jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

GuestBook >> GuestBook

Pages: 1 | 2 | (show all)
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
Re: Skydiving ... Eπιτελος [Re: Skylitsa]
      #40393 - Fri Feb 23 2007 10:06 AM

Κατ' αρχήν ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα.

Ταξιδεύοντας στην Ιταλία ή αλλού θα διαπιστώσεις πως δεν υπάρχει πρόβλημα να οδηγείς και με 450 χιλιόμετρα την ώρα, άρα ο μύθος του ατυχήματος λόγω ταχύτητας αυτόματα απορρίπτεται. Πάραυτα επειδή πρόσφατα ένας λαλάκης έκανε αναστροφή επάνω στην εθνική κι εγώ κατέληξα με καρφωμένο το κράνος στο πίσω φτερό, θα σου έλεγα την αλήθεια μου, πως με έχουν τσακίσει όλοι αυτοί οι καραμπινόβλαχοι τόσες πολλές φορές που πραγματικά αδιαφορώ για το αν ζούνε ή αν πέθαναν ομαδικά κατά εκατομμύρια. Τη λέω την αμαρτία μου. Όχι πως είμαι κανένας καλός, αλλά προσωπικά δεν έχω σκοτώσει κανέναν, εκτός από μία γάτα που την έκλαψα κιόλας. Αντίθετα με έχουν σκοτώσει πάνω από 20 φορές, ευτυχώς τις περισσότερες χωρίς ταχύτητα. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως είμαι απολύτως ασφαλής με το να σπάσω την μηχανή στην ευθεία της Κατερίνης και να πιάσει 300, παρά να κυκλοφορώ μ' όλους αυτούς τους βλάχους στην Αθήνα με 20km την ώρα. Είναι θανατηφόροι.

Το πρόβλημα που πραγματικά υπάρχει στην Ελλάδα είναι τα πληρωμένα διπλώματα όπου μια τελευταία έρευνα έδειξε πως το 90% των οδηγών τελικά πληρώνει για να πάρει το δίπλωμα. Εκτός από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης που το ποσοστό είναι 100%
Οι οδηγοί των αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι όλοι πιλότοι: αν δείξεις σε έναν ογδοντάχρονο κανένα τετράτροχο πύραυλο θα θελήσει αμέσως να τον οδηγήσει. Το ίδιο ευτυχώς δεν συμβαίνει με τις μοτοσυκλέτες γιατί εκεί κυριαρχεί το DNA. Kάποιος που δεν είναι 100% σίγουρος για τον ευατό του αποκλείεται να καβαλήσει μηχανή, γιατί απλώς χέζεται επάνω του. Κανένας δεν αγοράζει απευθείας μηχανή μεγάλου κυβισμού, εκτός πια αν δεν είναι να ζήσει και πολύ. Αλλά κανένας οδηγός αυτοκινήτου δεν ξεκινάει από αυτοκινητάκι του γκολφ, έτσι δεν είναι;

Στο αμαξάκι βλέπεις είναι αλλιώς, ζεστά ποδαράκια, ψευδαίσθηση ασφάλειας (αυτό τρώει τους περισσότερους) και γκαγκα να είσαι, και γυναίκα πυροβολημένη, θα το πάρεις το τιμόνι. Στην μοτοσυκλέτα ποτέ, ακόμη και να στην χαρίσουνε. Οι μοτοσυκλέτα τρομάζει τον αδαή. Και κυριαρχεί εκείνη η δολοφονική σκέψη της Ελληνίδας μαμάς που πάντα λέει "πάρε ένα αμαξάκι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο" λες και με το να έχεις το αμαξάκι σώθηκες. Είμαι της απόψεως ότι είτε τρακτέρ, είτε νταλίκα, είτε αμαξάκι πάρεις, ΔΕΝ μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Υ.Γ
Αν θέσεις και κανένα θέμα νομιμότητας τότε χαρακτηριστικά μπορώ να σου πω πως με το παπάκι είχα μαζέψει πάνω από 50 κλήσεις, ο πατέρας μου τις βρήκε όλες μαζί και παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό. Έψαχνε για δικηγόρους. Και ως πιτσιρίκος απορούσα γιατί δεν έπιαναν αυτόν που πέρναγε με το τούρμπο φουλαριστός από μπροστά τους. Αφού πλήρωσα λοιπόν με δικαστήρια και πρόστιμα και σφαλιάρες το χρέος μου στο κράτος και τον πατέρα μου σε ηλικίες 16-18, θα μου έπιτρέψεις τώρα να τους πατσίσω εις πολλαπλούν. Θα μου δώσουν κλήση όταν με πιάσουν. Μόνο που θα πρέπει να είναι γενναίοι, και δεν είναι, γιατί κανένα κοτόπουλο δεν είναι γενναίο. Θα την πληρώσουν οι δεκαεξάχρονοι και σήμερα.

Ο Giorgos που είναι από τις γειτονιές μας τις ξέρει αυτές τις καταστάσεις, σχεδόν μία κλήση κάθε μέρα που εντέλει δημιουργούν μια έντονη αποστροφή για τους ανθρώπους της τροχαίας. Δεν είναι ακριβώς αυτός ο ρόλος τους, και αυτοί δεν είναι δρόμοι, και αυτοί δεν είναι οδηγοί, κι αυτός δεν είναι ΚΟΚ, άρα αν πιστεύεις ότι -θα- είχα τις οποιεσδήποτε τύψεις μάλλον ατύχησες.

--------------------
Βαβυλώνα blog **Γατοσελίδα**F800riders.org the Greekzzz

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Eva-Redi
zizani with a twist

Reged: Wed
Loc: Adelaide, South Australia
Re: Bike Riding across Aus [Re: Dr. Jung]
      #40394 - Fri Feb 23 2007 10:16 AM

Ths Australias h mazikh xwra (land mass) metriete kapou sta 7.7 million km - kai einai the exto (6th) pio megalutero kratos ths gus, meta apo Rousia, Kanada, Khna, US kai Brazilia. Einai kai to pio epipedos (meta apo thn Antarktikh). Einai to pio 3ero hpeiros pou uparxei, as kai exei pollu akraious klimata apo mia akri sthn allh - kai apisteuth plhrh topografia.

Na katalabete: blepeis dasous gemato foinikia/platania kai anixtes/epipedes 8ees pros to Boreio (rainforests pou periswtera briskounte pros sta shnora tis New South Wales me to Queensland, kai panw) >>uparxoun xwrafia xionia kata to Notioanatulikh >> erhmos endelos sth mesh/sto kentro tis Australias (pou legete 'Outback'), na'xei duo logon xwmata h gus (periswtera kata-kokino kai to kitrino), kai me a3afna kataraktes kai mikro-dasakia pou kai pou >> gonimous tragano-xwres sthn Anatolikh, Notio kai Notiodutikh >> kai diafores 8alasses kai omorfes paralies gurw-gurw sthn akth (eki mas perimenoun ta skilopsara kai karxaries). H akth tis Australia's metriete sta 36,745 km >> kai lene an htan dunaton na odigouses (xwreis na uparxei anagki na stamatages) thn oloklirh akth sta 60km (as poume) 8e ekane peripou 24 'meres na katafereis to ta3idh auto (to kulko dld).

Kai etsi - an pigenes gia diadromh me mixanakh sthn Australia kapote - 8a 'blepes polla kai diafora meroi na allazoun a3afna. Egw prosopika - m'aresei pros to NSW kai Queensland, dld na xwrtasei to mati sou apo dasous, potamia, kataraktes kai ena soro logon zwa (Aussie style) - ti na kaneis ta 3eradia kai tis lizes, kai ta krokodilia, barimara ginounte (kai ante na ta klwtsas):D San mikrh - eixa kanei to dromo me mixanakh gurw thn akth tou Queensland - apo Coolangatta mexri Brisbane kai pisw sto Gold Coast (mia omada trello-paida totenes).

Edw oi teleutaia genea - pollu axsolia akoma me ta Harleys kai ta Kawasaki's - omos h neolaia mania me Kawasaki san (ZX10R/ZX6R), Ducati (999), Suzuki (GSX), Yamaha (R1/R2/R6), ktlp > apo oti ma8enw ap' tous mikrous.

Cairns, Queensland - Motocycle Tours >>
http://www.bikingaustralia.com/photo_gallery.htm

The Outback: Uluru (aka Ayers Rock)

> Great Ocean Road, Lorne

> 12 Apostles - along Great Ocean Road - Victoria

--------------------
Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω.
Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω

Dr. Jung

Re: Bike Riding across Aus [Re: Eva-Redi]
      #40396 - Fri Feb 23 2007 10:27 AM

Quote:

Edw oi teleutaia genea - pollu axsolia akoma me ta Harleys kai ta Kawasaki's - omos h neolaia mania me Kawasaki san (ZX10R/ZX6R), Ducati (999), Suzuki (GSX), Yamaha (R1/R2/R6), ktlp > apo oti ma8enw ap' tous mikrous.

Lololol δεν παίζεσαι!
Εντάξει αφού κυκλοφορούνε τέτοια εργαλεία εκεί, αποκλείεται να πηγαίνουν σα τις κυρίες. Και να θέλανε δηλαδή, είναι αδύνατο.

Μόνο αυτή η οδήγηση στα αριστερά θα με μπέρδευε λίγο, μακάρι να μην ξεχαστώ καμιά ώρα και πάω ανάποδα.
(εγώ ίσια θα πήγαινα. Εσείς πάτε ανάποδα)

Αλλά γενικά όπως το βλέπω το θέμα αν ερχόμουνα εκεί, δύσκολα θα έφευγα. Γι' αυτό καλύτερα να κάτσω στ' αυγά μου. Το καλοκαίρι θέλω να πάω Ρωσία. Αν δεν με ψοφήσουν οι βούλγαροι πάνω σε κανένα βουνό για να μου πάρουν τα παπούτσια, θα τραβήξω πολλές φωτογραφίες.

--------------------

Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Reged: Sat
Loc: USA
Re: Bike Riding! [Re: Eva-Redi]
      #40402 - Fri Feb 23 2007 01:35 PM

Χμμμμ, μου θύμισες τις ωραίες εποχές που είχα TDR 250 και παρ'όλο τις 4 σειρές λαστιχάκια κατά μήκος των μαλλιών μου για να μην μπερδεύονται με τον αέρα, αλλά και για να μην ανεμίζουν προς τα πίσω στην εξάτμιση, πάλι μύριζαν Castrol, σε σημείο να έχει γίνει το σήμα κατατεθέν άρωμα μου (άρωμα "διχρονίλα") και να με πειράζουν συνέχεια
Επιφυλάσομαι για φωτογραφίες από εδώ με bikers...
Μόνο που εδώ στα διάφορα biker happenings, γίνονται και όργια και δεν είναι όλες οι φωτό εύκολες να μπουν

Heavy~Metal Angel

--------------------

ΦΛΟΓΑ

Dr. Jung

Re: Bike Riding! [Re: Heavy~Metal Angel®]
      #40405 - Fri Feb 23 2007 02:31 PM

Quote:

Μόνο που εδώ στα διάφορα biker happenings, γίνονται και όργια και δεν είναι όλες οι φωτό εύκολες να μπουν

Heavy~Metal Angel

Μας πήραν τα ντουμάνια

--------------------

Eva-Redi
zizani with a twist

Re: Bike Riding across Aus [Re: Dr. Jung]
      #40525 - Mon Feb 26 2007 05:01 AM

Egw - to idio epa8a - otan hr8a Ellada - pollu sunkentrwsh xriazwtan otan kuloforousa stous 'anapodous' dromos tis Krhths! Ma poses fwres mberdeutika to aristero me to deksh dromo - propantos eki stous stenous aniforous pros ta xoria tou Hrakleiou! Kai omos ta katafera - bazwntas sthn panta ta ma8imena mas xouia.

To kako - gia 'mena omos htan pou den uparxoun arketa automata ama3ia eki sthn Ellada (mono me auta kukloforo tosa xronia edw) - kai bebaia etsi h periswterh sthn Australia (dld 80%). Allo ti kanoun h nearoi pou tous aresoun ta manual v8s (me taxitites).

Otan kapote parapone8ika gia auto se merikous (oti mou lupei ta automatic cars) - enas gnwstos mou apantise: ta autokinita ta automata einai mono gia tous anaphrous kai tous ta3itsides sthn Ellada/Europh (gia eukolia dld) - oti koustizoun peripou 6-10 xiliades euro na agwraseis automata (kai etsi den a3izei, kai liga uparxoun stous dromous). As me legane anaphrh - arkh tin eukolia mou - na ka8oume twra na allazw taxites ka8e pente bhmata (otan eixeis ma8ei alios, mia oloklhrh zwh)! Germania - eki pigene - agwrase kana mixanakh pou goustaries - kai fae apokonta ena giganto foro/tax me to gurismo sta sunoura - gia na eukoli8ei o kolos sou (mou ipe o dikos mou). Den exw problima pia. Kala kai ta manual sas autokinita - ta mikroutsika mboxakia.

Sugoura esu kai h Sofia mia xara 8a perasetai sthn Australia (8alasses, paralies, dasous, a3exastes ekdromes) - mono na apofigete to kentro/erhmo tis Australia (opos legamai kai prhn)- thn 3erada kai ta zouzounia dld > mhn tuxon kai sas tsimpisei to pisinw sas kamia akrida (eki pou den to perimenete)!! Tous aresoun oi tsepes tou neo episkepth (jeans kai poukamisa leme) >>>

Aussie Thorny Devil

Frill-neck Lizards

3es pws trexoun kai me ti zorh petagountai (a3afna) ta skatoulia auta ?? Beware

--------------------
Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω.
Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω

Eva-Redi
zizani with a twist

#40526 - Mon Feb 26 2007 05:16 AM

Bravo Heavy mou - kai mixanakia esu!!

No fear hey? Egw - xaizou. An sou pesei - pws sikwnete? Klineis kana mataki sta agorakia pou pernan, mipos??

Akoma metaxirizeis/kukloforas me mixanakia? Kalooooo pragma - opote 8es - o dromos anixtos kai dikos sou - na breis kana omorfo, asuni8isto monopath (etsi se trabaei toulaxiston) >> h eleu8eria sto mixanakh einai monadiko/apisteuto peira.

--------------------

Heavy~Metal Angel®
The Warrior

#40531 - Mon Feb 26 2007 06:36 AM

Όχι Eva-Redi μου, όχι πια μηχανές.
Τώρα για να έχω την ίδια αίσθηση ελευθερίας που είχα με την μηχανή, καβαλάω convertible αυτοκίνητο

Heavy~Metal Angel

--------------------

ΦΛΟΓΑ

Dr. Jung

#40532 - Mon Feb 26 2007 06:45 AM

To ότι πήγες να οδηγήσεις στην Κρήτη που έχει περιοχές όπου "αγοράζουν" το δίπλωμα σε ποσοστό 100% και τελικά έζησες, μπορεί να είναι και καθαρή τύχη. Πρόκειται για τους χειρότερους οδηγούς της Ελλάδος και με διαφόρα. Πάντως όταν σκέφτομαι την γεωγραφία της Κρήτης και γενικά της Ελλάδος, σε συμφέρει να έχεις ταχύτητες. Πάρα πολλές στροφές, ανηφόρες, κατηφόρες, με το αυτόματο είναι ταλαιπωρία τέτοιες διαδρομές. Αργεί πολύ.

Πάντως αυτά τα συμπαθητικά αγκαθωτά ζωάκια δεν ξέρω αν πλησιάζουν τους ανθρώπους, αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω σκοπό να τα πλησιάσω ούτε στα 100 μέτρα. Οι σαύρες της κολάσεως. Και αυτά εκεί που περπατάνε όρθια χαριτωμένα είναι. Στις φωτογραφίες όμως.

--------------------

Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Re: Bike Riding! [Re: Dr. Jung]
      #40558 - Mon Feb 26 2007 04:23 PM

Quote:

Πάντως αυτά τα συμπαθητικά αγκαθωτά ζωάκια δεν ξέρω αν πλησιάζουν τους ανθρώπους, αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω σκοπό να τα πλησιάσω ούτε στα 100 μέτρα. Οι σαύρες της κολάσεως. Και αυτά εκεί που περπατάνε όρθια χαριτωμένα είναι. Στις φωτογραφίες όμως.

Nulli, μπορείς να βάλεις τις γάτες σου να παίζουν μαζί τους.
Να δεις τι αντανακλαστικά σφεντόνα θα αποκτήσουν!

Heavy~Metal Angel

--------------------

ΦΛΟΓΑ

Dr. Jung

#40590 - Tue Feb 27 2007 12:06 AM

lolol γάτους στις πλαϊνές βαλίτσες με κρανάκια στις κεφάλες για φύλακες. Άμα δεν έχουνε φάει για 2,5 ώρες μπορεί και να φάνε καγκουρώ τα κοιλιόδουλα. Και μετά παπουτσάκι και πορτοφολάκια σαυρέξ, εισαγωγής.

--------------------

Eva-Redi
zizani with a twist

Re: Anything goes ... [Re: Heavy~Metal Angel®]
      #40592 - Tue Feb 27 2007 01:34 AM

Axxx - bre eseis - eisaste to 'kati alo' - to xioumor sas trello - goustarw bebaia!
(na omos pou kamia fora den pianw kai oles tis le3oules - panw to kefali, autosxediazw otan xriazete ).

Cross-breeding hey? LOLOL

Apo kagkarou - trwte oso 8elete - serbirete kai me skoulikia, an 8elte. Special Dieta tou I8agenhs Australou, me komplimenta - alla kai exei ginei 'gourmet' piato twra teleutaia sta megalutera estratoria edw (oxi ta skoulikia, akoma - dws tous kairo)!

Quote:

με το αυτόματο είναι ταλαιπωρία τέτοιες διαδρομές. Αργεί πολύ.

>> e, gi'auto exoun kai ta turbo-charge suskeues kai over-drive!

--------------------

Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Re: Bike Riding! [Re: Dr. Jung]
      #40602 - Tue Feb 27 2007 06:31 AM

Quote:

lolol γάτους στις πλαϊνές βαλίτσες με κρανάκια στις κεφάλες για φύλακες. Άμα δεν έχουνε φάει για 2,5 ώρες μπορεί και να φάνε καγκουρώ τα κοιλιόδουλα. Και μετά παπουτσάκι και πορτοφολάκια σαυρέξ, εισαγωγής.

Nulli, γάτες έχεις ή τον δαίμονα μεταμορφωμένο με πολλαπλό είδωλο;;;

Heavy~Metal Angel

--------------------

ΦΛΟΓΑ

Dr. Jung

Re: Bike Riding! & γάτες στην αυστραλία [Re: Heavy~Metal Angel®]
      #40711 - Wed Feb 28 2007 10:16 AM

Μπορώ να σου φτιάξω τρελά στατιστικά heavy, 2 στις δέκα γουστάρουν τρελά το νερό, ενώ αποκλείεται να βρεις κάτι κοινό στα διατροφικά μενού, έχουν η κάθε μία διαφορετικό αποτύπωμα. Άλλες τρώνε πατατάκια και παγωτά ξεγυρισμένα και άλλος μπορεί να τρώει ξηρούς καρπούς με bailey's

Ένας γέρος δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για καναρίνια στο κλουβί ακόμη κι αν είναι επάνω του, αλλά μπορεί να ξεκάνει σμήνος από τα ελεύθερα πουλιά. Ξέρει τις φάτσες του σπιτιού ακόμη κι αν πρόκειται για καναρίνια. Πάντως μόνο ένας ανεβαίνει στην μηχανή όταν είναι αναμμένος ο κινητήρας. Στη θηριώδη σκύλα μόνο σέλα δεν έχουν βάλει ακόμη. Θα εξαπολύσω τον γατοστρατό μου και θα τις εξαφανίσω τις παλιόσαυρες, σα καλός φιλόζωος

@Eva δεν έχω σκοπό να μπω σε κουτί είτε έχει τούρμπο, είτε έχει τζακούζι. Αυτά είναι για γέρους, εμείς μικρά παιδιά είμαστε ακόμα.

--------------------

Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Re: Bike Riding! & γάτες στην αυστραλία [Re: Dr. Jung]
      #40844 - Sat Mar 03 2007 12:42 AM

Που να δεις τι κάνουν τα δικά μου σκυλιά.
Το κάθε ένα έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα.
Είναι περίεργο το πως ακόμα και ο χαρακτήρας των ζώων είναι διαφορετικός και βλέπεις ανθρώπινα χαρακτηριστικά και στα ζώα.

Heavy~Metal Angel

--------------------

ΦΛΟΓΑ

Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Biker show... [Re: Eva-Redi]
      #40918 - Sat Mar 03 2007 05:22 PM

Να και κάποιες φωτογραφίες από biker-show που μπορεί να είναι λίγο hot, αλλά ενδιαφέρων να δείτε και να καταλάβετε τι κάνουν και τι δείχνουν στα εδώ shows.
Τις υπόλοιπες τις έκοψα, γιατί ήταν από διαγωνισμό "The Best Wet T-Shirt" που έπαιρναν μέρος μόνο γυναίκες
Μην έχουμε καμιά ανακοπή και έχουμε άλλα μετά

Heavy~Metal Angel

--------------------

ΦΛΟΓΑ

Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Re: Bike show... [Re: Heavy~Metal Angel®]
      #41531 - Sat Mar 17 2007 12:33 PM

Μάλλον οι φωτογραφίες ήταν waaaaaaay too hot για να σχολιάσει κάποιος
Θα ξέρω για την επόμενη φορά, πόσο καυτά πράγματα αντέχετε

Heavy~Metal Angel

Πάντως εγώ προειδοποίησα!!!

--------------------

ΦΛΟΓΑ

Dr. Jung

Re: Bike show... [Re: Heavy~Metal Angel®]
      #41708 - Tue Mar 20 2007 07:00 AM

Θα σχολίαζα εγώ αν με έλκυαν τα συγκεκριμένα είδη μηχανών.
Επειδή έχω συνδιάσει στο μυαλό μου την ταχύτητα με τις μοτοσυκλέτες δεν έχω και μεγάλο ενθουσιασμό για τις custom μηχανές. Αλλά γούστα είναι αυτά.

--------------------

Heavy~Metal Angel®
The Warrior

Re: Bike show... [Re: Dr. Jung]
      #41717 - Tue Mar 20 2007 02:23 PM

Και εμένα μ'αρέσει η ταχύτητα, γι'αυτό είχα και TDR, αλλά και τα choppers είναι η άλλη τρέλλα μου!

Heavy~Metal Angel

Κάθε μία από αυτές τις custom μηχανές, έχει την ιστορία της...

--------------------

ΦΛΟΓΑ

Pages: 1 | 2 | (show all)

Extra information
0 registered and 1 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:   

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating: *****
Topic views: 9886

Rate this topic

Jump to

Contact Us Yasou.com