thepsilos
Journeyperson

Reged: Sun
Loc: Athens, Greece
|
|
Peigenete sto link pio katw mono an exete gero stomaxi . . .
Patiste mono an exete gero stomaxi
Edited by thepsilos (Tue Apr 08 2008 01:48 PM)
|
tsofi.
Magissa Fourka

Reged: Thu
Loc: Ο παραξένος ταξιδιώτης....
|
|
Δεν πάει ψηλέ....για τσέκαρε
-------------------- Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
Leo Tolstoy
|
thepsilos
Journeyperson

|
|
Paei paeiiiiiiii !!
( to diorthosa to link )
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Mon
Loc: Athens City
|
|
Γιατί θα πρέπει εμείς να αναπαράγουμε την σκοπιανή προπαγάνδα; 
Ειλικρινά δεν βρίσκω λόγο να το κάνουμε και είμαι κάθετα αντίθετος.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
tsofi.
Magissa Fourka

Reged: Thu
Loc: Ο παραξένος ταξιδιώτης....
|
|
Θα διαφωνήσω μαζί σου Γιώργο....δεν την αναπαράγουμε...να μην ξέρουμε?
Εγώ π.χ. όλη μέρα χωμένη στα μου ΔΕΝ έχω χρόνο να ψάξω ...να δω....άρα με ενημερώνετε!!
Ε τι λες? Συμφωνείς?
-------------------- Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
Leo Tolstoy
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

|
|
Εφόσον πρόκειται για την δική σου και μόνο ενημέρωση τσοφούλα θα κάνω την υπέρβαση και την μικρή παραχώρηση.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
thepsilos
Journeyperson

|
|
Giati enw emeis kathomaste autoi doulevoun akourasta na proothisoun tis idees tous . . .
Me to na agnooume to provlima den fevgei.
An eimastan pio drastirioi ola auta xronia den tha eixame ftasei se auto to shmeio shmera . . .
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

|
|
Quote:
Giati enw emeis kathomaste autoi doulevoun akourasta na proothisoun tis idees tous . . .
Me to na agnooume to provlima den fevgei.
An eimastan pio drastirioi ola auta xronia den tha eixame ftasei se auto to shmeio shmera . . .
Εκεί ακριβώς είναι η δικιά μου διαφωνία. Αντί λοιπόν να διαβάζουμε την μαύρη προπαγάνδα των "άλλων" και στην συνέχεια να προσπαθούμε να υπερασπιστούμε τα ήδη κεκτημένα μας και να είμαστε σε θέση άμυνας, δεν θα ήταν καλύτερο να προωθούσαμε τις δικές μας ιδέες, την ιστορία μας αλλά από την θέση όχι του αμυνόμενου;
|