Sardanapalos
member

Reged: Tue
Loc: Σε μια καυτή παραλία στη δυτικ...
|
|
Τι καλωσύνη, τι πονοψυχία, τι ενδιαφέρον δείχνουν απο χτές ανα τα κανάλια για το δράμα που υπέστησαν 3 μικρά παιδάκια στο Ιλιον, παρουσιαστές, γλάστρες, γείτονες και γειτόνισες, ψυχολόγοι, ανίδεοι και κάθε λογής τηλεοπτικά φρούτα.
Και δώστου απαίσιες αναλύσεις σε βάθος πρός χάριν της τηλεθέασης και μπήχτου ξεφωνητά οδύνης και απελπισίας.Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!
Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι οι δηλώσεις των γειτόνων που ξέρανε αλλά δεν ξέρανε, ακούγανε αλλά δεν ακούγανε, βλέπανε αλλά δεν βλέπανε. Η πρόνοια είχε ειδοποιηθεί απο 1-2 ευαισθητοποιημένους προ τριετίας, το ίδιο και η αστυνομία, με άλλα λόγια μόνο εγώ και η μάνα μου δεν το ξέραμε και αυτό ίσως γιατί ζούμε σε άλλη πόλη.
Και όμως, δεν έγινε τίποτα!
Η μάλλον έγινε,,, συνεχίστηκε ανενόχλητη η παιδεραστία, το έγκλημα, οι ξυλοδαρμοί και κανείς δεν έδωσε ένα αγγούρι. Ούτε καν οι δάσκαλοι -αυτοί οι απο σπόντα παιδαγωγοί που δεν πέρασαν σε άλλη σχολή- που έβλεπαν τις εκδορές και τους μόλωπες, δεν το θεώρησαν υποχρεωσή τους να ρωτήσουν, να μάθουν, να ενημερώσουν, να δράσουν ρε σαν άνθρωποι με υποχρεώσεις.
Αδιάφορα φτηνά ανθρωπάκια του "δος ημίν σήμερον", χωρίς οράματα, χωρίς μέλλον!
5-6 χωνιά που βγήκαν σήμερα το πρωϊ, το μόνο που είχαν να δηλώσουν ήταν η πεποίθησή τους για την αθωότητα του παπά. Ολα -είπαν- είναι σκευωρία της 10χρονης κοπελίτσας. Δεν τους ενδιαφέρει τους ανθρώπους ο θάνατος μιας παιδικής ψυχής αλλά τους κόφτει και με το παραπάνω μην πάθει τίποτα ο πισινός του πάπαρδου παιδεραστή.
Λές και αυτά τα 5-6 χωνιά ήταν μέσα στα παντελόνια του και γνώριζαν κάθε πότε είχε τις ανώμαλες στύσεις του ο παπα-κύναιδος.
Σαπίλα, σαπίλα και μόνο σαπίλα.
ΥΓ Παρακαλώ τους γνωστούς άγνωστους να αποφύγουν τον πειρασμό της αυτοξευτίλας τους.
--------------------
|
USAfilofovos
enthusiast

Reged: Sun
Loc: Μαύρη Θάλασσα
|
|
Quote:
ΥΓ Παρακαλώ τους γνωστούς άγνωστους να αποφύγουν τον πειρασμό της αυτοξευτίλας τους.
Ρε υποκρίταρε, σε ποιο μέρος του κόσμου έχει τέλος η βρωμιά και η ανθρώπινη δυστυχία? Στο Βέλγιο, στις ΗΠΑ ή στο Ισραήλ σου? Και που δεν συνομωτεί χρήμα και εξουσία (κρατική και πνευματική) για να καλύψουν τα εγκλήματά τους? Τη βρίσκεις να ανακατεύεις τη βρωμιά και χωρίς αυτήνε μάλλον δεν μπορείς να ζήσεις. Ξέρω πολύ καλά την συνομωταξία σου, βολεμένοι με 2-3 αρπαχτές από το Δημόσιο χρήμα που αυτολησμονούνται και μάλιστα σε βαθμό που να θεωρούν την υπεξαίρεση φυσικό και αυτοενοούμενο πράγμα, νόμιμο και δώρο Θεού. Σπάνια όμως -είσαι η 2η περίπτωση που γνωρίζω- τους πιάνει η αρρώστεια της ακατάσχετης ηθικολογίας. Δεν ξέρω το γιατι, είναι θεμα ψυχιάτρου...
--------------------
|
|