Sardanapalos
member

Reged: Tue
Loc: Eν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερ...
|
|
Μετά τις γιορτές λέω να πάω κανά ταξειδάκι αναψυχής με το αυτοκίνητο. Θάθελα να κάνω τον γύρο της Μαύρης Θάλασσας, αν και ότι βρίσκεται βορείως της Θεσσαλονίκης μου θυμίζει Αττίλες και Βοεβόδες και με ψιλοτρομάζει.
Ευτυχώς όμως κάπου εκεί στα παράλια ξέρω πως υπάρχει μια αδελφή ψυχή που δεν θ' αφήσει τους μπαμπάουλες να με φάνε!
Προσκαλώ δε και τους Πανάθα, Νότο και SVATS, να την κάνουμε ομαδικώς μιας και το θεωρώ δεδομένο πως θα τύχουμε αυτοκρατορικής περιποίησης απο αυτή την ψυχή. Δεν ξέρω όμως αν χρειάζομαι βίζες για να περνάω τα σύνορα με το ισραηλίτικο διαβατήριο που έχω, αλλά είμαι σίγουρος πως η ψυχή θα το τακτοποιήσει κι αυτό το θεματάκι.
Αντε και καλά Χριστούγεννα! 
-------------------- Μια χώρα πεθαίνει απο τους ανθρώπους της, όταν τους λείπει η λογική και ο προσανατολισμός!
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Eγώ ψήνομαι να πάρω μηχανή και γυναίκα και να πάω στου διαβόλου τον πατέρα. Χρειαζόμαστε όμως σοβαρό σχεδιασμό επί χάρτου, οργάνωση επί των γραφειοκρατικών (γιατί κάτι μου λέει ότι θα λαδώνουμε κάθε Αμπτουλαχ που θα συναντάμε καθώς φαντάζομαι είναι αδύνατον να αποφύγουμε χώρες, ενώ σε κάποιες άλλες θα μας μαχαιρώνουν άνετα για 5 ευρώ) και βεβαίως έχω και κάποιον προβληματισμό σχετικά με τις πολικές θερμοκρασίες που ενδεχομένως θα επικρατούν από τα μέρη που θα περάσουμε. Που ακριβώς έχεις σκοπό να πας;
-------------------- Βαβυλώνα blog **Γατοσελίδα**F800riders.org the Greekzzz
|
Sardanapalos
member

|
|
Κοίτα, έλεγα μετά τον Βόσπορο να κόψω δεξιά, να πάρω την παραλιακή και να συνεχίσω γύρω γύρω μέχρι να συναντηθούμε με την αδελφή ψυχή.
Κάπου θα τον πετύχουμε να ψαρεύει SARDELES, δε μπορεί!
Αν πάλι δεν γουστάρει, λέω να πάω στην Τσεχία με καμμιά 30αριά κούτες Σιάλις, να του δώσω να καταλάβει τι εστί βερύκοκο!
-------------------- Μια χώρα πεθαίνει απο τους ανθρώπους της, όταν τους λείπει η λογική και ο προσανατολισμός!
Edited by Sardanapalos (Wed Dec 19 2007 04:48 AM)
|
USAfilofovos
enthusiast

Reged: Sun
Loc: Μαύρη Θάλασσα
|
|
Ού παντός πλείν ες Πόντον SARDELABLOM!
Παραθέτω περεταίρω την πλέον ασφαλή προετοιμασίαν διά παρόμοιον εγχείρημα, βασιζομένην εις την εκ του βάθους των αιώνων Ελληνικήν πείραν επί του θέματος. Δεν εγγυώμαι την αυτήν αποτελεσματικότητα διά τον όποιον τρισεκατοντακισέγγονον του Δαυίδ... (η περιοχή φρίζει από ξαδέλφια των Φιλισταίων )
Ο εξοπλισμός και οι απαραίτητες προετοιμασίες διαφαίνονται εις τα φώτο.
Ο Νούλης με όλον του τον εξοπλισμόν εις πρώτο πλάνο...
...
--------------------
|
Sardanapalos
member

|
|
Ρε USurum επειδή εσυ πήγες με τον Ιάσονα και παρέμεινες, μήπως νομίζεις πως θα έρθουμε και μείς με τριήρη; Οσο για τους Φιλισταίους και τον κόμη Δράκουλα είπα, βασίζομαι πάνω σου.
Α, αυτό είναι καταπληκτικό, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο το να γνωρίζεις ανθρώπους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και το κυριότερο να μπορείς να τους εμπιστευθείς με την ίδια σου τη ζωή, γιατί εδω που τα λέμε η βαρβαριά πάει σύννεφο εκεί στην Κολχίδα.
Με το καλο!
|
Dr. Jung

|
|
Νομίζω πως ο μόνος εξοπλισμός που αρμόζει για να διασχίσεις αυτές τις χώρες, είναι 45άρι πιστόλι.
Δεν πάμε κανένα Άμστερνταμ λέω εγώ να το ευχαριστηθούμε κιόλας;
Δυο βήματα είναι.
Υ.Γ
Η γιορτή της βασίλισσας πότε είναι, ξέρει κανείς;
|
Sardanapalos
member

|
|
Η γιορτή της Βασίλισσας είναι στις 30 Απριλίου.
Μερικά coffe shops με τον espresso δίνουν και τσάμπα μαριχουάνα εκείνες τις μέρες!
Αεροπορικώς το πιο φθηνό στοιχίζει 242Ε. με ενδιάμεσο και 297Ε χωρίς.
Ενδιαφέρουσα πρότασις!!
|
Dr. Jung

|
|
Αεροπορικώς θα πάμε φυσικά, αλλά οι βενζίνες μας συμφέρουν. Τι σκατά βόλτα θα πάμε άμα δε βλέπουμε από που περνάμε; Μόλις φτάσουμε θα πάμε καρφί στο μουσείο, φεύγοντας σου δίνουν και μπαλόνι. Ποιός φουσκώνει αυτά τα μπαλόνια όμως δε θα μάθουμε ποτέ!
|
Maria Seferou
Member

Loc: Attiki, Hellas
|
|
Οι ευχές δεν δένουν μαζί με τις κατάρες, Σαρδανάπαλε. Πάντως δεν εκπλήσσομαι που δεν κράτησες την υπόσχεσή σου. Φαίνεται πως οι κατάρες (μούντζες) είναι στο αίμα σου... Εύχομαι το πνεύμα των Χριστουγέννων, πνεύμα αγάπης και συγχωρητικότητας, να επιδράσει και στο βάθος της ψυχής σου. Είμαστε όλοι θνητοί, φίλε. Αυτή είναι η κοινή ανθρώπινη μοίρα. Αν δεν έχουμε τίποτε άλλο κοινό να μας συνδέει, σίγουρα έχουμε αυτό... Για σκέψου το λίγο...  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!
-------------------- "Without a firm idea of himself and the purpose of his life, man cannot live, and would sooner destroy himself than remain on earth..."
FYODOR DOSTOYEVSKY
|
Sardanapalos
member

|
|
Ρε Μαρία, πες καλά Χριστούγεννα άμα θες και άσε τα σχόλια περί μαγισσών. Αλλωστε οι μούντζες δεν προορίζονται για σένα, άφησε λοιπόν τους αποδέκτες τους να τις φχαριστηθούν.
Ψυχή έχουν κι αυτοί και μάλιστα μαύρη κι άραχνη, γιατί θες να τους στερήσεις την επιβράβευση του επίπονου μόχθου που καταβάλουν στον βωμό της ελληνοφένειας και της ανοησίας!;
Καλές γιορτές - και σ' αυτούς καλη φώτιση!
|
USAfilofovos
enthusiast

Reged: Sun
Loc: Μαύρη Θάλασσα
|
|
ΜΠΟΥ!!!
--------------------
|