lornion
Enthusiast

Reged: Thu
Loc: Canada
|
|
1/θάθελα νάξερα την τιμή ,2/ πόσοι νομικοί παράγοντες εμπλέκονταικαι 3/πόσο κοστίζει μια υπογραφή τους ,γιατί συνολικά πλήρωσε φίλος μου 1200 ευρώ.Ελοιπόν ολοι αυτοί κατεβαινουν σε απεργίες για την προστασία των προνομίων τους και πόσοι άλλοι ακολουθούν παπαγαλίζοντας την καραμέλλα που σερβίρουν οι εργατοπατέρες .
-------------------- Lornion
http://lornion.blogspot.com
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Αναλόγως τη συμβόλαιο είναι, αλλά εφόσον το ψωμί κοστίζει 400 δραχμές η βενζίνη το λίτρο 140 δραχμές, το ενοίκιο 130.000 δραχμές, το κρέας 6.000 δραχμές, το γάλα 350 δραχμές και ο τυπικός μισθός είναι 230.000 δραχμές, τότε είναι ευκαιρία να πιάσουν καμιά δουλειά οι εθνοσωτήρες με τα νομοσχέδια.
Βεβαίως οι συντάξεις ούτε που πλησιάζουν τις 230.000 δραχμές, άρα υπάρχουν και χειρότερα. Για να μην πάθουμε τα χειρότερα λοιπόν πρώτον αποφεύγουμε τα συμβόλαια και τους συμβολαιογράφους και μετά θα κάνουμε και μια απεργία όσοι μπορούμε. χαχα!
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Υ.Γ
Η δασική έκταση που νομιμοποίησε και πούλησε ο Μητσοτάκης πάντως είχε μόνο 50.000 ευρώ. Μα καλά τόσο γύφτοι είναι, έχουν ανάγκη τέτοια λεφτά με κίνδυνο να τους γελοιοποιεί πανελληνίως ο κάθε Τριανταφυλλόπουλος;
Στον τραπεζικό μου λογαριασμό δεν έχω 50.000, δεν έχω ούτε 20.000, αλλά δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου να παρανομήσω για τέτοια χρήματα. Όπως κάθε άνθρωπος δεν είμαι άγιος και ίσως να με δελέαζαν αν τα έβρισκα σε μια χαρτοσακούλα, αλλά σίγουρα θεωρώ πολύ φτηνές τέτοιες παρανομίες. Δεν θα τις έκανα με τίποτα και μόνο για την ιδέα του εξευτελισμού.
Αλλά να μου πεις, αν δεν έβγαζαν κι από τη μύγα ξύγκι και αν δεν ήταν τελείως αναίσθητοι πως θα είχαν μαζέψει τόσα; Με αγαθοεργίες;
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να κάνω τη μύγα πάντως. Με βρίσκει κάθετα διαφωνούντα.
|