jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

Pages: 1
Sardanapalos
member
**

Reged: Tue
Loc: Eν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερ...
Ενα τηλεφώνημα απο την Τροχαία....
      #49584 - Thu Feb 28 2008 12:09 AM

Γυρίζοντας χθές το βράδυ σπίτι, βρήκα ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή που έλεγε...."Επικοινωνήστε με την Τροχαία, Τάδε υπαστυνόμος" χωρίς φυσικά το ζώον να αφήσει αριθμό τηλεφώνου και αν δεν είχα αναγνώριση θα έπρεπε να χρεωθώ 1 και κάτι για να βρώ το νούμερο της τροχαίας απο τον ΟΤΕ.

Εν πάση περιπτώσει πήρα και ρώτησα τι συμβαίνει. Κάποιον άλλον έψαχναν που ίσως εδω και 100 χρόνια είχε τον αριθμό που έχω εγω τώρα.
Καλά -του λέω- γιατί δεν βάζεις το όνομα στην αναζήτηση του ΟΤΕ-White Pages να βρείς και διεύθυνση και τηλέφωνο και τα κέρατα του δεσπότη.

Και τι μου απάντησε ο άνθρωπος.....
"Μας απαγορεύουν χρήση του Internet -δεν έχουμε καν σύνδεση- και δουλεύουμε με τηλεφωνικούς καταλόγους του 2003"
-"Τι λές ρε φίλε" του λέω "και πως βρίσκετε αριθμούς πινακίδων, πως κάνετε διασταύρωση στοιχείων και τόσα άλλα;"

Ψιλοπιάσαμε την κουβέντα και το αποτέλεσμα ήταν να μου ζητήσει να βάλω εγώ το όνομα που ζητούσε στην αναζήτηση και να του δώσω την διεύθυνση κατοικίας και το τηλέφωνο που έψαχνε!!!

Η Τροχαία!!! Τώρα καταλαβαίνω γιατί ακόμα δεν έχουν εντοπίσει αυτόν που χτύπησε τον φίλο μου με το μηχανάκι. Τώρα καταλαβαίνω γιατί πηδιέται πατόκορφα κάθε ελληνική κρατική υπηρεσία που βγάζει το λάδι του κάθε ανθρωπάκου για ενα κολόχαρτο. Τώρα καταλαβαίνω που στο διάολο πάνε οι επιδοτήσεις της ΕΕ για εκσυγχρονισμό και μηχανογράφηση.

Στην τσέπη του κάθε αλήτη που να πέσει κεραυνός και να τον κάνει κάρβουνο!!

Αμάν πιά, καταντάει κουραστικό και ψυχοφθόρο!

Υ.Γ. Πρό ημερών που ήμουν σε κάποια Ασιατική χώρα, πήγα για επέκταση βίζας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και ω του θαύματος μόλις πέρασε το διαβατηριό μου απο το scaner είδα να εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή τους μεγαλοπρεπέστατη η φωτογραφία που μου είχαν τραβήξει στο αεροδρόμιο 10 μέρες πρίν, μαζί με όλο μου το ιστορικό.
Να πω ότι οι ταυτότητες των πολιτών είναι σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας και έχουν μαγνητική ταινία; Νόμιζα πως μόνο στην Αμερική υπήρχε τέτοια οργάνωση.

Φαίνεται ότι σ' αυτόν τον πλανήτη υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι, Οι Φωτοδότες και οι Αλλοι!

--------------------
Μια χώρα πεθαίνει απο τους ανθρώπους της, όταν τους λείπει η λογική και ο προσανατολισμός!

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
Re: Ενα τηλεφώνημα απο την Τροχαία.... [Re: Sardanapalos]
      #49587 - Thu Feb 28 2008 08:00 AM

Θα τους απαγορεύουν την χρήση ίντερνετ φαίνεται μετά τα δεκάδες ξεφτιλίκια που έχουν ανεβάσει στο youtube από μόνοι τους. Και προκειμένου να βρεθεί κανένας παππούς διοικητής στο εδώλιο του κατηγορουμένου, έτσι κι αυτός έπιασε και έβγαλε τις πρίζες για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Δηλαδή όπως οι σημερινοί διοικητές των στρατοπέδων αφαιρούν τις ξιφολόγχες από τους φαντάρους για να μην έχουνε άλλα. Φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά λένε, καλύτερα να σε κατηγορήσουν ότι διέταξες σκοπιές με ελλειπή οπλισμό παρά να σε κατηγορήσουν ότι ένα φαντάρι σφάχτηκε επειδή το πήρε ο ύπνος στη σκοπιά.
Αλλά σιγά την διαπίστωση που έκανες Σαρδανάπαλε. Το θέμα είναι να μπορείς να τους αποφύγεις live και μόνο με μηχανές μεγάλου κυβισμού έχεις πολύ σημαντικές πιθανότητες. Ο φίλος σου με το μηχανάκι ενδεχομένως να έφαγε και κλήση από πάνω γιατί τον βρήκαν ψόφιο και ήταν ευκαιρία. Τον δράστη θα τον βρουν οι bloggers. Έτσι συνηθίζεται.

SVATS
Addict

Reged: Thu
Loc: NY
Re: Ενα τηλεφώνημα απο την Τροχαία.... [Re: Sardanapalos]
      #49589 - Thu Feb 28 2008 10:35 AM

Endiaferon Istoria giafto tha moirastw mia paromoia istoria pou den sinevei e Elladi.

Gyrizontas spiti mia mera mou lei i geitonisa pou menei apo katw oti me epsaxan kapioi typoi ( ASTYNOMOI) me politika kai ekanan diafores erwtiseis, px an exw adelfi, an doulevw stin tade eteria klpklp pou tis fanikan poly paraksena.
Ekanes kati me rwta? egw den eixa idea.

Efoson anevika sto spiti mou me pernei tilefono enas filos mou kai moulei re se psaxnei i astynomia me pire tilefono o filos mas o John ( Astynomikos mystikos ) kai me rwtise gia tin akrivws diefthinsi sou.

Ekei na pw tin alitheia tapeksa ligaki.
Lew mesa mou les na vrikane kamia palia gomena me kana ksogamo kai thelei lefta? anarwtithika

Telika apofasisa na parw tilefono ton John na dw ti ginete apo prwto xeri.
Ola eixan arxisei apo mia apli synonimia pou syntoma lythike.
I megali plaka einai oti o synonimos emene 3 spitia pio katw apo todiko mou, oute stin Ellada den eixa petyxei synonomato ektos apo syggeneis.
Kapios eixe kanei anafora oti to amaksi tou to ktypise kai tin kopanise kai o filos mas o John koitwntas tis pinakides kai meta koitwntas to onoma kai tin diefthinsi ypologise pws eimoun egw.

SVATS

Gia na pw to kalo tis istorias einai oti o John den eixe erthei na syllavei alla na me proidopioisei ti na kanw se periptwsi pou eimoun egw ( etsi nomize )mia kai o giannakis tynxanei palios filos kai Ellinas.

Opote afta symvenoun arkei na exoun aisio telos.
An arise omws na milaw gia ta parking tickets pou katalathos emiaze enas arithmos ekei exw riksei vrisidi se dikastes kai nomateous mexri na apokatastathei i taksi.

--------------------

Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα

Sardanapalos
member
**

Reged: Tue
Loc: Eν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερ...
Re: Ενα τηλεφώνημα απο την Τροχαία.... [Re: SVATS]
      #49595 - Thu Feb 28 2008 04:36 PM

Quote:

Lew mesa mou les na vrikane kamia palia gomena me kana ksogamo kai thelei lefta?

Ελα ρε αρχαίε έλληνα που βγήκες και πηδήχτρας.
Μα και εξώγαμο να είχες τωρα θα ήταν 40-45 χρονών, για διατροφή θα έψαχνε;
Αφού ίδια σειρά είμαστε, δεν κάνει μεταξύ μας τέτοιες φαιδρότητες!

--------------------
Μια χώρα πεθαίνει απο τους ανθρώπους της, όταν τους λείπει η λογική και ο προσανατολισμός!

Pages: 1

Extra information
0 registered and 9 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 396

Rate this topic

Jump to

Contact Us Yasou.com