Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Συγχαρητήρια στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και τους Θεμοτριανταφυλέους, κάνουν πραγματικά πολύ καλή δουλειά και αντικατοπτρίζουν πλήρως την αληθινή όψη εκείνων που κόφτονται για την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού και τα εργασιακά δικαιώματα. Από την ιστοσελίδα του Antenna:
----------------------------------------------- -----------------------------------------------
Ανασφάλιστοι εργάτες στη βίλα Μαγγίνα
Βασίλης ΜαγγίναςΟ υπουργός Απασχόλησης, Βασίλης Μαγγίνας, φέρεται να έχει στην δούλεψη του, στην εξοχική του κατοικία ανασφάλιστους εργαζόμενους, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Το Πρώτο Θέμα".
Δημοσίευμα της εφημερίδας αποκαλύπτει ότι ο κ. Μαγγίνας απασχολεί παράνομα τρεις Πακιστανούς εργάτες στην εξοχική του βίλα στο Κορωπί.
Ο ίδιος ο υπουργός ωστόσο δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής το δημοσίευμα, ενώ άνθρωποι του περιβάλλοντός του ανέφεραν ότι δεν είχε λόγους να ασφαλίσει τους εργάτες. πηγή: Ant1 http://news.antenna.gr
|
SVATS
Addict

Reged: Thu
Loc: NY
|
|
Quote:
Συγχαρητήρια στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και τους Θεμοτριανταφυλέους, κάνουν πραγματικά πολύ καλή δουλειά
Poly sovaroi dimosiografoi, ti n a pw
An kai den symfwnw me afto pou ekane o Magginas oi parapanw mallon kapia miza den piran i exasan gia na ta vgaloun stin fora. Einai poly kaloi dimosiografoi.
SVATS
JAJ just a job and somebody has to do it. An pigenes mia volta apo tis kafeteries kai rwtages posoi les tha ithelan na tin kanoun?
--------------------
Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Κατά τη γνώμη μου παίζεται να είναι και οι τελευταίοι δημοσιογράφοι γι' αυτό και ξεπουλάει τόσο εύκολα η εφημερίδα ενώ οι ελευθεροτυπίες νεκρανασταίνονται. Μίζα και Τριανταφυλλόπουλος μάλλον είναι ανέκδοτο. Άσε που θα έτρεμα να είμαι Τριανταφυλλόπουλος σ' αυτή τη χώρα γιατί ο καλύτερος εχθρός μου θα ήθελε να με εξαφανίσει από προσώπου γης. Και μάλιστα χωρίς ένοπλη φρουρά να με φυλάει 24 ώρες το 24ωρο.
|