jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

Pages: 1
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
Διόδια: ΟΡΓΗ!!!
      #50087 - Fri Apr 04 2008 03:48 AM

Για όσους γνωρίζουν καλά τα τρικ της ελληνικής πολιτικής σκηνής, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το Μακεδονικό ζήτημα και η σύνοδος κορυφής, έτυχε να είναι την ίδια ημέρα με την εκτόξευση στις τιμές των διοδίων:

Μα απλά λόγια οι (χιλιάδες) εργαζόμενοι στα Οινόφυτα για παράδειγμα, θα πληρώνουν 2,75 Χ 2 δηλαδή 5,5 ευρώ στα διόδια συν 5 ευρώ στις βενζίνες, ποσό που μας κάνει 10,5 ευρώ καθημερινώς και δεν θα πείραζε σε τίποτα, αν βεβαίως το μεροκάματο δεν ήταν στα 30 ευρώ καθαρά.

Δηλαδή μάνι-μάνι σου σουφρώνουν το 1/3 του μισθού πριν καν τον βάλεις στην τσέπη.
Πληρώνεις για να δουλέψεις!

ΟΡΓΗ και για τις μοτοσυκλέτες που το διόδιο από το 1,30 που ούτως ή άλλως ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, απογειώθηκε στο 1,90

Έτσι ακριβώς το κράτος σχεδιάζει την προστασία του περιβάλλοντος δίνοντας κίνητρα στους μοτοσυκλετιστές, οι οποίοι χρειάζονται θέλουν δεν θέλουν να πληρώσουν χρυσό ένα κράνος ή ότι άλλο τους προστατεύει τέλος πάντων. Γι ένα μέτριο κράνος έδωσα τελευταία 400 ευρώ, άσε που γενικώς οι μοτοσυκλέτες στοιχίζουν όσο ένα αυτοκίνητο.

Γι' αυτό τον λόγο και μόνο τις τελευταίες 2 ημέρες πέρασα τα διόδια με νόμισμα των 100 ευρώ, ελπίζω στο μέλλον να βρω και νόμισμα των 500 ευρώ. Τeopass θα ξαναβγάλω όταν μπει teopass σε όλα τα διόδια της Ελλάδος, γιατί μετά την Αθήνα είναι μάλλον ένα άχρηστο μηχάνημα.

Έχω κάθε υπομονή να τους βλέπω να τρέχουν να βρουν ψιλά, τα αυτοκίνητα να κορνάρουν μανιασμένα και τις βρισιές να πέφτουν σύννεφο. Να δικαιολογούν και την πολυέξοδη παρουσία τους.

Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπεράσω διόδια χωρίς νόμισμα τουλάχιστον των 50 ευρώ στην τσέπη. Αν ακολουθήσουν κι άλλοι την ίδια οδό σύντομα μπορούμε να τους φέρουμε σε αδιέξοδο.

Υ.Γ
Το πρόσχημα για να πληρώνουμε διόδια.... Γερμανικής αούτομπανκ στους ελληνικούς βομβαρδισμένους, μη φωτισμένους, αφύλακτους καρόδρομους είναι ότι πλέον θα εκμεταλλεύεται ιδιωτική εταιρεία τα έσοδα για να φτιαχτούν δρόμοι.
Άρα δεν χρειάζεται να ρωτήσετε που πήγαν τα λεφτά που πληρώνατε στα διόδια μέχρι σήμερα. Όχι σε έργα οδοποιίας πάντως.

--------------------
Nihil sub sole novum

Post Extras: Print Post   Remind Me!   Notify Moderator  
SVATS
Addict

Reged: Thu
Loc: NY
Re: Διόδια: ΟΡΓΗ!!! [Re: Dr. Jung]
      #50090 - Fri Apr 04 2008 10:02 AM

Mazi sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To exoun parakanei me ta diodia. Oxi ono stin Ellada alla kai edw sti NY einai athlia ta pramata. $9 Theleis gia na pas stin Astoria na pieis ena kafe, mia apostasi 5 lepta.

$8 thelei na valei o Dimarxos se osoun erxonte stin poli me autokinito. ( epipleon afta )

Mono mesa stinpoli gia na metakinitheis apo to ena proastio sto allo an to kaneis kana dyo fors paei to eikosariko, ase tis venzines kai ase tis kliseis gian parking pou se MUNI meter an ksexaseis na plerwseis einai minimum $65 kai mexri kai 130 analoga tin perioxi.

Giati na plirwnoume teli aftokinitou den katalavenw akoma......

SVATS Trolls

Pou einai ekeines oi kales palies epoxes pou epefte to difrago synefo sta mixanimata tis Triboro Bridge.......... tous aksize.

--------------------

Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα

Dr. Jung

Re: Διόδια: ΟΡΓΗ!!! [Re: SVATS]
      #50093 - Fri Apr 04 2008 11:32 AM

Συμφωνώ 100% να υπάρχουν ακριβά διόδια στις καρδιές ιστορικών πόλεων SVATS, άρα μάλλον ίσως να με δεις κάπως εχθρικά, δικαιολογημένα με ένα τρόπο. Η δήμαρχος του Μιλάνου πήρε πολλά "μπράβο" για τους ίδιους λόγους, σε μία πόλη όπως η ΝΥ με τέτοιες συγκοινωνίες γιατί να επιβαρύνεις το σύστημα;
Είναι μαζοχισμός και υπέρτατος εγωισμός να κάνεις το Αθήνα-Πειραιά σε 1:30:45'' ενώ μια πιο αλτρουιστική σκέψη θα ήταν προς όφελος όλων. Να αρχίσει να κυκλοφορεί ο κόσμος με άλλα ίσως πιο ευφάνταστα οχήματα, είναι απαραίτητο αυτό για ένα δημιουργικό μέλλον επιστημονικής φαντασίας. Ωραίο το τζιπ για τα βουνά, δε λέω.
Όσο για τις βενζίνες... πρέπει να σκεφτούμε πιο υβριδικά σχήματα στους κινητήρες υποχρεωτικά πλέον. Να δούμε ποιοι θα έχουν τις καλύτερες ιδέες σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο, γενικώς. Είναι διαγωνισμός φαντασίας η ζωή αλλά την σήμερον ημέρα κυριαρχεί το άγχος, γι' αυτό δεν θέλω να πληρώνω διόδια για λίγες στιγμές αδρεναλίνης στις οποίες μάλιστα εξασκώ άγνωστα πεδία του εγκεφάλου όπως η λεπτομερής χαρτογράφηση οδοστρώματος. Επίσης αναπτύσσω μαντικές ικανότητες ειδικά όταν έχω μπροστά μου αγώνες φορτηγών-αντίκα γιατί σε έναν φίλο ανάμεσα από δύο νταλίκες απροσδόκητα εμφανίσθηκε πολυθρόνα ψάθινη για το καλοκαιράκι. Eυτυχώς δηλαδή γιατί θα μπορούσε να είναι σακί με αλεύρι για να φτιάξει κόλλυβα. Πρέπει να μας επιδοτήσει το κράτος κανονικά. Πληρώνω autobahn, θέλω autobahn! Είναι άδικο!

SVATS
Addict

Reged: Thu
Loc: NY
      #50094 - Fri Apr 04 2008 01:45 PM

Quote:

Συμφωνώ 100% να υπάρχουν ακριβά διόδια στις καρδιές ιστορικών πόλεων

Stis kardies kai se istorika merh oute egw diafwnw omws pantou kai xwris logo diafwnw.

PX ta xrhmata pou prokeitai na eispraksoun einai para polla kai den prokeitai na ta xrhsimopoihsoun giankalyterous dromous i syginonia, ta xrhmata pou pernoun twra kathimerina an ipologiseis eketomyria aftokinita epi $5 den gnwrizei kaneis pou pane. I kykloforia den prokeitai na stamatisei apla tha plirwnoume perisotera......... kapou... gia kapion.........
Milane gia to perivallon alla den vlepw kinisi na ksefygoume epitelous apo tinOPEC me ilektrokinita i allou typou filika prosto perivallon oximata.

Apla exoun vrei ton tropo kai mas varane stous forous ekei pou den boroume na kanoume diaforetika. Egw protimw na parw to aftokinito mou sto grafeio mou kai as odigw mia wra para na eimai mesa se ena treno i leoforeio san sardella kai na myrizw tin klania tou kathenos.

SVATS

Exoun vrei tin efkoli lysi se oti aresei perisotero.
Poto fagito kapnisma aftokinito....... revma tilefono nero kai fysika as min milisoume gia tous forous npou plirwnei kathe spiti edw ton xrono....

--------------------

Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα

Eva-Redi
zizani with a twist

Reged: Wed
Loc: Adelaide, South Australia
      #50098 - Fri Apr 04 2008 10:34 PM

Exw paratirhsei (genika) oti h ka8e xwra pou se diaforetika xronika perioda briskete se megalh anagkh na ka8arisei ta ka8e xrea tis - h na dior8wsei ta ekonomika elleimma (gia otidhpote logo) - kateu8eian anebazoun forous, tokous, sugkoinwnika kosta kai oti allo dhmosio uphresiwn xrewseis (as poume mexri kai sxoleia, nosokomeia, ktl), Dhladh > all manner of revenue raising - arkei na broun thn lusei sta xreoi kai ekonomika problimata tous.

Mallon, h Europaikes xwres olo kai pio suxna koitoun pros ta Western nations gia epeleushs kai kainofanes tropous na bgazoun parapanou xrhmata ap' ton lawn tous. px: H Ellada twra teleutaia arxinise na bazei perissoterous kai upsiloterous forous sta eisodhmata kai periousies - pou stis Agglikes xwres exoun upar3h sxedon ap' thn arxh (epidh - mas lene - oti mono apo eki einai dunaton na plhrwnoun kai na sthrizoun ta ka8e systimata tou kratos).

Bebaia - otan milame gia para-xesmena kwsta - kai poios den anhsuxei (les kai zoume shmerina monoxa na plhrwnoume tous logariasmous). Kai panta auta ta diodia h kosta faineste na paratrabionte perissotera ap' tis metaforikes kai dhmotikes uphresies. Gia na doume - ti allo 8a skeftoun na mas uperxrewsoun (exto ap' ta petrelia pou einai dustixos idiwtika egxeirimata kai skedon extos elegxou).

Zoume se forologikes-au3hseis epoxes - kai h ka8e xwra antagwnizete na broun kainourgies taxtikes kai me8odous na mazeuoun ta xrimata tous. Telika, ti Upourgeia, ti Dhmotika h oikonomikh politika - etsi pane ta systimata - kai 8a mas kapsoun, siga siga.

--------------------
Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...

GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Mon
Loc: Athens City
      #50100 - Sat Apr 05 2008 03:55 AM

Θα συμφωνήσω στο μεγαλύτερο μέρος των σημείων που θίγετε όλοι σας ως ισχύοντα σε ένα γενικότερο πλάνο αλλά έχω ενστάσεις για το συγκεκριμένο θέμα.
Για την ιστορία η εκμετάλλευση των Ελληνικών αυτοκινητοδρόμων περνάει στα χέρια ιδιωτών με αντάλλαγμα την κατασκευή σύγχρονων τμημάτων δρόμου.
Οι παραχωρήσεις αποτελούν Ευρωπαϊκή οδηγία και είναι μια ιστορία που έχει αρχίσει από το 1993 και όπως βαίνουν τα πράγματα ολοκληρώνεται τώρα.
Οι αυξήσεις στις τιμές διοδίων πριν ακόμα καλά-καλά αρχίσει η λειτουργία τους από τον ιδιώτη είναι μια «προικοδότηση» του ιδιώτη και όχι φόροι που θα καταλήξουν στα χέρια του κράτους.
Δεν είναι επιπλέον φόροι λοιπόν αλλά χρήματα που θα πάνε στην τσέπη μεγαλοσυμφερόντων, ίσως για πρώτη φορά «επίσημα» χωρίς την μεσολάβηση του ενδιάμεσου κράτους.

Quote:

Για όσους γνωρίζουν καλά τα τρικ της ελληνικής πολιτικής σκηνής, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το Μακεδονικό ζήτημα και η σύνοδος κορυφής, έτυχε να είναι την ίδια ημέρα με την εκτόξευση στις τιμές των διοδίων:

Κι όμως είναι «τυχαίο» αλλά από μια άλλη πλευρά που δεν έχετε σκεφτεί. Για να γίνω πιο σαφής οι αυξήσεις αυτές ήταν προαποφασισμένες και δεν αποφασίστηκαν την ημέρα εκείνη ή την προηγούμενη της εφαρμογής τους.
Από τα πρώτα θέματα των εφημερίδων είναι οι αυξήσεις σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ κάθε φορά που εξαγγέλλονται. Το «τυχαίο» της περίπτωσης είναι πως αυτό «ξέφυγε» από τους δημοσιογράφους.
Θα το έβαζα σε κουίζ για ποιόν λόγο ήταν τυχαίο αυτό αλλά για να μην σας παιδεύω θα δώσω απευθείας την απάντηση. Ένα μεγάλο ποσοστό λοιπόν των ιδιώτων που αναλαμβάνουν πλέον την εκμετάλλευση των αυτοκινητοδρόμων ανήκουν σε εταιρεία του πασίγνωστου μεγαλοεκδότη εργολάβου. Οι δημοσιογράφοι που σκυλιάζουν σε πολλές περιπτώσεις αυτή την φορά έκαναν την πάπια.

Quote:

Έχω κάθε υπομονή να τους βλέπω να τρέχουν να βρουν ψιλά, τα αυτοκίνητα να κορνάρουν μανιασμένα και τις βρισιές να πέφτουν σύννεφο. Να δικαιολογούν και την πολυέξοδη παρουσία τους.

Σε πολύ λίγο καιρό οι υπάλληλοι θα ανήκουν αποκλειστικά στον ιδιώτη. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι υπάλληλοι των 700-800 ευρώ μηνιαία με όλα τα ισχύοντα στον ιδιωτικό τομέα. Γνωρίζω άτομο που ζήτησε δουλειά από τον ιδιώτη και του απάντησαν ότι τον παίρνουν αλλά με προϋποθέσεις... Να δηλώσει ότι δεν είναι παντρεμένος, δεν έχει παιδιά και επίσης δεν έχει προϋπηρεσία. Τριετίες, επιδόματα γάμου και παιδιών δεν θα δώσει λοιπόν κανένας ιδιώτης.
Αν μπορέσεις να χτυπήσεις το γαϊδούρι κάντο αλλιώς μην χτυπάς το σαμάρι.

Quote:

Πληρώνω autobahn, θέλω autobahn!

Μαζί σου όχι μόνο στα διόδια αλλά οπουδήποτε πληρώνουμε τέλη ανταποδοτικών υπηρεσιών. Ότι πληρώσεις παίρνεις λένε αλλά αυτό θέλω να το δω στην πράξη.
Να συμπληρώσω ότι εγώ δεν θέλω μόνο autobahn αλλά και επαρχιακούς δρόμους για να μην καταλήξουμε σαν την Πορτογαλία όπου οι ιδιώτες έκαναν υπερσύγχρονες εθνικές οδούς αλλά παραμέλησαν πλήρως το επαρχιακό δίκτυο.

Quote:

Exoun vrei tin efkoli lysi se oti aresei perisotero.
Poto fagito kapnisma aftokinito....... revma tilefono nero kai fysika as min milisoume gia tous forous npou plirwnei kathe spiti edw ton xrono....

Μια από τα ίδια και εδώ SVATS. Ήδη εξαγγέλθηκε η αύξηση των αντικειμενικών τιμών σε 30% κατά μέσο όρο και σε πολλές περιπτώσεις μέσα στην Αθήνα να φτάνουν αλλά και να ξεπερνάνε το 50%. Άσε που θα επιβάλλεται πάγιος φόρος ακινήτων με όριο προς τα κάτω!

Αγαπητή μου Αρετή σωστά όσα γράφεις με την διαφορά όπως προανέφερα ότι στην περίπτωση των διοδίων δεν πρόκειται για κρατικό χαράτσι αλλά για προίκα που δίνεται στον ιδιώτη.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως η αύξηση αυτή αποτελεί μόνο την αρχή και θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Αττικής Οδού όπου από 1.80 ευρώ μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η τιμή έφτασε τα 2.70 ευρώ για τα ΙΧ.

ΥΓ. Είμαι περίεργος για το πως θα αντιδράσει ο Νομάρχης Αχαΐας που προέτρεπε τον κόσμο να μην πληρώνει διόδια όταν από το καλοκαίρι που θα περάσει το τμήμα της Εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών στα χέρια ιδιωτών θα έχει να κάνει όχι με το επίσημο κράτος αλλά με το «ανεπίσημο κράτος» (βλ. μεγαλοεκδότης εργολάβος).

--------------------
Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...

Dr. Jung

Re: Διόδια: ΟΡΓΗ!!! [Re: GIORGOS_Athens_Hellas]
      #50102 - Sat Apr 05 2008 12:39 PM

Αφού βλέπουμε όλοι ότι το πράγμα με το κράτος δεν "τσουλάει" τίποτα κακό δεν βλέπω στην ιδιωτικοποίηση. Δεν θέλω να πληρώνω βεβαίως τους επιχειρηματίες προκαταβολή αλλά είμαι σίγουρος πως κι αυτοί με τη σειρά τους θα επικαλεστούν ότι χρυσοπληρώνουν και οι ίδιοι το κράτος. Τουλάχιστον όμως ξέρω από που θα ζητήσω τις ευθύνες. Ήδη δηλαδή βρίσκονται στο στόχαστρο, μπορεί αυτό τελικά να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του νοματάρχη. Ελπίζω να είναι δικομανής.

Υ.Γ
Αν οι εργαζόμενοι στα ΤΟΛ τώρα παίρνουν 700 ευρώ είναι μάλλον ένα πρόβλημα που θα πρέπει οι ίδιοι να βρουν τη λύση. Επίσης θα πρέπει να ζητήσουν μία λύση στο πρόβλημα με τα ρέστα. Αν έχω πάνω μου ένα "μοβ" για να πληρώνω, θα έχω μόνιμο teopas. Η "Νέα Οδός" θα μας οδηγήσει σε νέους δρόμους. Ερχόμουν τώρα με τη βροχή στο παγοδρόμιο και από τη Ν.Φιλαδέλφεια μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης μου 'φυγε η ψυχή. Από εκεί και πέρα ο δρόμος είναι αψογότατος μέχρι το σημείο που έχει παραδοθεί το έργο και είχα να πολεμάω μόνο με τα στοιχεία της φύσεως.

GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Mon
Loc: Athens City
      #50103 - Sat Apr 05 2008 02:54 PM

Δεν είμαι κατά των ιδιωτικοποιήσεων αλλά σίγουρα υπέρ, θέλω όμως να γίνονται προς όφελος της εθνικής οικονομίας ή για την εξυγίανση προβληματικών δημοσίων επιχειρήσεων.
Στην περίπτωση των διοδίων αν και έχουμε να κάνουμε με μια από τις πιο κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις και πάλι δεν θα ήμουν κατά της εισόδου ιδιώτη επενδυτή, είμαι όμως κατά του να χαρίζουμε φιλέτα στον ιδιώτη. Σημειωτέον ότι οι παραχωρήσεις αποτελούν Ευρωπαϊκή οδηγία και δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την παράδοση άνευ όρων και με τους όρους παραχώρησης να φτιάχνονται από τους ιδιώτες.

Υ.Γ. Για τα 700 ευρώ αναφερόμουν στους υπαλλήλους που θα προσλάβει ο ιδιώτης. Ήδη έχουμε το ανάλογο παράδειγμα της Αττικής Οδού και εκτός αυτού κάτι που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι οι υπάλληλοι της Αττικής Οδού αλλάζουν σταθμό διοδίων κάθε μήνα.

--------------------
Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...

Dr. Jung

Re: Διόδια: ΟΡΓΗ!!! [Re: GIORGOS_Athens_Hellas]
      #50109 - Sun Apr 06 2008 04:08 AM

Quote:

Υ.Γ. Για τα 700 ευρώ αναφερόμουν στους υπαλλήλους που θα προσλάβει ο ιδιώτης. Ήδη έχουμε το ανάλογο παράδειγμα της Αττικής Οδού και εκτός αυτού κάτι που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι οι υπάλληλοι της Αττικής Οδού αλλάζουν σταθμό διοδίων κάθε μήνα.

Ξέρω ακριβώς τι εννοείς γιατί οι εργοδότες μου παλαιότερα αναλάμβαναν έργα από την Ξάνθη έως την κρήτη συμπεριλαμβανομένων και μερικών πλοίων που έτυχε να περάσω επειδή είχα ένα θείο ναυτικό. Δεν είναι ωραίο να έχεις καινούργιους συνεργάτες κάθε εβδομάδα ούτε και να περιφέρεσαι ως τσιγγάνος. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ψίχουλα.

Δεν βλέπω όμως επιθυμία για αλλαγή. Στο χωριό που είναι κτισμένη η βιομηχανία που δουλεύω για παράδειγμα υπάρχει έλλειψη σε ειδικευμένο προσωπικό, οι κάτοικοι των γύρω περιοχών δεν...
Μερικοί όντως είναι πολύ καλοί άνθρωποι χωρίς πολλά άγχη, ροδοκόκκινοι και χοροπηδηχτοί, αλλά σε έναν κόσμο λιονταριών οι εργοδότες ψάχνουν εκπαιδευμένα λιοντάρια, το στρες σε αυτή την περίπτωση λειτουργεί ως βοηθητικό μέσο για την δημιουργία χρήματος οξύνοντας τις αισθήσεις. Όχι να θέλεις 15 μιζιές για να πάρεις μπροστά. Οι 7ήμερες βάρδιες δεν είναι ότι το ιδανικότερο αλλά ο εργοδότης δείχνει διάθεση να πληρώσει θέλοντας και μη.

Θα προτιμήσουν λοιπόν οι περισσότεροι να περιφέρονται από σταθμό διοδίων σε σταθμό διοδίων για 700 ευρώ παρά να μετακομίσουν σε ένα υγιεινότερο περιβάλλον και να αμείβονται πολύ περισσότερο. Είναι όλοι γέννημα-θρέμμα Αθηναίοι μη χέσω, με καταγωγή από το Θησείο. Από εκεί κι έπειτα είναι και θέμα προσωπικών επιλογών. Διόδια είναι ωραία να δουλεύεις μετά τα Τέμπη.

thepsilos
Journeyperson
**

Reged: Sun
Loc: Athens, Greece
      #50159 - Wed Apr 09 2008 10:25 AM

Douleva ki egw ena feggari sta oinofyta kai se katalavenw!

Gia megalytero omos spasio mporeis na vgeis apo ton Sirio, kaneis mia mikrh manouvra, kai apofevgeis toulaxiston ta diodia twn oinofytwn.

Vevaia ta diodia auta se ti ofeloun den kserw giati kai xalia einai oi dromoi sthn viomhxanikh perioxh kai den eida pote sta 2 mish xronia pou douleva ekei na kanoun kapoia episkeuh . . .

Dr. Jung

Re: Διόδια: ΟΡΓΗ!!! [Re: thepsilos]
      #50160 - Wed Apr 09 2008 11:40 AM

Ω, να χαρείς, αν πληρώνω το κάνω κυρίως για να χαρώ μέρη σαν τον Σείριο που μπορώ να κινηθώ με μεγάλες ταχύτητες.

Να πληρώσω τα Διόδια των Αφιδνών για να κάνω φακιριές στον Σείριο βγαίνοντας σε παράπλευρους ΠΟΛΥ επικίνδυνους δρόμους της Αυλώνας με πιθανότητα να με αποκεφαλίσει κανένα αγροτικό, αυτό μάλλον αποκλείεται.

Pages: 1

Extra information
0 registered and 3 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Topic views: 1731

Rate this topic

Jump to

Contact Us Yasou.com