Δεν ψηφίζω για τον λόγο ότι μου θυμίζει... κάτι από virtual reality και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που παίζαμε μικροί στα ουφάδικα.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
Ψέματα είναι, εγώ μια φορά έβαλα κάμερα στην μηχανή αλλά πάνω στην έκσταση ξέχασα να πατήσω το play. Θα ποστάρω όμως σύντομα γιατί γέμισε ο κόσμος γκέι.
Πάντως αυτός ο συγκεκριμένος αδερφή μου φαίνεται. Μια κλασική διαδρομή στο κέντρο έκανε, τσάμπα το φίλμ χάλασε. Δε βγήκε στην εθνική σαν άντρας. Όποιος δεν βγάζει 340 στον "Σείριο" είναι συκιά δηλωμένη.
ego to blepo gia epikindinh odighsh giati an enas apo tous odigous autokinhton anoiksei kata lathos th porta tou amaxiou tou tote o foberos mhxanobios ton hpie. meta me ta koutalakia tha ton mazeuoun
Σε μένα που έχω πέσει σε 37 πόρτες αυτοκινήτων το λες;
Πάντως να σου πω την αλήθεια πιο επικίνδυνο για την υγεία μου είναι νευρικός κλονισμός από μποτιλιάρισμα 95 λεπτών. Τα νεύρα μου κλονίζονται γρήγορα, σκοτώνω άνθρωπο τέτοιες στιγμές. Έχει τύχει να παρατήσω το αυτοκίνητο όπως είναι καταμεσίς του δρόμου και να πάω για καφέ, σκοτινιάζει το μυαλό μου και δε βλέπω μπροστά μου παρά μόνο αλλοδαπούς Λαρισαίους να μη με αφήνουν να πάω σπίτι μου. Το όργιο αυτό των δρόμων είναι ο κύριος λόγος που μετακόμισα στην εξοχή. Αφού είναι να έρθει όλη η Ελλάδα σε μία πόλη τότε έφτασε η ώρα να την κοπανήσω εγώ.
ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ άλλα αυτοκίνητα στην Αθήνα, πάει και τελείωσε. Αφού δεν μπορεί να χωρέσει αυτό το γεγονός στο μυαλό του μέσου Έλληνα πρέπει κι εμείς κάπως να επιβιώσουμε. Αν δεν φιλοτιμηθούν να πάρουν το τρένο ή το λεωφορείο (για να μην τους σχολιάσει η γειτονιά) δεν το 'χω σε τίποτα να περάσω κι από πάνω τους. Το θετικό της υποθέσεως είναι πως το σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα εξαγριώνει τους οδηγούς των αυτοκινήτων ακόμη περισσότερο και καλύτερα είναι να πέσω πάνω στην πόρτα αλλά με το χαμόγελο στα χείλη, παρά να πάθω κανένα εγκεφαλικό από την απελπισία.
Μία είναι η λύση: διόδια στην Αθήνα.
Υ.Γ Τώρα τελευταία όταν βγαίνω στην εθνική συγκρατούμαι για να μην έχω τύψεις στο μέλλον. Είναι τόσο ηλίθιος ο εγωισμός τους που πραγματικά κινούνται στο όριο ακόμη κι όταν είναι μέσα σε ηλίθια οχήματα προκειμένου να προσπεράσουν μια μοτοσυκλέτα, που πραγματικά θα δυσκολεύονταν να το κάνουν ακόμη κι αν οδηγούσαν... ferrari! Τους κάνω πλάκα και δεν επιταχύνω μέχρι να κινδυνεύσουν στ' αλήθεια. Έχουν μέσα οικογένειες, γυναίκες και παιδιά οι στόκοι. Ε, μετά ξαφνικά απογειώνομαι και τους τσακίζει το ηθικό. Αφήνουν το γκάζι και λένε στην γυναίκα τους ως κλασικοί Ελληναράδες: "οι αλήτες με τις μηχανές! Γι' αυτό σκοτώνονται!". Φοβερά κωμικό, μέχρι και τραγικό.
Kapws etsi telika kopsan kapioi to tsigaro, giati mia itan i lisi , perisoteroi foroi.
To psari vromaei apo to kefali file mou, giati na ftasoume se diodia , forologies, kameres pou elenxoun an trexeis klp anthrwpous san kai mena na vlastimane oti fantasteis otan vlepoun ton Lone Ranger na kanei souzes stis grammes tou tram me to tram na ton kiniga. Einai aplo mia einai i lisi
SVATS
OI MHXANES VLAPTOUN TIN YGEIA SAS
oso gia to second hand smoking OI MHXANES VLAPTOUN KAI TOUS ANYPOPTOUS SYNANTHRWPOUS SAS.
-------------------- Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα
Γι' αυτό SVATS μια χαρά θα τρως τα μποτιλιαρίσματα στη μάπα, θα πληρώνεις υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας και άλλες εφευρέσεις τις εφορίας αφού το αυτοκίνητο είναι η κότα με τα "χρυσά αβγά" του ελληνικού κράτους, ασφάλιστρα τα οποία όταν χρειαστείς λεφτά αποζημιώσεως θα τους ψάχνεις για μήνες, και επίσης θα γυρίζεις σαν την μύγα 2 ώρες μέχρι να βρεις θέση να παρκάρεις κλαμένος από τα νεύρα σου πληρώνοντας τελικά τον κάθε νταβατζή 5 ευρώ την ώρα επειδή έτσι γουστάρει.
Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι οι κλήσεις που η τροχαία μοιράζει απλόχερα μιας και δεν είναι και τόσο εύκολο να διαφύγεις με μέσο όρο ταχύτητας 6km την ώρα, ούτε και να κρύψεις τις πινακίδες από τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας. Αλλά εμένα η απορία μου είναι άλλη:
τι να το κάνεις το αμάξι άμα δεν μπορείς να... τσουλάς; Αφού είναι χρήσιμο μόνο όταν κινείται.
Εμένα σίγουρα μια χαρά θα είναι η υγεία μου! Στην πρώτη έξοδο του Πάσχα όμως καλύτερα να προσέχεις την δική σου, λόγω στατιστικών.
Ε, ζωή σε λόγου σας τότε Alexia. Σε 75 χρόνια εδώ θα είμαι να το ξανασυζητήσουμε.
Το βέβαιο είναι πως οι μηχανές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για όλους. Ενώ το αυτοκίνητο είτε γερο-παράλυτος είσαι, είτε χαζογκόμενα, είτε βλάκας φοιτητής με γυαλάκια και σπυράκια, είτε καθυστερημένος εκ γεννετής, το αυτοκίνητο είναι για όλους ανεξαιρέτως κι αυτό είναι το μεγάλο μειονέκτημά του. Ο καθένας μπορεί να πιάσει ένα τιμόνι. Όχι μοτοσυκλέτας όμως. Οδηγούνε αυτοκίνητα άνθρωποι που δεν μπορούν ούτε να περπατήσουνε, όχι να οδηγήσουνε. Γι' αυτό μπορούμε να μετρήσουμε πόσοι έχουν πάει στον άλλο κόσμο από το 1950 μέχρι σήμερα από αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα. Και να είσαι σίγουρη πως οι νεκροί της μοτοσυκλέτας δεν είναι ούτε το 5% του συνόλου. Ασχέτως αν πήγαν στον Αδη από μοτοσυκλέτα επιφανείς άντρες όπως ο Λώρενς της Αραβίας, μιας και η ποσότητα δεν έχει σχέση με την ποιότητα. Εξάλλου από καταβολής του κόσμου οι άντρες ήταν ΠΑΝΤΑ καβαλάρηδες.
Τα περί σκοτώστρας πάντως είναι αστική μυθολογία απλών ανθρώπων που παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως τους συμφέρει. Τις προηγούμενες 10 ημέρες στην Ελλάδα είχαμε 7 νεκρούς από τροχαία, όλοι από αυτοκίνητα.