jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

Pages: 1 | 2 | (show all)
Notos

**

Reged: Wed
Loc: MA / FL
Re: Δεν ειναι καιρος να κανουμε και λιγη πλακα και να γνωριστουμε; [Re: GIORGOS_Athens_Hellas]
      #48460 - Thu Jan 03 2008 12:09 PM

Ασε ρε φιλε μην βαλω τα κλαμματα παλι...

--------------------
If you want to be a Great Nation some day...
start acting like one today!!!

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
Re: Δεν ειναι καιρος να κανουμε και λιγη πλακα και να γνωριστουμε; [Re: Notos]
      #48461 - Thu Jan 03 2008 12:43 PM

Κοίτα φίλε, με 2-3 άτομα βρέθηκα πραγματικά σε ρήξη σε αυτό το φόρουμ και επέλεξα πιστεύω τον πιο αντρίκιο και τίμιο δρόμο:
Είπα δηλαδή εφόσον έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα με την πάρτι μου, να βρεθούμε τετ-α-τετ να το ξεκαθαρίσουμε επιτόπου το ζήτημα μιας και υπήρχε τόσο μεγάλη ανάγκη. Υπέθετα πως αν δεν ήταν αδερφές που απλώς εκτονώνουν τα ένστικτά τους στα φόρουμς, θα μπορούσαν να μου πούνε κατά πρόσωπο και "αδελφή" και "ρουφιάνο" και "γλύφτη" και "όργανο" και ότι άλλο γουστάρουν. Παραδόξως και τις 3 φορές η μαλακία σταμάτησε. Που σημαίνει μάλλον ότι πήρα τον σωστό δρόμο.
Έτσι λοιπόν αν δεν είσαι κι εσύ η ίδια αδερφή μπορούμε να το κανονίσουμε για ότι ώρα γουστάρεις. Αλλά αν δεν έχεις πρόθεση, για το όνομα του Αλλάχ, κόψε την κλάψα γιατί σε έχω βαρεθεί πια. Μας έχεις κουράσει όλους, όπως κάνουν τα κακομαθημένα κοριτσάκια. Όλη μέρα κλαίνε. Ήμαρτον. Παραδινόμαστε.

Υ.Γ
Και δεν συζητώ καν το πόσο αντρίκιο θα ήταν, εφόσον έχεις πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη αυτού του φόρουμ, να πήγαινες να πιείτε κανένα καφεδάκι αφού μάλιστα σε έχει καλέσει κιόλας και ούτε είναι και τόσο... απολίτιστος όσο είμαι εγώ. Αλλά φυσικά τώρα μιλάμε για αντρίκια πράγματα. Άρα σε λάθος άτομο τα λέω.

Sardanapalos
member
**

Reged: Tue
Loc: Βασίλειον της Ελλάδος
Re: Δεν ειναι καιρος να κανουμε και λιγη πλακα και να γνωριστουμε; [Re: Dr. Jung]
      #48463 - Thu Jan 03 2008 01:24 PM

Quote:

Υπέθετα πως αν δεν ήταν αδερφές που απλώς εκτονώνουν τα ένστικτά τους στα φόρουμς, θα μπορούσαν να μου πούνε κατά πρόσωπο και "αδελφή" και "ρουφιάνο" και "γλύφτη" και "όργανο" και ότι άλλο γουστάρουν.

Δηλαδή ρε Πανάθα να υποθέσω ότι φέρω επαξίως -εκ μέρους σου τουλάχιστον- τον τίτλο της "αδελφής" του ελέους μιας και δεν ανταποκρίθηκα στο καλεσμά σου, όταν κάποτε είχαμε έλθει σε ρήξη;

--------------------

Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
Re: Δεν ειναι καιρος να κανουμε και λιγη πλακα και να γνωριστουμε; [Re: Sardanapalos]
      #48466 - Thu Jan 03 2008 02:01 PM

Aδερφή θα ήσουν αν την είχες κάνει λαγουδάκι κι εσύ. Αλλά απ' όσο βλέπω εδώ είμαστε και οι δύο και απλώς αλλάξαμε πλεύση.
Εφόσον τα βρήκαμε έστω με λευκή ανακωχή και χωρίς να σφιχταγκαλιαστούμε, τότε μια χαρά. Δεν υπάρχει θέμα.

Υ.Γ
Το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου στο ίντερνετ είναι να βρίσεις τον οποιονδήποτε, ακόμη και εισαγγελέα. Ούτε καν ποινική δίωξη υπάρχει. Αλλά μάγκας στο ίντερνετ και δάγκας στην ζωή, είναι ασύμβατη κατάσταση. Υπόκειται στους νόμους της ζωής.

Υ.Γ 2
Παραδόξως πάντως ακόμη και οι λαγοί νεκρανασταίνονται αργά η γρήγορα. Οι skylitses γίνονται λυσσασμένες γριές (έλλειψη εμβολίων), ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πολλά κεφάλια στα τη Λερναία Ύδρα. Όχι πως η διπλοεγγραφή είναι τόσο κακό πράγμα, αρκεί βέβαια να μην γίνεται εκ του πονηρού.

Notos

**

Re: Δεν ειναι καιρος να κανουμε και λιγη πλακα και να γνωριστουμε; [Re: Dr. Jung]
      #48472 - Thu Jan 03 2008 02:58 PM

Quote:

Κοίτα φίλε, με 2-3 άτομα βρέθηκα πραγματικά σε ρήξη σε αυτό το φόρουμ και επέλεξα πιστεύω τον πιο αντρίκιο και τίμιο δρόμο:
Είπα δηλαδή εφόσον έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα με την πάρτι μου, να βρεθούμε τετ-α-τετ να το ξεκαθαρίσουμε επιτόπου το ζήτημα μιας και υπήρχε τόσο μεγάλη ανάγκη. Υπέθετα πως αν δεν ήταν αδερφές που απλώς εκτονώνουν τα ένστικτά τους στα φόρουμς, θα μπορούσαν να μου πούνε κατά πρόσωπο και "αδελφή" και "ρουφιάνο" και "γλύφτη" και "όργανο" και ότι άλλο γουστάρουν. Παραδόξως και τις 3 φορές η μαλακία σταμάτησε. Που σημαίνει μάλλον ότι πήρα τον σωστό δρόμο.
Έτσι λοιπόν αν δεν είσαι κι εσύ η ίδια αδερφή μπορούμε να το κανονίσουμε για ότι ώρα γουστάρεις. Αλλά αν δεν έχεις πρόθεση, για το όνομα του Αλλάχ, κόψε την κλάψα γιατί σε έχω βαρεθεί πια. Μας έχεις κουράσει όλους, όπως κάνουν τα κακομαθημένα κοριτσάκια. Όλη μέρα κλαίνε. Ήμαρτον. Παραδινόμαστε.

Υ.Γ
Και δεν συζητώ καν το πόσο αντρίκιο θα ήταν, εφόσον έχεις πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη αυτού του φόρουμ, να πήγαινες να πιείτε κανένα καφεδάκι αφού μάλιστα σε έχει καλέσει κιόλας και ούτε είναι και τόσο... απολίτιστος όσο είμαι εγώ. Αλλά φυσικά τώρα μιλάμε για αντρίκια πράγματα. Άρα σε λάθος άτομο τα λέω.

Καλα ελα τοτε να με βρεις εσυ απο την Ελλαδα στην Αμερικη να πλακωθουμε γιατι δεν συμφωνουμε...και μην ξεχασεις και την μηχανη να κανουμε και καμμια κοντρα τωρα που θα αγορασω κι εγω!!!

Εισαι σοβαρος η να βαλω τα κλαματα απ τα γελια παλι με την παρτυ σου;

Με τον Γιωργο θα πιω καφε καποια μερα πιθανον, ειμαστε κοντα και ειναι εφικτο...

Εσυ τι κολλημα εχεις μαζι μου; Ακομα δεν εχω καταλαβει...
Με τον Γιωργο μιλαγα εσυ απαντουσες, αρα κανω λαθος που σε λεω οργανο; Με αποκαλεις και αδελφη...και κλαψιαρη, και σε εχουμε ζαλισει, και σε εχουμε κουρασει...Μην με διαβαζεις βρε παλικαρι αμα εχεις τετοιο προβλημα!

Τωρα βεβαια αν εχεις τοσο αξεπεραστο προβλημα και δεν μπορεις να σταματησεις να με διαβαζεις, ελα να πλακωθουμε...Καντο συντομα μονο, σε κανα δυο εβδομαδες το πολυ γιατι εχω πολλες δουλειες να σε βαλω και σενα στο προγραμμα.

Νουλλη εχεις πλακα δεν μπορω να πω, θαθελα να σε γνωρισω θα ειναι και αυτη μια καλη εμπειρια!!!

--------------------

Notos

**

Re: Δεν ειναι καιρος να κανουμε και λιγη πλακα και να γνωριστουμε; [Re: Notos]
      #48536 - Sun Jan 06 2008 08:42 PM

Πισω στο θεμα μας.

Αλλο ενα μελος την εκανε... Η Μαρια!
Μπορει και να ξαναρθει γιατι οσοι μενουμε σε αυτο το φορουμ ειμαστε ολοι μαζοχες τελικα, οπου μας την σπανε μαλλων ψιλογουσταρουμε και γι αυτο γυρναμε.

Καλο ειναι το μαγαζακι, εχει και τους καμικαζι του, εχει και εναν αφεντη και πολυ προχωρημενο ατομο, εχει και καθηγητη ομοφυλο (απο την φυλη μας) που ειναι μαλιστα μεγαλος και ανεγνωρισμενος μελλωντικος Εθναρχης απο την Μ.Θ.

Εχουμε 5-6 ντι τζευ παγκοσμιου φημης, καμμια πενταδα φανατικους φιλαθλους που κανα δυο ειναι και ντι τζευ ταυτοχρονα.

Εχουμε κι αλλα ατομα οπως εμενα τον ανεγνωρισμενο και με σταμπα ΚΛΑΨΙΑΡΗ του φορουμ, ειμαι και παπας, και πρωην βρισιαρης (με αναστολη)και καμακοπουλος, και μελος στο εξαισιο underground...

Εχουμε και δυο η τρεις Κυριες, κανα δυο Παοκτζηδες εναν Αριανο, και κατι αλλους miscelaneous τυπους.

Εχουμε εναν Σβατς, μια Χεβυ...

Καλα ειναι!

ΥΣ Τον Σαρδα δεν τον αναφερω επιτηδες...μην στεναχωρησω τον Εθναρχη μας!!!

--------------------

Pages: 1 | 2 | (show all)

Extra information
2 registered and 6 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating: ***
Topic views: 3019

Rate this topic

Jump to

Contact Us Yasou.com