jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

Tedkaps
journeyman

Reged: Mon
Loc: Vallejo, CA
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΙΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ
      Fri Jun 18 2004 03:57 PM

Ανησυχω γιατι τελευταιως δεν βλεπω την εμφανιση του στην Ομογενεια. Εγω προσωπικα δεν θα σας το κρυψω οτι η περισσοτερη ενημερωση μου απο την Ελλαδα μας πηγαζει απο την πεννα και τον αγωνα που δινει αυτος ο ανθρωπος για να μας κρατησει ολους ενημερωμενους.

Οπως και να το κανουμε θα υπαρξουν θεματα που πολλοι απο μας μπορει να μην μας αρεσουνε. Αυτο που εχω αντιληφθει ειναι οτι υπαρχουν μερικα μελη με ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που κανουν το παν για να καταστρεψουν το εργο καποιου συνανθρωπου. Γιατι αυτο?

Βρε, ειμαστε ολοι μας Ελληνες, και ολοι μας πρεπει να ειμαστε μονοιασμενοι, η διαφορετικα μας αξιζει η μαυρη μοιρα μας οπου κι αν ειμαστε. Προσωπικα δεν εχω ποτε συναντισει τον Βαιο, αλλα θα το θεωρουσα μεγαλη μου τιμη αν μια μερα ειχα την τυχη να τον συναντησω. Ειχα ομως την ευκαιρια να του μιλησω τηλεφωνικος, που αν και ζει απο την αλλη πλευρα του ωκεανου, εκανε την καρδια του ΠΛΑΤΑΝΟ και σκεπασε τον ωκεανο με την καλοσυνη του, την αγαπη του, την απλοτητα του, και την φιλικοτητα του που σπανια συναντας αυτες της μερες.

Τα γραφω αυτα απλος για να στειλω ενα μηνυμα στην ομογενεια οτι οι χρονοι και οι καροι αλλαξανε, και σαν λιγοι Ελληνες της διασπορας που ειμαστε, πρεπει ολοι μας να στεκομαστε διπλα στις επιτυχιες η αποτυχιες καθε Ελληνα συναδελφου, και ποτε να μην αφηνουμε το μισος η την ζηλια να μας τυφλωνει.

(Συγνωμην για τις ασυνταξιες μου και ορθογραφηκα λαθη μου κθως δεν ειναι στην ατζεντα μου).

Καλημερα σας!

Τεδκαπσ

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΙΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ Tedkaps Fri Jun 18 2004 03:57 PM
. * * Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΙΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ vaiosfasoulas   Sat Jun 19 2004 03:20 PM
. * * Liberty your message erased again Anonymous   Fri Jun 18 2004 04:22 PM
. * * Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΙΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ Tedkaps   Fri Jun 18 2004 06:07 PM

Extra information
0 registered and 12 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 1712

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*