PsaxeMe
Member
Reged: Mon
Loc: USA
|
|
Noto!! kryfo talento poiitiko kai me omoiokataliksia parakalo! Pes mas kai alla pes mas kai alla!!! Alla polly down se vrisko me to thema ton imeron pou feygoun kai den gyrnane.Astin na fygei astineeee astin allou na paeiiii.... i ayriani tha eine kalyteri
-------------------- Αν σε ρωτησουνε που μενεις μεσ'την καρδια μου να τους πεις.....
|
Notos

Reged: Wed
Loc: MA / FL
|
|
Eimai talento den diafwnw. Dyo tria pragmata ta kanw kala. Alla kai esy den pas pisw, eisai kalh sthn poihsh. 
Katse edw tha sou grapsw ki alla na goustareis... 
-------------------- If you want to be a Great Nation some day...
start acting like one today!!!
|
PsaxeMe
Member
|
|
Xairome pou symfonoume kai as gavgizes stin arxi...
-------------------- Αν σε ρωτησουνε που μενεις μεσ'την καρδια μου να τους πεις.....
|
Notos

|
|
Panta symfwnousame akoma kai sthn arxh, apla ta blepame apo allh optikh gwnia.
An den sunfwnousame den tha eimastan sto idio thread 
psaxtikame mplextikame ta eipame ta brikame ma akoma den gam..kame
kalo e???
souksedara den mporeis na peis?
|
Eva-Redi
zizani with a twist

Loc: Adelaide, South Australia
|
|
Quote:
psaxtikame mplextikame ta eipame ta brikame ma akoma den gam..kame
kalo e???
> Nai, Kaloooo! Mexri pou to ekana copy/paste > LOLOL !! Esu ti les Psaxe Me ?
Omos - egw proswpika, pou les bre Nots - 8a protimousa h teleutaia protash na elege: " ma akoma > den fterakiksame/den ksekinisame/den kalo-gnwristikame/den agaph8ikame/den erwteutikame h ... den ksegelastikame " >>> romantikia, blepeis - with a slight hint of cheeky humour (h mipos eimai 'prudish' kai de to exei parei xambarh o kolos mou, akoma ?)
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...
|
PsaxeMe
Member
|
|
Stin idia syxnotita loipon Noto...over.. me lamvaneis? 
esy otan eides PsaxeMe se epiase tremoula fonakses kai tsirikses kai ekanes ton mpampoula eixes kai symmaxous pollous alla mikra agorakia alla sas fagame gia laxano emeis ta koritsakia!!!!
etsi e?? ayto eine soukse to diko sou pia tha to tragoudisei? i Kelly Kelekidou? alla me to gam..kame mesa, mallon Panousi vlepo na epanerxete drymiteros
Στη στεριά δεν ζει το ψάρι Στη στεριά δεν ζει το ψάρι Και ούτε ο κνίτης με φρικιά αα α Και ούτε ο κνίτης με φρικιά
|
PsaxeMe
Member
|
|
Eva-Redi, ase ton Noto na ekfrazete eleythera dioti ayto kanei ton kathena ksexoristo.O tropos ekfrasis, kai o Notos exei kati tis vre paidi mou pos na to kanoume! 
Έτσι είναι ο Έλληνας και δεν φοβάται τρελοί αγγέλοι πάνω του όταν κοιμάται Έτσι είναι ο Έλληνας κι αν τον μπερδέψεις να ξέρεις δύσκολα πολύ θα ξεμπερδέψεις
|
Notos

|
|
Pesta megalh!!!!!!!!
Afhste ton anthrwpo na kanei ena kamaki epitelous!
Pare kamaki naxeis....
Psaxe me psaxe me ela na me breis... mesa ap'to diadyktio posa na mou peis?
Ena plhktrologio h monh epafh ktypaw egw ktypas ki esy ti theleis na mou peis?
grafw mia grammh grafeis poihmata esy Ki egw eimai poihths mias perierghs zwhs!
Psaxeme psaxeme ston Noto rikse afierwma ena poihma gia ton erwta.
Ki as mhn me deis pote ki as mhn kan se gnwrizw thaxei megalo xabale to ti tha s' apanthsw...
Den mporeis na peis eimai ki egw poihths! Mhn kolwneis psaxeme grapse kai ftiakseme.
|
Notos

|
|
To ponhro auti ksanaktypa...Poios bgazei ta palia mou kafeneia sto proskhnio????
Anapwloume to parelhon romantikoi mou filoi kai files? Theloume retro?
Elate loipon....
Edw eimai kai sas perimenw!!!!
|
Notos

|
|
Apo tria kafeneia Ekpempei tautoxrona o megalos Notos para unidos kafenios latin kai pashs ellados! Ta koutalakia tou kafe na ta afhsete sto plhktrologio sas epanw na kolhsoun na mathete!!
TO STEKI THS ALANIARAS den metexei alla kapoia mera tha to ferw pisw opws h VolksWagen efere pisw ton skarabaio!!!
Giati etsi goustarw! Ki opoios pei ma mou tou sou sou ton exw grammeno sto epomeno kafeneio pou tha legetai "suc-mpip my little leg" Ok? Arxhge mhn mou thn peis...to ekopsa...
Filakia!
|
Notos

|
|
Na pshfisete NAI re! POU SHMAINEI KAI KATW H XOUNTA!!!!
|
Sardanapalos
member

Reged: Tue
Loc: Σε μια καυτή παραλία στη δυτικ...
|
|
Den kserw re aderfe en Xristw, giati mou ta xalas twra teleutaia.
1on, eimai syggenhs me ta proswpa kai 2on, h xounta (pou vre8hke auth h laksh sta ellhnika?) exei pesei edw kai 33 synapta.
Ara gia poion fwnaskeis san na sou exw perasei ton vrogxon eis thn karwtidan?
Me peiratikous aspasmous,
Nauarxos Sardas XXX o Epanastaths!
--------------------
|
Notos

|
|
Syggenhs me ta proswpa? Kai den les mia koubenta na mou kanoun to prive na teleiwnoume?
Talaipwrhs ton en xristw adelfo kai den kaneis tipota? Pshfises toulaxiston? Thartheis gia martyras yperaspishs..? Exw arxisei kai anyshxw agaphte mou karaboskyle! Oti ki an kaneis pantws egw tha parameinw adelfos en xristw kai en diabolw!
Se aspazomai ap to keli 69 twn virtual fylakwn tou forum...
Steile kana paketo tsigara...
|