TwinKate
Member

Reged: Sat
Loc: France, Nancy
|
|
Mias kai yparxei to forum as rwtisw ki egw...:D Akousa prin arketa xronia se mia thleoptikh ekpomph sthn Ellada ena tragoudi se ry8mo aptalikou, to tragoudouse live o Dalaras me ton Mpamph Gkole. To latrepsa...kai pote den to ksanavrhka... Ta logia tou, opws ta exw sth mnhmh mou, an einai swsta...(exw gerasei kiolas kommataki )
...Ase loipon t'agka8ia n'agkylwnoyn (dis) exe thn hsyxh psyxh soy maksilari (dis) kai na 8ymasai panw sths tigrhs to koyfari kati mikropsyxa zwakia kamarwnoyn...
Egw den exw mousikh na to akousete, alla mporw na sas to tragoudhsw live sto xristoygenniatiko eortastiko programma toy Omogeneia YEAH !! 
Merci d'avance! 
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Τα αγκάθια (Τάκης Μπουρμάς)
Το δίσκο δεν τον βρίσκω αλλά έχοντας τον δημιουργό όλο και κάτι θα βρεις. Ο Νταλάρας το έχει τραγουδήσει και με άλλους εκτός από τον Γκολέ.
-------------------- Βαβυλώνα blog **Γατοσελίδα**F800riders.org the Greekzzz
|
Dr. Jung

|
|
Τυχερή είσαι:
Τάκης Μπουρμάς - Της Φαντασίας Θήλυ
|
Dr. Jung

|
|
Και ακόμη πιο τυχερή γιατί είμαι :
Code:
http://rs113.rapidshare.com/files/42259528/MPOYRMAS-THS_FANTASIAS_8HLY.rar
(το βρήκα στο http://arcofgreekmusic.blogspot.com/ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΙΒΩΤΟΣ)
Size 66,7MB
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

Reged: Mon
Loc: Athens City
|
|
Μπράβο γατούλη το βρήκες αλλά επειδή βλέπω έχεις έφεση στα δύσκολα τραγούδια βρες και ένα για μένα που ψάχνω.
Σωτήρης Βόπης - Καρδιά μου το βήμα κόψε.
Θα θυσιάσω 10 τίγρεις να σου δώσω τα κουφάρια αν το βρεις.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
Dr. Jung

|
|
Το ξέρω ότι γκουγκλίζω υπέροχα ρεμάλι, γιατί μου πήρε δέκα χρόνια για να μάθω.
Εννοείς αυτό;
Καρδιά μου το βήμα κόψε
Βενετσάνου Νένα
Καρδιά μου το βήμα κόψε τη σκέψη σταμάτησε εδώ Την ίδια μορφή κι απόψε δεν θέλω να ξαναδώ
Εκείνη που τόσο αγάπησες και πήγε χωρίς γυρισμό Με ένα πικρό αντίο σε γέμισε τόσο καημό
Κι αν κάποια στιγμή την ξεχάσεις και σ' άλλη ζητήσεις να πας ό, τι κι αν βρεις θυμήσου πιο λίγο να αγαπάς
θέλε
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

|
|
Αυτό θέλω αλλά τα λόγια τα έχω βρει και εγώ στο Google, το τραγούδι ψάχνω και αν είναι δυνατόν στην πρώτη του εκτέλεση από τον Βόπη.
Έχει μια φοβερή εισαγωγή με πιάνο!
Τις τίγρεις τις κάνω 15 για την άμεση ανταπόκριση.
-------------------- Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τον καταστατικό χάρτη της ζωής του...
|
Dr. Jung

|
|
χαχαχα να σου βρω 45αρι του 1821 μάλλον λιγάκι φιλόδοξο το βρίσκω. Το google δεν αρκεί. Μπορεί να το έχει ο μέγας ψυχάκιας/ηλεκτρολόγος/γελοιογράφος/στιχουργός του Ζαμπέτα, τρελοπατέρας μου. Μέσα στην πενταετία που θα του κάνω την καθιερωμένη πατροπαράδοτη επίσκεψη, θα ρωτήσω. Κι αν μπω σε κανένα p2p δίκτυο θα θυμηθώ να το ψάξω επίσης.
Υ.Γ
Αν με βάλει να το ψάξω μόνος μου στους δίσκους του, ξέχασέ το. Αυτό παραπάει.
|
TwinKate
Member

|
|
Ax re Nulli.... ASTERI eisai!!! 
Tosa xronia mataiwsh... de se hksera h variomoirh..! 
Ela dw na se aspas8w kyrie Gatoulh... ax eimai ki allergikh stis gatessssss katse, pinw ena Zirtek ki ena Aerius kai ksana mana mats mouts!! 
Merciiiiiiiiii !!!!!!!!! 
|
TwinKate
Member

|
|
esy mou to katevases to asma kai twra xtypiemai brosta sto pc mou kai xoreywwwwwwww...!!!  (To'kseres pos eimai asxetila e ??)lololol 
merci merci merciiiiii ax exw ksananiwsei kata 15 xronia!!! 
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

|
|
Προχθές πήρα ένα email το οποίο είχε μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Ήταν από κάποια άγνωστη η οποία έγραφε πως είδε τυχαία αυτό το ποστ και μου έστελνε το λινκ για να "κατεβάσω" το τραγούδι. Την ευχαρίστησα φυσικά αλλά ας την ευχαριστήσω και δημόσια ελπίζοντας πάλι να το δει τυχαία. 
Code:
http://rapidshare.com/files/109831241/KARDIA_MOY_TO_VHMA_KOPSE__VWPHS_SWTHRHS_.rar.html
|
Dr. Jung

|
|
Με πολλές άγνωστες κάνεις παρέα χαμένε και αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι θα μας κάψουν και τους δύο καμιά μέρα. Εμένα ένας πελεκάνος απ' τη Μύκονο μου είχε πει κάτι για ένα μαυράκι αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα γιατί είμαι ανθρωπιστής και ΧΟ. Ευχαριστώ πάντως γι' αυτό που δεν είδα ούτε άκουσα.
|
GIORGOS_Athens_Hellas
Addict

|
|
Quote:
Με πολλές άγνωστες κάνεις παρέα χαμένε και αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι θα μας κάψουν και τους δύο καμιά μέρα.
Υπάρχει άτομο εδώ που να μην έχει αντιληφθεί πως οι απειλές για κινεζικά βασανιστήρια είναι μόνο εναντίον σου Δρ? 
Κοίτα να την σκαπουλάρεις πρώτα γιατί εσένα δεν βλέπω καθόλου καλά.
|
TwinKate
Member

|
|
Aaa.... ola ki ola!!
Kai o Giorgos einai poly an8rwpisths kai X.O., malista oi sxeseis tou me thn ekklhsia einai afantasta stenes... apo gelealogikhs apopsews kai anantam
Aytos o an8rwpos Dr. nomizw pws mporei na shkwsei stous wmous tou akoma kai tis amarties sou, kai tis dikes mou kavatza...
As akousw pali "T'agka8ia" na meraklwsw, etsi na min ksexniomaste...
|