SVATS
Addict

Reged: Thu
Loc: NY
|
|
Ήταν ο Μπους με το αυτοκίνητο του βόλτα στην παραλιακή και ξαφνικά χάνει τον έλεγχο και πέφτει στη θάλλασα. Πηδάνε τρία άτομα μέσα και το σώζουν. Για να τους ευχαριστήσει τους λέει ότι θα τους κάνει από μια χάρη στον καθένα, λέει ο πρώτος: - Εγώ είμαι άνεργος και θέλω μια δουλειά. - Εντάξει του λέει και αμέσως τον βάζει σε μια δουλειά. Ο δεύτερος του λέει ότι θέλει μια PORSCHE - Εντάξει του λέει και του αγοράζει μια PORSCHE. Ο τρίτος του λέει: - Εγώ θέλω ένα αναπηρικό καροτσάκι ηλεκτροκίνητο με όλες τις ανέσεις! - Μα καλά τι το θέλεις το αναπηρικό καρότσι; - Αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα θα μου κόψει τα πόδια!
SVATS
Pronoitikos o typos
--------------------
Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Έτρεχε ένας αμερικανός με το αυτοκίνητο στο Πακινστάν και τον σταματάει ο Ταλιμπάν ο τροχονόμος. - Τρέχατε πολύ κύριε. - Fucckk offf πόσο είναι να πληρώσω να τελειώνουμε - Δεν ξέρω πρέπει να ανοίξω το βιβλιαράκι του Αγιατολάχ με τις ποινές. ανοίγει το βιβλιαράκι, διαβάζει και λέει - Ο νόμος λέει εγώ γαμήσει εσένα! - Μα τι πράγματα είναι αυτά! Ι m american citizen μοδερφάκερ!! Σαν οφ μπίτς!! Άσχολ αράπη!!! - Καλά τότε θα σε πάω στο δικαστήριο, αποφασίσει ο δικαστής
Τον πάει στο δικαστήριο και είχε κι άλλες δίκες
- Αυτός τι έκανε; Ρωτάει ο δικαστής - Έκλεβε στη λαϊκή - Κόψτε του το χέρι! Χρααατς!
- Αυτός τι έκανε; - Αυτός έπαιρνε μάτι μια κοπέλα - Βγάλτε του το μάτι! Κλάαατς!
Τα βλέπει όλα αυτά ο αμερικανός και λέει χαμογελώντας στον τροχονόμο: - Εμείς Αχμέτ ένα γαμησάκι και καθαρίσαμε έτσι;
-------------------- Nihil sub sole novum
|