jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

vaiosfasoulas
Enthusiast
**

Reged: Fri
Loc: Germany
Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΙΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ
      Sat Jun 19 2004 03:20 PM

Αγαπητέ μου Τετ.
Διάβασα την επιστολή σου στην «Ομογένεια» και επέτρεψέ μου να σ’ ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια, την ευαισθησία σου και γενικά τη συμπεριφορά σου.
Μετά από τις ανάγωγες συμπεριφορές ορισμένων «ανωνύμων» έναντι του προσώπου μου, για λόγους αξιοπρέπειας και του δικού μου επιπέδου, αυτό το ελάχιστο που διαθέτω, αλλά και προς χάρη της «Ομογένειας» και των εξαίρετων συνεργατών της (πραγματικά μερικές φορές απορώ για την υπομονή και την ανεκτικότητά της- κι αυτό μεταφράζετε σε ανωτερότητα) για τους παραπάνω λόγους θεώρησα καλό να πάψω να εμφανίζομαι, αφού με τη γλώσσα που μιλώ (γράφω) δεν κατέστη δυνατό να καταλάβουν μερικοί ανεγκέφαλοι, φανατισμένοι και ποτισμένοι από το κρασί του κακού, του μίσους και του πάθους, ότι για το μόνο που ενδιαφέρομαι είναι η ειρήνη και καταφέρομαι ενάντια στη βία, από οπουδήποτε και να προέρχεται.
Βία στη βία και προχτές ένας συνάνθρωπός μας Αμερικάνος αποκεφαλίστηκε!!! Η ντροπή και ο αποτροπιασμός σε ό,τι αφορά τους εκτελεστές ανεξαρτήτου χρώματος και άλλων τινών χαρακτηριστικών για μένα αποτελούν δεδομένα απαραβίαστα και αμετάκλητα. (Όπως νιώθω ντροπή και αίσχος για τους φυλακισμένους στο Ιράκ. Ας είμαστε λίγο σοβαροί).
Έτσι μαζί σου και με κάθε άλλο υγιή Πολίτη του Κόσμου, συμπαρίσταμαι στην οικογένεια του άγρια δολοφονημένου συνανθρώπου μας. Το ίδιο συμπεριφέρθηκα και στις χιλιάδες αθώα θύματα τις 11 Σεπτέμβρη. Από και μετά, ήμουν, είμαι και μένω ένας Έλληνας, με όλη τη σημασία τής λέξης και μόνη φιλοδοξία μου είναι η φιλία μεταξύ των συνανθρώπων μου όλων των αποχρώσεων. Ομως για να επιτευχθεί αυτό χρειαζόμαστε το κοφτερό και λαμπερό σπαθί της δικαιοσύνης που θα καθαρίζει τη «σαβούρα»(όπως κάποιος υπαινίχθηκε) και θα επιτρέπει να πρυτανεύει το δίκιο και η αλήθεια. Αυτά προσπαθώ να βρω, το δίκιο και την αλήθεια που έχουν αντικατασταθεί από την κακία, το μίσος και τη βαρβαρότητα την οποία ζούμε στις μέρες μας.
Ας κάνουν οι ανεγκέφαλοι και θερμόαιμοι «ανώνυμοι» πριν γίνουν κράχτες, υβριστές και λινκβινταριστές, ότι κάνει κάθε λεύτερος Πολίτης κι ας αναρωτηθούν μια φορά γιατί σήμερα ο κόσμος μας έχει υποταχτεί απ’ την κάθε είδους βία, γιατί έχει αφομοιωθεί ή εξοικειωθεί με το σύνδρομο, που λέγεται οφθαλμός αντί οφθαλμού και άλλα παράγωγα που μετέβαλλαν τον κόσμο μας σε σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα.
Και είναι ωραίος ο κόσμος μας. Ακόμα και κάποιες ασχήμιες θα μπορούσε να απορροφήσει αρκεί αυτές οι ασχήμιες να ήταν φυσικές• ανθρώπινες, να έμοιαζαν με μια μπόρα, με μια θεομηνία που για μια στιγμή τα χαλάει όλα, μα βγαίνει ο ήλιος και θερμαίνει και ξαναδίνει ζωή.
Οταν όμως οι γήινοι «ήλιοι» στερούνται τα αγαθά του φυσιολογικού ανθρώπου, λογικά εκεί επικρατεί σκοτάδι. Φίλε Τετ, ήταν απλώς μια μεταφορά δικών μου σκέψεων και τίποτα άλλο. Σωστά λες μη τον διαβάζεται βρε παιδιά αν δεν σας αρέσει. Αλλά φίλε Τετ πρέπει να ξέρεις ότι εκεί που υπάρχει ενόχληση υπάρχει υγεία. Είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ υπεύθυνα να δώσω.
Τέλος να μου επιτρέψεις να μη συμφωνήσω μαζί σου, όταν κάπου για κάποιον που αναφέρεσαι τον θεωρείς «έξυπνο». Ο έξυπνος έχει άλλα στοιχεία που του επιτρέπουν να λειτουργεί σωστά, που προβληματίζεται, που επιδιώκει διάλογο και που έχει μάθει να σέβεται ακόμα και απόψεις αντίθετες με τις δικές του, τις οποίες μέσο σεβασμού, αντιπαραθέσεων και επιχειρημάτων ανατρέπει ή επικροτεί και όχι λινκβινταριστικά που αμή τι άλλο δείχνουν το επίπεδό του σε ποια κατάσταση βρίσκεται.
Αλλά ας είναι. Στους κήπους μας πρέπει να έχουν ΟΛΟΙ μια θέση. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε που πάμε. Αφορισμοί και βρισιές είναι κατάλοιπα του μεσαίωνα. Αυτά πρέπει να αποβάλλουν κάποιοι έξυπνοι, όπως τους χαρακτηρίζεις.
Να’ σαι καλά φίλε μου καθώς και όλοι οι φίλοι-συνεργάτες στην «Ομογένεια» και να τα λέμε.
Γερμανία 19.06.2004
Β.Φ.

--------------------
Fasoulas Vaios
e-mail: vaios@fasoulas.de
web: [url=http://www.fasoulas.de

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΙΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ Tedkaps Fri Jun 18 2004 03:57 PM
. * * Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΙΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ vaiosfasoulas   Sat Jun 19 2004 03:20 PM
. * * Liberty your message erased again Anonymous   Fri Jun 18 2004 04:22 PM
. * * Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΙΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ Tedkaps   Fri Jun 18 2004 06:07 PM

Extra information
1 registered and 18 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 1765

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*