισο γιατί είχες μια καλή και ευγενική ψυχούλα μόνο που τώρα αυτή η ψυχούλα ταξιδεύει... αλλού, σε άλλους κόσμους και άλλα μέρη. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής θα ήθελα να θυμίσω εδώ μερικά από τα ποιήματά σου.
hlie giati? μόνο που δεν θα ξαναδείς αυτόν τον ήλιο στις διάφορες αποχρώσεις του.
Ούτε αυτό to hliovasilema θα ξαναδείς.
o thanatos upotaxthike στον Χριστό, όμως δυστυχώς εσύ υποτάχθηκες στον θάνατο.
Και ένα λουλούδι από μακριά
Αιωνία σου η μνήμη φίλε.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
equinox
Member

|
|
Θέλω να ζητήσω συγχώρεση από Helllo και DeerHunter που έμπαιναν στο δωμάτιο μετά το συμβάν και ενώ μας πληροφορούσαν τα σχετικά, εγώ τους αμφισβητούσα.
Ποιός ξέρει πόσο κοντινοί του είναι και τι δράμα περνούσαν εκείνες τις στιγμές.
Δεν έχω καμμία δικαιολογία.... Λυπάμαι τόσο πολύ.
|
Eva-Redi
zizani with a twist

Loc: Adelaide, South Australia
|
|
Den ton h3era, oute kai eimoun tuxerh na ton kalo-gnwrisei ton Waves > omos stenoxwri8ika eilikrina, anatrixiasa pou diavasa to asximo nea auto - kai me pollu sebasmos kai admiration (gia oles tou ths ergaseis kai spoudaia posts edw 'mesa sto Omogenia) - kai pros thn oikogenia tou: epekteinw kai 'gw ta sulluphthria mou .
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω.
Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω
|
fotula
SWEET FOTULA

Loc: usa
|
|
MOY HTAN ADYNATON NA TO PISTEYPSW...MEXRI POY IDA TO POST TOU GIORGOU...EIXA THN TYXH KAI THN TIMH NA GNORISW ENA TETOIO AKSIOLOGO ATOMO ESTO KAI ETSI...YPHRXAN POLLES FORES NA MHN PW THS PERISOTERES POU EMPENA STO ROOM POLY STENAXWRIMENH PANTA TO KATALABENE...ME EKANE NA GELAW PANTA DEN H8ELE POTE NA NIO8H OTI KLAIW HTAN KATI PARA PANW APO ADELFOS MOU...FOTULA MOU ELEGE PANTA NA AKOUS THN KARDIA SOU...WAVESSSS KSERW DEN EMPENA POLY TOUS TELEYTAIOUS MHNES ALLA POTE DEN KSEXNOUSA THS SYNBOULES SOU...KAI TA GELIA POU KANAME MAZI...POSO GELOUSES OTAN SOU ELEGA PE8ENWWWWWWWWW APO TA GELIA....TA 8ERMA MOU SYLHPHTHRIA STHN OIKOGENIA SOU...0 8EOS NA ANAPAYSH THN PSYXH SOU....NA ZHSOUME NA SE 8YMOMASTE GIA THS YPEROXES STIGMES POU XARHSES SE OLOUS MAS...POTE DEN 8A SE KSEXASW...ME POLY AGAPH KAI EKTIMHSH H KALH SOU FILH... FOTULA ....
|
TwinKate
Member

Loc: France, Nancy
|
|
Parakseno, odyniro na "xaneis " ena melos apo thn diethni "oikogenia" tou Omo... Pisso apo ta plhktra yparxoun panta anthrwpoi... Kalo sou taksidi Waves Twin
|
Lancelot
KNIGHT

Reged: Thu
Loc: Dreamland
|
|
Ένας ιπποτικός χαιρετισμός και το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που πάντα ενδιαφερόταν αν τάισα το άλογο μου.
Καλό ταξίδι... και καλή ανάπαυση της ψυχής σου.
--------------------
|
ALEXIA*
Member

Reged: Thu
Loc: ATHENS, GREECE
|
|
APISTEUTO !!!!!!!!!!!!!!!! THA MAS LEIPSEI... THA MOY LEIPEI... TON LATREUVA!! ENAS AGGELOS PRAGMATIKOS... ANAPAUMENH H PSIXH TOY NA EINAI....TA SILIPITIRIA STHN OIKOGENEIA TOY....
|
ellas
Member
Loc: germany
|
|
dne einai kai o monos pou mas efige apo omogenia pedia .a lla eitane kai pollh okay atomo
|
deerhunter
Stranger
Loc: jersey city nj
|
|
nai exis dikaios saftho
|