SVATS
Addict

Reged: Thu
Loc: NY
|
|
Quote:
Heavy 10 me tono Sardas 10 George Hellas 9 Svats 8 Twin 7 Kako paidi 7 Arxhgos 6 Alexia 5 Psaxeme 2 Beandas 1 Nighthawk 1
Re Note nasai kala me ekanes kai gelasa..... mou tjimises to Dimotiko kai mou edwses akrivws tin idia vathmologia pou mou edwse enas Daskalos stin Pempti Dimotikou. kalo anthrwpaki alal ligo adiko tha elega, vlepeis den eixa meso tote,enw i adelfi mou pou eixe ton idio daskalo meta apo merika xronia eperne 10aria sinexeia giati eixe meso emena 
Loipon as analisoume tous vathmous pou edwses mia kai mou ta thimises ola afta
Sardas 10 10 sto nauago? pou kolise to ploio stis laspes tou Long Island kaiden lei na ksekolisei?  Telws pantwn logw vathmou navarxou as pioume to potiri
Heavy 10 me tono Fisika ..... an den ipostiriksoume to spiti mas tha pesei kai tha mas plakwsei, apo oti vlepw einai i MONI thaymastria pou sou exei meinei...... etsi eksigite to 10
George Hellas 9
Edw kai kalos Mathitis einai kai apousies den kanei kai dinei kai to parwn dinamika.......kai sou rixnei kai sto Propo Mono 9 tou dineis? Twin 7
Mwre kai 5 an ginotane ... kai stin idia taksi tha tin afines. Efoson den soukatse ti perimene to koritsi apo esena na tis peis bravo?
Kako paidi 7
Ama eisai kako pedi sti taksi kai kaneis fasaries.......tha pareis mikrotero vathmo alla ena 8 kai kati thatan kalitero
Arxhgos 6 kai egw 6 tha tou evaza giati an thes diko sou directory prepei na plerwseis opws ta skaw kai egw Freedom has a price 
Alexia 5 Afti prepei na einai ap tis mathitries pou lene , kyria kyria na paw gia tsisa mou? kai erxonte pali sto sxoleio tin alli evdomada.
Psaxeme 2 To 2 eprepe na to pareis esy pou ton pernages gia gomena toso kairo kai sou ekane kai plaka...... alla.... ante psaxro twra......
Beandas 1 Ti soukane to pedaki re kai touvales 1 ? isa isa pou ton eida nase ypostirizei koilas........
Nighthawk 1 An kai paoktzis kai amorfotos apo tin Istoria tou Thrilou einai maxitikos kai sikwneisinexeia toxeri stin taksi. Pitevw oti ton adikises para poly
Twra oso gia tin diki mou vathmologia.... sinexizw tin Istoria
SVATS 8
Afto pou me peirakse otan eida to oktari apo ton daskalo mou sto dimotiko itan oti eimoun kalos mathitis kai aksiza perisotero. Giafto stin proti efkeria brosta ston patera mou ton rwtisa giati kyrie mou evales 8 efoson kai sta diagwnismata 10 pernw kai otan m esikwneis gia mathima panta to lew? kai panta kanw tin ergasia mou........
Aftos apantise ston Patera mou ta eksis
GIA NA MIN PERNEI AERA  Theos xwreston itan kalos daskalos an kai den me pigene apo oti katalava katholou, vlepeis tou ebena kapou kapou kai eixa kanei kai kana dio mikres ataksies.........se allo postafta
--------------------
Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα
|
Sardanapalos
member

Reged: Tue
Loc: Βασίλειον της Ελλάδος
|
|
An einai dynaton na kollisw egw, o Sardas o monof8almos, stis laspes kai malista tou LI. Ela aideion sti 8esh sou!!
Sas plhroforw pws prox8es perasa to Givraltar kai twra stinw katafygio sth Mparmparia kai sto Tounezi en mesw kanoniovolismwn en8en kai en8en._
Kyrie Svats 8a tolmisw mia anava8mologish sth va8mologia tou Notou kai 8a dwsw to 8ari sou ston diko mas an8rwpo (Arxhgo) enw esy 8a arpakseis to 6ari tou gia na mh les malanties gia ton nauarxo!
Note esena sou antapodidw to noumero kai sou stelnw me peiratiko courier (8a parei 2-3 mhnes na ftasei) to parashmo twn "xortofagwn karavoskylwn" giati mono auto mou dikaioitai h omospondia, na to foras ama pas kammia fora ekklhsia.
Xairetw kai paw na kalyf8w giati arxisane kai rixnoune kai svounies ta ka8armata!
--------------------
|
PsaxeMe
Member
Reged: Mon
Loc: USA
|
|
Dearest SVATS,
esy fenese eksypno kai me aisthisi tou humor atomo.Isos na voithaei vevea kai to meltemaki apo ton Hudson i i thea tis Verazano i genika to New York state of mind sou 
I vathmologia tou kathenos posos me endiaferei opos episeis kai i gnomi tou kathe Mitsou kai kathe Katinas sto mantema tou fylou tou kathenos edo mesa 
XAVALE kai PLAKA gyrepsan kai me MPIP parakalo! Ayto eixan alla den anteksan oloi. Sto telos ksekatiniazonte kai varane xamila me palies symaxies pou einai olofaneres 
Daskale pou didaskes kai nomous den ekrateis......sto telos ta rixnoume ola sto "mou tin espase i PsaxeMe" kai katharisame, alla eytixos pou mas krataei apasxolimenous i anazitisi pelateias sto Prive Cafe apo oti vlepo...kali epityxia kiolas kai me afrismenous frapedes vre!!!
Pantos Svats, psagmeno se vrisko,Zito o Themos! Kato o Pordalexis!Eirini ymin Panousis kai i panagia i kotousa (kaloooo!!!) na fotizei ta kotetsia tou Omo.. 
Ο πιό καλός ο μαθητής ήμουνα εγώ στη τάξη ω! ω! ω! ω! κι οι δάσκαλοι μου με είχανε μη βρέξει και μη στάξει
Στόν έλεγχο διαγωγή είχα κοσμιωτάτη ω! ω! ω! ω! κι όμως οι συναναστροφές μου βγάλανε το μάτι
Afieromeno stous daskalous...
THANASHS MPETATZHS
-------------------- Αν σε ρωτησουνε που μενεις μεσ'την καρδια μου να τους πεις.....
|
TwinKate
Member

Reged: Sat
Loc: France, Nancy
|
|
Mathitara SVATS 
kalo spasiklaki issoun ki essy sto sxoleio, oxi mono egw pou hmouna stis kalogries..! 
Diavassa me poly endiaferon thn istoria me ton ka8hghth sou kai epeidh poly sygkinithika, sou proteinw DWREAN psyxanalyssh gia na vroume mazi polles alles anamnisseis pou exeis sigoura apw8hssei sto yposyneidhto sou...  Tetoies empeiries afhnoun va8ia travmata.... ouuuuuu xronia 8a psaxnoume! 
Osso gia to va8mo mou, kalos itan mwre... oute poly fytoule ole, oute kai entelws skrapas! Asse pou issova8moume me to Kako pedi pou to agapaw kai poly ! 
Wraio to 7! Opws leme... 7 xronia fagoura....  ta 7 kaka ths moiras mou...  h Xionath kai oi 7 nanoi....  7 vassika ylika gia to teleio souvlaki.... 
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Loc: Athens City
|
|
Quote:
George Hellas 9
Edw kai kalos Mathitis einai kai apousies den kanei kai dinei kai to parwn dinamika.......kai sou rixnei kai sto Propo Mono 9 tou dineis?
Εγώ πάντως δεν περίμενα τόσο μεγάλο βαθμό και τώρα νιώθω σαν να με πήραν στην ΝΑΣΑ ή να έγινε δεύτερο κόμμα ο Συνασπισμός με τρίτο το ΚΚΕ. 
Ένα τεσσάρι περίμενα και με λίγη επιείκια άντε το πολύ πέντε ίσα-ίσα για να περάσω την τάξη.
Μεγάλε βαθμολογητή Νότε Ευχαριστώ!!! Merci!!! Thanks!!! Grazie!!!
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
Notos

Reged: Wed
Loc: MA / FL
|
|
Analyw na kserete giati:
Heavy phre 10 me tono giati etsi goustarw na oume!!! 
O Sarda einai adelfos, einai kai karaboskylo, exei kai mpip ta xioumor... 
Ton George Hellas tou edwsa 9 giati ton paw alla den einai kollhtos akomh. 
Sthn Twin edwsa 7 giati me stenaxwrhse pou nomize pws thn krazw enw antitheta thn sympathw poly. 
Sto kako paidi edwsa 7 giati ton paw men alla den metexei poly syxna. 
Ston arxhgo tha edina para panw alla tha legate oti tou filaw ton mpip...meta mou thn eipe kiolas, den eixe kai adiko bebaia...alla egw ton ekana gia 6 opote nai men ekana adikia to paradexomai alla den metexei ki olas opote kai poly tou paei.Omws molis mou kanei to thread "Channel Notos" prive tha tou dwsw 10 me tono!!! 
Alexia 5 gia auta pou eipe O Svats akribws etsi skeftomai ki egw. 
H psaxe me tha eperne ki auth 10ari an den eixe eksafanistei, asxeta an den me paei opws sthn arxh. Egw akoma thn paw alla bathmo den dinw an den erxetai poio syxna. Pantws twra pou emfanisthke tha ths dwsw ena 7 ki an meinei tha ths dwsw kai dekari. ( kserw tha mou pei den exw anagkh tous bathmous sou kai tetoia...den peirazei omws)  O Beandas prepei na mathei pws bathmo me toses apousies den prokeitai na parei me tipota!!! 
Ki O Nighthawk ta idia me ton Beanda 
Twra O filos O Svats phre 8 mono kai mono gia to oti efere kotofoto sto magazi. Twra omws pou ekane thread kainourgio kai goustarw, tha tou dwsw ki autounou ena 9 me tono. Kai na synexisei etsi epoikodomitika tha parei kai dekari syntoma!!! 
To deutero dimhno exei eidh arxisei kai tha bathmologiste synexws kai alyphta, ante kai kala mpip postings!
Ton kalytero bathmo tha ton pairnei opoios h opoia grafei 
-------------------- If you want to be a Great Nation some day...
start acting like one today!!!
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

|
|
Quote:
Heavy 10 me tono Fisika ..... an den ipostiriksoume to spiti mas tha pesei kai tha mas plakwsei, apo oti vlepw einai i MONI thaymastria pou sou exei meinei...... etsi eksigite to 10
Φυσικά SVATSάκο, αυτή είναι η δικιά σου εξήγηση. Βρε σε πείραξε που δεν σου είπα ότι είμαι και δική σου θαυμάστρια;;; Άντε βρε να στο πω το ξέρεις για να βγάζεις σωστότερα συμπεράσματα την επόμενη φορά 
Heavy~Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

|
|
Nότο...γυρίσανε και οι κότες!!! Για πρόσεξε εσύ έτσι όπως θα χτυπάς τον "φραπέ" στην μάπα τους, μην κολλήσεις καμιά ψείρα 
Heavy~Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

|
|
Quote:
Wraio to 7!
Και εννοείτε Twin, ότι ξέχασες το σημαντικότερο και καλύτερο ΘΥΡΑ 7!!!
Heavy~Metal Angel
Τελικά πήρες τον καλύτερο βαθμό
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
Notos

Reged: Wed
Loc: MA / FL
|
|
Svats mhn massas afta moulege kai mena sthn arxh kai meta.... Sou milaw ws pathwn!!!
Einai alani men alla kapou xanei thn frapedia sto ktyphma! Sto telos tha se kanei exthro...Mporei na glytwseis ama kopseis diplwmatikes sxeseis me thn Heavy shmera! Prepei na dialekseis twra h psaxeme h heavy...ama milas kai stis dyo h psaxeme tha sou thn pei.
Egw sou ekshghsa apo kei kai pera krine monos sou. 
Psaxeme psaxeme egw se psaxnw akomh esy me egrapses xwris na me gnwriseis symperasma ebgales nwris xwris na m analyseis nai eimaste kana dyo palioi alla den snomparame kanenan esy ena mhna kai miso kai ton polemo mas kyrhteis proxwra kai kane oti thes alla kaneis lathos mega mathe mas prwta kala kai meta mas pyrobolas esy arxises na mas baras me to kalhmera...
Ypomonh kanw me sena filh mou zwxadiasmenh ma ama mou thn ksanapeis mpineliki bary se perimenei
Proeidopoihsa gia na mhn peis pws oi palioi adika barane ama oi kainourgioi psaxnonte tharthei kai h sfaliara dynath kai tha ponesh poio poly ap oti perimeneis kai nomizeis...
-------------------- If you want to be a Great Nation some day...
start acting like one today!!!
|
KAKO PEDI
Enthusiast

Loc: Ti shmasia exei?
|
|
Quote:
Asse pou issova8moume me to Kako pedi pou to agapaw kai poly !
|