~*ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ*~
to nini tou omogenia

Reged: Wed
Loc: vorio polo!!!! me katikoidio p...
|
|
Quote:
Κοιταξε να δεις Αngel εγω δε βλεπω τους ανθρωπους απο την ηλικια τους η απο την εξηπναδα τους, εγω τους βλεπω απο το χιουμορ τους γιατι ειμαι ενας ανθρωπος που μου αρεσει να γελαω και να κανω πλακες.. Στο χαμογελο δεν παρχουν ηλικιες Τιποτα παραπανω αυτα και να χαμογελατε γιατι ειναι μεταδοτικο.
kako paizaki sinfono apoluta 
alla xioumor+irwnia= apapapapa!!
ematha kai math eides??
--------------------
|
KAKO PEDI
Enthusiast

Reged: Mon
Loc: Ti shmasia exei?
|
|
nai mathenis megalonis siga siga xaxaxax
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Reged: Sat
Loc: USA
|
|
Kαι συνεχίζω από εκεί που έμεινα(καθότι βιαζόμουν να φύγω). Δεν κάνουμε διαγωνισμό δημοτικότητας,οπότε..... αντιπαθητικά ή όχι τα σχόλια μου,με αφήνει παγερά αδιάφορη,εφόσον αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Και πάντα όποιος λέει αλήθειες γίνεται κακός. Δεν πειράζει όμως,θα σου περάσει 
Heavy-Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
KAKO PEDI
Enthusiast

|
|
Quote:
Kαι συνεχίζω από εκεί που έμεινα(καθότι βιαζόμουν να φύγω). Δεν κάνουμε διαγωνισμό δημοτικότητας,οπότε..... αντιπαθητικά ή όχι τα σχόλια μου,με αφήνει παγερά αδιάφορη,εφόσον αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Και πάντα όποιος λέει αλήθειες γίνεται κακός. Δεν πειράζει όμως,θα σου περάσει 
Heavy-Metal Angel
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ANGEL ΣΕ ΠΟΙΟ POST ΕΔΩΣΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΑΙ ΤΥΧΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ!
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

|
|
Έλα ρε KAKO PAIDI, απευθύνεται σε όποιον μίλησε για αντιπαθητικά σχόλια και σε όποιου το nick έγινε reply. Εντάξει τώρα;;;;;;
Heavy-Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
KAKO PEDI
Enthusiast

|
|
Xmm ego perimena na mou peis nikname alla de thymamai na sou milhsa antipathitika arages se kapoion allon tha apeuthinosoun ok tipota parapano auta gia thn ora
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

|
|
Έκανα reply στο δικό μου post,επειδή ήταν συνέχεια. Όπως και να έχει το post μου δεν απευθύνεται σε εσένα.
Heavy-Metal Angel
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|
lornion
Enthusiast

Reged: Thu
Loc: Canada
|
|
πέστε μου ποιος μουσουργός γεννήθηκε Αγγλος, εζησε Ελληνας και πέθανε Ιταλός ? δοκιμάστε την μουσικη σας κατάρτιση. λορνιον
-------------------- Lornion
http://lornion.blogspot.com
Edited by lornion (Wed Jul 19 2006 01:58 PM)
|
Eva-Redi
zizani with a twist

Reged: Wed
Loc: Adelaide, South Australia
|
|
...Den exw idea ... gia pes mou esu. San ti 8eleis na mou peis????
H mousiki > mia xara stekete. O ka8enas me ta dika tou.
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...
|
Heavy~Metal Angel®
The Warrior

|
|
Quote:
πέστε μου ποιος μουσουργός γεννήθηκε Αγγλος, εζησε Ελληνας και πέθανε Ιταλός ? δοκιμάστε την μουσικη σας κατάρτιση. λορνιον
Τελικά Λορνιον ακόμα περιμένουμε την απάντηση από τον Ιούλιο.
Heavy~Metal Angel
Και η Eva-Redi μάλιστα σου είπε ότι δεν έχει ιδέα και περιμένει να της πεις.
--------------------
ΦΛΟΓΑ
|