USAfilofovos
enthusiast

Reged: Sun
Loc: Μαύρη Θάλασσα
|
|
Το εξαιρετικό βίντεο του Άρη Χατζηστεφάνου που παραθέτω στο τέλος αυτού του σημειώματος, υπάρχει στην ιστοσελίδα που παρέθεσα στο θέμα "Καλημέρα Παλαιστίνη". Αιτία της ξεχωριστής της παράθεσης εδώ είναι η τοποθέτηση του έχοντος το ψευδώνυμο "Dr. Jung" επί του θέματος:
Quote:
Πολλά δέντρα που 'χουν εκεί και τα ξεριζώνει κιόλας το γυφταριό. Αμ, μαζί θα πεινάσουν. Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα.
Σπάνια μου έχει συμβεί να δω από σκεπτόμενο άνθρωπο, τόσο ρηχή (μέχρι ανοησίας) τοποθέτηση για τόσο σοβαρό θέμα. Δεν το σχολιάζω πολύ. Όποιος ενδιαφέρεται, ας ξαναμπεί στο θέμα για να καταλάβει πόσο εξοργιστικά απάνθρωπη είναι αυτή η ανόητη και επιπόλαια εξίσωση θύτη και θύματος που κάνει αυτός ο άνθρωπος. Για να συνεχίσει σήμερα με το δακρύβρεχτο κείμενο:
Quote:
Αφιερωμένο σ' αυτούς που μεγάλωσαν σαν παιδιά
που εδώ και μήνες κυκλοφορεί στα φόρουμς των ελληνικών ιστοσελίδων και που φυσικά ευλογεί τα γέννια της δικής του γεννιάς.
Ρε συ, αν δεν σε νιάζει για τα παιδιά της Παλαιστίνης (βρίσκονται πού και πού ακόμα ζωντανά και μιλούν στο τέλος του βίντεο και μήτε στο όνειρό τους δεν μπορούν να δουν ούτε τη ζωή στην Ελλάδα πρό του '80 ούτε μετά), τουλάχιστον μην ανοίγεις το στόμα για να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι θύτη και θύμα. Άνοιξέ το για να καταπιείς τη πριζόλα σου ή το ουίσκι σου και άσε τους δυστυχισμένους στη δυστυχία τους χωρίς να πουλάς "εξυπνάδα" της πλάκας...
Παραθέτω το βίντεο του άρη Χατζηστεφάνου. Αξίζει την υπομονή σας μέχρι το τέλος του:
INFOWAR - ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΣΚΑΙ
--------------------
|
I4G
Enthusiast

Reged: Wed
|
|
Quote:
Για να συνεχίσει σήμερα με το δακρύβρεχτο κείμενο:
Quote: --------------------------------------------------------------------------------
Αφιερωμένο σ' αυτούς που μεγάλωσαν σαν παιδιά
--------------------------------------------------------------------------------
που εδώ και μήνες κυκλοφορεί στα φόρουμς των ελληνικών ιστοσελίδων και που φυσικά ευλογεί τα γέννια της δικής του γεννιάς.
file Usff tipote sthn zwh den einai apolyto ola anirountai kapoia stigmh eksasrtate poios grafei thn istoria thn dedomenh xronikh stogmh prosopika vriksw thn akraia antiparathesh katholou xrhsth se toso sovara themata opos o idios anafereis poio panw . enas allos tropos prosegishs voitha ton dialogo kai h ypomonh kai epimonh se afto to style kapoia stigmh tha feroun to anamenomeno apotelesma.
pame twra sto post tou dr jung sto opoio symeteixa ki egw , poly omorfo ,poly drosero kai den exei kamia shmasia apo pou to vrike kai to anevase edw. shmesia exei pws epitelous s afthn thn diadyktiakh koinothta kai enothta xamogelasame ligaki. yparxei ki allo xrwma sthn zwh apo to grizo ligaki xalarothta den vlaptei alwste kalokeraki exoume kai h poly ekthesh ston hlio dhmiourgei provlhmata . sthn droserh skia twn anamnhsewn mias epoxhs pou NAI htan panemorfh den prokeite pote na kathish o kathe moutrwmenos kai na mou kopsei to gala 
oi ksifolonxes kai ta bam bum exoun ton xwro tous kai thn wra tous
psyxremia kai mhn xaneis to dikio sou adika
kalo kalokeri
Jiorgos
|
Sardanapalos
member

Reged: Tue
Loc: Σε μια καυτή παραλία στη δυτικ...
|
|
Μπά μπά μπά και επιθετικότατος ο NeoEllinas σήμερα. Θα χάλασε το air condition φαίνεται!
Τα παιδάκια της παλαιστίνης, τα καϋμένα τα παιδάκια όντως. Γιατί όμως τα λυπάσαι τόσο εσύ, όταν οι μπαμπάδες τους δεν νοιάζονται καθόλου; Καταθέστε τα όπλα ρε ζώα και ζήστε ειρηνικά σε μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Παλαιστίνη, έχετε την εγγύηση της ΕΕ και των ΗΠΑ αλλά είσαστε τόσο, μα τόσο ζώα που προτιμάτε να ζωνόσαστε με C4 gia να συναντήσετε τον Αλλάχ μια ώρα αρχήτερα.
Στό καλό λοιπόν και μην παραπονιέστε αν το κράτος των Επιζώντων απο τα Ευρωπαϊκά κυνηγητά, επισπεύσει την ολοκλήρωση της επιθυμίας σας.
Ούστ!
ΥΓ Για τον ασσύληπτο αριθμό των 600,000 χιλιάδων νεκρών γυναικόπαιδων στη Ρουάντα και τώρα στη Ροδεσία ούτε κουβέντα, εκεί βλέπεις δεν ήταν αριστεροί οι νεκροί, ήταν απλώς ταλαίπωροι άνθρωποι!
|
SVATS
Addict

Reged: Thu
Loc: NY
|
|
Anekathen ypostiriza oti oi Palestinioi prepei na exoun diki tous gh alla to idio kai oi Israilinoi.
Opws oloi vlepoume to prama einai poly polyploko kai apo tis dyo plevres. Kserokefaloi h anegefaloi kai oi dyo paratakseis.
Egw giati tha prepei fanatika na ypostirizw tin mia i tin alli parataksi? Enas aplos theatis eimai pou lew oti ypostirizw tin eirhnh kai ta anthrwpina dikaiwmata. Oute i mia oute ia alli plevra exoun sevastei kai ta dyo. Antithetws polles fores me exoun ferei se apognosi otan dialegoun na kanoun aeropeiraties stin diki mou geitonia kai me amaxo plythismo episis.
Oi Palestinioi an ta vroun me tou Evreous meta tha ta valoun me tous xristianous, an ta vroun me tous xristianous meta tha ta valoun metaksy tous ( thriskeia klp )
Oi Israilites einai pali dwse tharros sto xwriati.
Exoun kai oi dyo tous kai dikio kai adiko.
SVATS
Varethika omws na akouw mia apo ta idia. Tosoi polemoi tosooi thanatoi.... pou einai ta aderfia tous o araves me to xrhma na tous voithisoun? Giati den to kanoun estw kai okonomika na tous vgaloun toulaxistin apo tin ftwxia?
Egw exw alla dika mou provlimata........ Exw tin Kypro, exw to Aigeo exw tous skopianous. H mesh anatoli katantise mia apo ta idia me synexeia ta idia. As vroune tin lysi monoi tousn telika telika.
--------------------
Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα
|
USAfilofovos
enthusiast

|
|
Ο καλύτερος σιωνιστής...
...είναι αυτός που σκάει από το κακό του...
729-Όχι, δεν αγοράζαζω
--------------------
|
Sardanapalos
member

|
|
Quote:
729-Όχι, δεν αγοράζαζω
Μάλλον εσύ σκάς απο το κακό σου!
|
USAfilofovos
enthusiast

|
|
Quote:
Varethika omws na akouw mia apo ta idia.
Καλέ μου φίλε, πολύ συγνώμη. Άλλη φορά θα προσέχω πολύ ώστε να μην σε ξανακουράσω. Ή καλύτερα θα σε παρακαλούσα αν βλέπεις σε κάποιον τίτλο μου "Παλαιστίνη" να μην τον ανοίγεις καθόλου (άνοιγε όμως τα επετιακά με το πουλάκι της χούντας και τα 60 χρόνια Ισραήλ - δεν είδα πουθενά να σε πειράζουνε και να σ'ενοχλούνε).
Quote:
Egw exw alla dika mou provlimata........ Exw tin Kypro, exw to Aigeo exw tous skopianous. H mesh anatoli katantise mia apo ta idia me synexeia ta idia. As vroune tin lysi monoi tousn telika telika.
Άριστα. Αν ακούσεις το ίδιο από κάποιον ξένο για τα δικά σου προβλήματα, πρέπει να του πεις πως έχει απόλυτο δίκιο και να του ζητήσεις συγνώμη για την ενόχληση.
--------------------
|
USAfilofovos
enthusiast

|
|
729-..Όχι, δεν αγοράζω
--------------------
|
USAfilofovos
enthusiast

|
|
Quote:
oi ksifolonxes kai ta bam bum exoun ton xwro tous kai thn wra tous
psyxremia kai mhn xaneis to dikio sou adika
Ποια ψυχραιμία και ποιό δίκιο να χάσω; Όταν κάθεσαι ανενόχλητος μπροστά στον υπολογιστή και εκφράζεις σκέψεις και απόψεις δεν υπάρχει θέση για τέτοιους φόβους. Όπως σημείωσα, η αιτία που βάζω χωριστά σαν θέμα το κλιπάκι για την Παλαιστίνη είναι η αντιπαράθεση των 2 πραγματικοτήτων και η ανόητη απάντηση του Dr. Jung (πρώην Nulli, Placebo, Green Peace και τα ρέστα) που παραθέτω. Το κείμενο για τα παιδιά πριν το '80 είναι εξαιρετικό, σε αντιπαράθεση όμως με την πραγματικότητα στη Παλαιστίνη είναι δακρύβρεχτο. Η αντιπαράθεση αυτή δεν έγινε από μένα αλλά από τον ίδιο, μια και σε διάστημα 1 ημέρας ασχολείται και με το ένα και με το άλλο. Εφόσον ένας άνθρωπος με ευαισθησίες και με εξαιρετική κλίση στην τέχνη της ζωγραφικής και όχι μόνο παρουσιάζει παρόμοια συμπτώματα αναισθησίας και τόσο αλλοπρόσαλο στρουθολαμηλισμό, είμαι υποχρεωμένος να το επισημάνω...
--------------------
|
SVATS
Addict

Loc: NY
|
|
Otan elega mia apo ta idia den enoousa esena alla ti katastasi pou epikratei ekei.
Oso gia thn xounta kai to Israel ta exw paromoiws xesmena.
Patriwtes oi men patriwtes kai oi de, pios exei dikio?
Pistevw oti eimai arketa anoiktos stis sizitiseis xwris vevea na thewrw ton eafto mou pantote swsto kai fysika xwris na kollaw me ena mono thema i ena atomo giati apla den symfwnei mazi mou. Sto katw katw kouventa na ginete.
Meta apo tosa posts pou exw grapsei kai exw diavasei eeeeeeee den borei stin teliki efteia na mou ftene synexeia ta idia atoma apo to 1960 kai egw i emeis genika na min fteme se tipota.
SVATS
Quote:
Άριστα. Αν ακούσεις το ίδιο από κάποιον ξένο για τα δικά σου προβλήματα, πρέπει να του πεις πως έχει απόλυτο δίκιο και να του ζητήσεις συγνώμη για την ενόχληση
exw mathei episis oti kanenas ksenos den endiaferete gia ta dika mou provlimata an den exei kapio ofelos. Egw isws na ypostiriksw kapion apo filotimo kai mono aftoi pote apo opou kian einai, symaxoi -exthroi - filoi - gnwstoi kai agnwstoi.
Na eisai episis sigouros oti an mia mera yparksei palestiniako kratos kai theliseis tin voithia tous se kati dikaio kai swsto na min tin pareis, fantasou me afti tin logiki me olous tous allous.
--------------------
Πάντα στο σωστό μέρος, αλλά σε λάθος ώρα
|
Dr. Jung
Παραψυχολόγος, πνευματιστής, οστρακοσκόπος, πελματομάντης

Reged: Fri
Loc: Laboratorium
|
|
Quote:
Ρε συ, αν δεν σε νιάζει για τα παιδιά της Παλαιστίνης (βρίσκονται πού και πού ακόμα ζωντανά και μιλούν στο τέλος του βίντεο και μήτε στο όνειρό τους δεν μπορούν να δουν ούτε τη ζωή στην Ελλάδα πρό του '80 ούτε μετά), τουλάχιστον μην ανοίγεις το στόμα για να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι θύτη και θύμα. Άνοιξέ το για να καταπιείς τη πριζόλα σου ή το ουίσκι σου και άσε τους δυστυχισμένους στη δυστυχία τους χωρίς να πουλάς "εξυπνάδα" της πλάκας...
Όχι φίλε, εγώ δεν ανακαλύπτω Γιουγκοσλάβους, Κούρδους και Παλαιστίνιους συμμάχους κατά πόσο συμφέρει την περίσταση. Παιδιά πεινάνε και στα αμερικανικά γκέτο αλλά δεν το είδα να νοιάζεσαι γενικότερα, μόνο γι' αυτήν την ηλίθια εμφύλια αντισιωνιστική κόντρα με τον Σαρδανάπαλο φαίνεται να έχεις πραγματική φλόγα.
Για να γίνω ακόμη πιο ρηχός θα έλεγα ότι δεν σ' ενδιαφέρουν ούτε και κάνεις κάτι σε απόσταση 4 βημάτων π.χ για τα αδέσποτα που είναι μπροστά στην πόρτα σου, για να μπορείς να έχεις την υποκριτική ευγένεια να σε κόφτει ο πόνος για -επιλεγμένα- παιδιά που ζούνε 4.000 χιλιόμετρα μακρυά. Εγώ είμαι ειλικρινής: ο πλανήτης είναι γεμάτος δυστυχία απαρχής και θα είναι μέχρι δευτέρας παρουσίας. Όχι δεν με νοιάζει καθόλου η Παλαιστίνη. Ούτε η Σομαλία. Όπως έχω δηλώσει επανειλημμένως είμαι ξεκάθαρα τοποθετημένος στην άποψη ότι ο κόσμος φτιάχτηκε δια του ξίφους ακόμη και στις πιο λαμπρές του εποχές. Έχω 100% αντίληψη και κατανόηση του κόσμου έστω και υπό μορφή παράνοιας, άσε που πιστεύω ακόμα στις αυτοκρατορίες.
Δεν κατάλαβα τι σε πείραξε τόσο όμως. Ότι εξέφρασα διαφορετική άποψη;
|
USAfilofovos
enthusiast

|
|
Quote:
Όχι φίλε, εγώ δεν ανακαλύπτω Γιουγκοσλάβους, Κούρδους και Παλαιστίνιους συμμάχους κατά πόσο συμφέρει την περίσταση. Παιδιά πεινάνε και στα αμερικανικά γκέτο αλλά δεν το είδα να νοιάζεσαι γενικότερα, μόνο γι' αυτήν την ηλίθια εμφύλια αντισιωνιστική κόντρα με τον Σαρδανάπαλο φαίνεται να έχεις πραγματική φλόγα. Για να γίνω ακόμη πιο ρηχός θα έλεγα ότι δεν σ' ενδιαφέρουν ούτε και κάνεις κάτι σε απόσταση 4 βημάτων π.χ για τα αδέσποτα που είναι μπροστά στην πόρτα σου, για να μπορείς να έχεις την υποκριτική ευγένεια να σε κόφτει ο πόνος για -επιλεγμένα- παιδιά που ζούνε 4.000 χιλιόμετρα μακρυά. Εγώ είμαι ειλικρινής: ο πλανήτης είναι γεμάτος δυστυχία απαρχής και θα είναι μέχρι δευτέρας παρουσίας. Όχι δεν με νοιάζει καθόλου η Παλαιστίνη. Ούτε η Σομαλία. Όπως έχω δηλώσει επανειλημμένως είμαι ξεκάθαρα τοποθετημένος στην άποψη ότι ο κόσμος φτιάχτηκε δια του ξίφους ακόμη και στις πιο λαμπρές του εποχές. Έχω 100% αντίληψη και κατανόηση του κόσμου έστω και υπό μορφή παράνοιας, άσε που πιστεύω ακόμα στις αυτοκρατορίες. Δεν κατάλαβα τι σε πείραξε τόσο όμως. Ότι εξέφρασα διαφορετική άποψη;
Θα μπορούσα να σου απαντήσω εμπεριστατωμένα σε κάθε φράση του κειμένου σου. Δεν αξίζει τον κόπο. Κατάλαβα... Μείνε εν ειρήνη
* Quote:
“Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν ήρθαν να πάρουν τους εβραίους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν εβραίος. Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει”.
Μπ. Μπρεχτ
--------------------
|
tsofi.
Magissa Fourka

Loc: Ο παραξένος ταξιδιώτης....
|
|
Την Αναρχία και την Τυραννία σας διατάζω να την αρνιέστε οι νοήμονες και το Φόβο Θεού και Νόμου μην τον διώχνετε . Δίχως φόβο, θνητός πώς να'ναι δίκαιος;
(Αισχύλος από Ελευσίνα , 525 - 456 π.χ - Ευμενίδες)
Αφιερωμένο (για ό,τι και αν πιστεύετε/πρεσβεύετε, εγώ την παραπάνω συμβουλή σας δίνω) 
Φιλιά στον σύζυγο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους υπόλοιπους
-------------------- Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
Leo Tolstoy
|
Sardanapalos
member

|
|
Quote:
Φιλιά στον σύζυγο
Γιουσουρούμ κάλεσες και ενισχύσεις;
SARDANAPALOS
Re δεν σε σώνει τίποτα!
|
tsofi.
Magissa Fourka

|
|
σύζυγος tsofis = ο Πανάθας
(Προς αποφυγή παρεξηγήσεων)
-------------------- Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
Leo Tolstoy
|
Sardanapalos
member

|
|
Ε, μιάς και γνωριστήκαμε κι απο κοντά....Να Ζήσετε και να Ευτυχήσετε σαν τα ψηλά βουνά!
|
tsofi.
Magissa Fourka

|
|
Να σαι καλά
Leo Tolstoy
|