SVATS
Addict

Reged: Thu
Loc: NY
|
|
Eseis ti tha kanate gia na apoktisete afto to poso?
SVATS
Einai polla ta lefta
--------------------
Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Mon
Loc: Athens City
|
|
Σύνθετη η λύση που προτείνω αλλά με μέλλον. Όπως λέγεται οι πόλεμοι δεν θα γίνονται πλέον για το πετρέλαιο αλλά για το νερό καθώς επίκειται λειψυδρία.
Μαζεύουμε λοιπόν τα δάκρυα όλων των κλαψιάρηδων και με κατάλληλη επεξεργασία τα κάνουμε νερό το οποίο αποθηκεύουμε για να το μοσχοπουλήσουμε τη κατάλληλη εποχή. Λίγα άτομα να κλάψουν σαν μερικούς που ξέρω θα κάνουμε χρυσές δουλειές και τα 5.000.000 τα βλέπω λίγα σε σχέση με τα αναμενόμενα έσοδα.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Σοβαρή η περίπτωση του κι αυτουνού όπως και του Θέμου, κλασική περίπτωση βλάβης. Πρέπει να τον εξετάσει ένας καλός γιατρός. Καλά πήγε κι αυτός και μόστραρε τα λεφτά σ' αυτόν που έχει Ι5, τον παλαβό; Ο άνθρωπος τα έχει βάλει με όλη τη μαφία της χώρας και δεν υπολογίζει, θα κάλυπτε αυτόν τον κούνελο; Εγώ SVATS για 5 μύρια δεν άλλαζα ομάδα αλλά μην παίρνεις όρκο για τον πρωταθλητή. Αυτός και ιθαγένεια άλλαζε.
-------------------- Nihil sub sole novum
|
Notos

Reged: Wed
Loc: MA / FL
|
|
Κλαφτε βρε να κονομησετε, τωρα το πηρατε χαμπαρι;
Αχ... 100 γαλονια κλαμα εχω στην αποθηκη...στειλτε τα λεφτα τωρα!!!
-------------------- If you want to be a Great Nation some day...
start acting like one today!!!
|