Αγαπητοί συνέλληνες, ομόαιμοι η όχι πού χρησιμοποιείτε αυτό το Folder ,
Θέλω ευγενικά να σάς παρακαλέσω, να σταματήσετε να κάνετε χυδαία και σαρκαστική κριτική πού οδηγεί στον μαρασμό τής ποιήσεως καί αναμφίβολα στόν μαρασμό τών ανθρώπων πού μπαίνουν εδώ να δροσισθούν, από το ανάλαφρο αεράκι που εκπέμπει ο ποιητικός Λόγος. Αν κάποιος δέν ενδιαφέρεται για τήν ποίησι, δέν έχει παρά να πηγαίνει σε άλλο Folder. Η κακοπροαίρετη κριτική πού υποβιβάζει τόν άνθρωπο, καί τόν εμποδίζει να εκφράζεται, θα σβήνεται. Σχόλια, όπως έκανες λάθος γραμματικό, και ειρωνικά σχόλια, δηλώνουν κακία, δολιότητα καί ανταγωνισμό. Μερικοί από εμάς είμεθα επώνυμοι τής Ομογένειας, καί δεν φοβούμεθα να αποκαλύπτουμε τό όνομά μας. Άρα είμαστε πιο πολύ εκτεθιμένοι στού κάθε ανόητου η ανόητης τήν συμπεριφορά, και κρινόμεθα άμεσα. Επομένως, κάθε πρόκλησι από άτομα που μπαίνουν εδώ, ίσως έχει σκοπό να προκαλέσει μια πιο ανοικτή διαμάχη, με συνέπειες πού δεν γνωρίζουμε τήν έκβασί των.
Εδώ δεν είναι ο χώρος να διορθώσουμε κάποιον, αλλά να σεβασθούμε τού καθενός τόν ψυχισμό καί τήν διάθεσι να επικοινωνήσει μαζί μας. Αν αρέσκεσθε στήν κριτική από συνήθεια, η επειδή η κοινωνία σάς έχει καταδικάσει με τήν άσχημη κριτική πού σας κάνει, δέν πρέπει να είμαστε εμείς εδώ μέσα τα θύματά σας.
Αν κάποιος θέλει να επικοινωνήσει με κάποιον πού είναι registered ,(εγγεγραμμένος επίσημα), δεν έχει παρά να τού στείλει μήνυμα στο MY HOME. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με τόν ιδιοκτήτη αυτής τής ιστοσελίδας. Αν θέλετε να μιλήσετε μαζί μου, στείλτε το μήνυμά σας στο Leniw@omogenia.com.
Τέλος, θέλω να υπενθυμίσω σε μερικούς, ότι αυτός ο χώρος δέν ελέγχεται από το Υπουργείο Παιδείας τής Ελλάδος η άλλον εκπαιδευτικό φορέα, ώστε να επιρριφθούν ευθύνες, για χρήσι τού μονοτονικού η πολυτονικού συστήματος. Εθελοντική εργασία προσφέρουμε εδώ μέσα, από αγάπη για ό,τι προβάλλει τόν Ελληνικό πολιτισμό και τα Ελληνικά ιδεώδη. Ο Ελληνικός πολιτισμός ευρίσκεται σε μια δύσκολη καμπή αφανισμού, αν δέν τόν οδηγήσουμε εμείς πού τόν διαιωνίζουμε, στα δικά μας μονοπάτια καί όχι εκεί που τόν θέλουν οι δολιοφθορείς τού αφελληνισμού.
Να Ευτυχείτε
Λενιώ
-------------------- En oida oti ouden oida
Edited by Leniw (Fri Apr 02 2004 10:09 AM)
|