jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

Pages: 1
USAfilofovos
enthusiast

Reged: Sun
Loc: Μαύρη Θάλασσα
ΕΡΕΥΝΑ: Το in.gr και ο Προφήτης Ησαϊας για την Διαφθορά στο Ισραήλ...
      #48140 - Fri Dec 21 2007 09:51 AM

Τα παρακάτω 2 χρονικά σημεία δείχνουν την εξελικτική πορεία των απογόνων του Αδάμ και της Εύας (είπαμε, για τα υπόλοιπα δίποδα βλέπε Ταλμούδ) από τα βάθη των αιώνων.

Α. Χρονικό σημείο 1 : έτος 2007 μ.Χ-

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΟΣΜΗ (ΜΠΟΧΑ) ΑΥΤΟΥ :

-Υποσημείον α. - Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ (τα είπαμε)

--Υποσημείον β΄-.

Quote:

Ιερουσαλήμ

Προκαταρκτική έρευνα σχετικά με δημοσιεύματα που μιλούν για επιλήψιμο ρόλο του Ισραηλινού πρωθυπουργού σε μεγάλη υπόθεση ιδιωτικοποίησης τράπεζας το 2005 διεξάγουν οι εισαγγελείς. Ελέγχονται επίσης διορισμοί διά ...χειρός Ολμέρτ και κτηματομεσιτικές συμφωνίες.

Ο γενικός εισαγγελέας του Ισραήλ Μεναχέμ Μαζούμ ζήτησε να διερευνηθεί η υπόθεση της ιδιωτικοποίησης της τράπεζας Leumi το 2005, την περίοδο που ο Εχούντ Ολμέρτ βρισκόταν στη θέση του υπουργού Οικονομίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο νυν πρωθυπουργός θέλησε να βοηθήσει απροσχημάτιστα τότε δύο προσωπικούς φίλους του, εκπρόσωπους υπεράκτιων εταιρειών, για να αποκτήσουν τη δεύτερη σε μέγεθος ισραηλινή τράπεζα, ανεπιτυχώς όμως.

Η τράπεζα αποκτήθηκε από τον αμερικανικό οίκο Cerberus-Gabriel στο τίμημα των 2,47 δισεκατομμυρίων σέκελς -540 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Δεν έχουμε λάβει αποφάσεις, δεν έχουμε παραγγείλει διώξεις και δεν εμπλέκονται επί τους παρόντος οι αστυνομικές αρχές» διευκρινίστηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στη μακρά πολιτική του σταδιοδρομία ο Εχούντ Ολμέρτ έχει βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπος με κατηγορίες για διαφθορά χωρίς ποτέ να καταδικαστεί.

Πέραν της υπόθεσης της τράπεζας, διερευνώνται από την Κρατική Υπηρεσία για τους Ελέγχους διορισμοί τους οποίους έκανε ο Ολμέρτ όταν διατελούσε υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας. Οι διορισμοί κυριών του περιβάλλοντός του είχαν γίνει σε κρατικό οργανισμό, ο οποίος εποπτεύει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Ακόμη, εξετάζονται κτηματομεσιτικές συμφωνίες που είχε συνάψει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στην Ιερουσαλήμ και το Τελ Αβίβ.

Ο Εχούντ Ολμέρτ θα τοποθετηθεί όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press, ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Β. Χρονικό σημείο 2 : έτος κάμποσοι αιώνες μετά το πρώτο δάγκωμα μήλου από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (κατά το Ταλμούδ πάντα)

Quote:

ΗΣΑΙΑΣ ΚΕΦ 1/α΄: 2. «Ακούσατε, ουρανοί και ακροάσθητι, γη διότι ο Κύριος ελάλησεν Υιούς έθρεψα και ύψωσα, αλλ’ αυτοί απεστάτησαν επ, εμού 3. Ο βους γνωρίζει τον κτήτορα αυτού και ο όνος την φάτνην του Κυρίου αυτού. Ο Ισραήλ δεν γνωρίζει, ο λαός μου δεν εννοεί 4. Ουαι, έθνος αμαρτωλόν, λαέ πεφορτωμένε ανομία, σπέρμα κακοποιών, υιοί διεφθαρμένοι, εγκατέλειπον τον Κύριον, κατεφρόνησαν το Άγιον του Ισραήλ, εστράφησαν εις τα οπίσω 5. Δια τι παιδευόμενοι θέλετε επιπροσθέτει στασιασμόν; Όλη η κεφαλή είναι άρρωστος και όλη καρδία κεχαυνωμένη 6. από ίχνους ποδός μέχρι κεφαλής δεν υπάρχει εν αυτώ ακεραιότης, αλλά τραύματα και μελανίσματα και έλκη σεσηπότα , δεν εξεπιέσθησαν ουδέ εδέθησαν ουδέ εμαλακώθησαν δι’ αλοιφής»

11 «τίνα χρείαν έχω του πλήθους των θυσιών σας ; λέγει Κύριος κεχορτασμένος είμαι από ολοκαυτωμάτων κριών και από πάχους σιτευτών, και δεν ευαρεστούμαι εις είμαι ταύρων ή αρνίων ή τράγων 12. όταν έρχησθε να εμφανισθήτε ενώπιόν μου, τις εζήτησεν εκ των χειρών σας τούτο, να πατείτε τας αυλάς μου; 13. Μη φέρετε πλέον ματαίας προσφοράς , το θυμίαμα είναι βδέλυγμα εις εμέ, τας νεομηνίας και τα σάββατα , την συγκάλεσιν των συνάξεων, δεν δύναμαι να υποφέρω, ανομίαν και πανηγυρικήν σύναξιν 14. Τας νεομηνίας σας και τας διατεταγμένας σας εορτάς σας μισεί η ψυχή μου, είναι φορτίον εις εμέ . εβαρύνθην να υποφέρω, ανομίαν και πανηγυρικήν σύναξιν 15. Και όταν εκτείνητε τας χείρας σας, θέλω κρύπτει τους οφθαλμούς μου από σας, ναι όταν πληθύνητε δεήσεις, δεν θέλω εισακούει, αι χείρες σας είναι πλήρες αιμάτων 16. Λούσθητε, καθαρίσθητε, αποβάλετε την κακία των πράξεών σας απ’ έμπροσθεν των οφθαλμών μου, παύσατε πράττοντες το κακόν .

21. «Πως η πίστη πόλις κατεστάθη πόρνη, ήτο πλήρης κρίσεων , η δικαιοσύνη κατώκει εν αυτή, αλλά τώρα φονείς 22. ο άργυρός σου κατεστάθη σκωρία, ο οινός σου συνεκεράσθη μεθ’ ύδατος 23. Οι άρχοντές σου είναι απιθείς και σύντροφοι κλεπτών, πάντες αγαπώσι δώρα και κυνηγούσιν αντιπληρωμάς, δεν κρίνουσιν τον ορφανόν ουδσέ έρχεται η δίκη της χήρας προς αυτούς» 25. «και θέλω στρέψει την χείρα μου επί σε και αποκαθαρίσει την σκωρίαν σου και αφαιρέσει όλον σου το κασσίτερον».

ΖΑΧΑΡΙΑΣ 8/η΄ 13: «…αλλά διεσκόρπισα (τους Ιουδαίους) αυτούς ως δ’ ανεμοστροβίλου εις πάντα τα έθνη» 8/η΄ 14 «Διότι ούτω λέγει ο Κύριος των δυνάμεων. Καθ’ ον τρόπον εστοχάσθην να σας τιμωρήσω , ότε οι πατέρες σας με παρώργισαν, λέγει ο Κύριος των δυνάμεων…» 14/ιδ΄ 2 … « … και θέλω συνάξει πάντα τα έθνη κατά της Ιερουσαλήμ εις μάχην, και θέλει αλωθεί η πόλις και αι οικοίαι θέλουσι λεηλατηθή και αι γυναίκες θέλουσι βιασθή, και το ήμισυ της πόλεως θέλει εξέλθει εις αιχμαλωσίαν

Είναι απορίας άξιον τα εκ Ζαχαρία προφητευόμενα έγιναν ή πρόκειται να γίνουν?

--------------------

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Pages: 1

Extra information
1 registered and 8 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 277

Rate this topic

Jump to

Contact Us Yasou.com