jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

ΓΙΑΝΝΗΣΖΩΧΙΟΣ
Unregistered

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ν.Σ.
      Sat Jul 10 2004 11:34 PM

Προς
Τα Κερκυραϊκά ΜΜΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ν.Σ.

Κυρίες, Κύριοι
Σας είναι γνωστές οι προσπάθειες και οι αγωνίες μου προκειμένου να προχωρήσει η αναπαλαίωση του τριώροφου κτιρίου για το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και ν’ αντιμετωπισθεί η κρίση στην Ο.ΚΕ.Σ.Α..

Προς αυτή τη κατεύθυνση επισκέφθηκα την 9/3/04 το Νομάρχη κο ΜΑΧΕΙ-ΜΑΡΗ και τον Πρόεδρο του Ν.Σ. κο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ.

Σε συνεννόηση δε μαζί τους έστειλα, στις 23/03/04, επιστολή με τις προτάσεις μου προκειμένου να υπάρξουν πρωτοβουλίες από τη Γενέτειρα. Τηλεφώνησα δε αρκετές φορές προκειμένου να δώσω διευκρινήσεις και για συνεννοήσεις.

Θεώρησα ότι, η μη ανταπόκρισή τους μέχρι σήμερα, οφειλόταν στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο στην Κέρκυρα.

Γι αυτό δεν δημοσιοποίησα την επιστολή μου.

Κι ενώ ανέμενα με αγωνία την απάντηση και τις πρωτοβουλίες του Νομάρχη και του Ν. Συμβουλίου, συνέβη κάτι που μόνο σε διεστραμμένη φαντασία ανθρώπου θα μπορούσε να φυτρώσει.

Η επιστολή που τους έστειλα έφθασε την 9/6/04 στη ΔΕΗ, συνημμένη εγγράφου-καταγγελίας εναντίον μου.

Με την καταγγελία ζητείται από τον αρμόδιο Υπουργό ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Η ΔΕΗ γιατί χρησιμοποίησα το φαξ της υπηρεσίας για την αποστολή της επι-στολής στο Νομάρχη και τον Πρόεδρο του Ν.Σ.

Οι μέθοδες καρφώματος και χαφιεδισμού είναι πολύ γνωστές. Αποτελούν το αρχαιότερο και σταθερότερο…επάγγελμα, κύρια «αξιοπρεπών» προσώπων. Δεν με τρομοκράτησαν ποτέ, δεν με φοβίζουν τέτοιες φασιστικές μέθοδες.

Δε θα έδινα λοιπόν ιδιαίτερη σημασία στο… κάρφωμα προς τη ΔΕΗ, αν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός και δεν είχαν προηγηθεί οι γνωστές «πολιτικές παρεμβάσεις» φίμωσης και «στραπατσαρίσματός» μου, οι αγωγές, οι κατευθυνόμενες μηνύσεις του δασαρχείου Κέρκυρας κλπ.

Το ότι όμως συνοδεύεται και με την μη απάντηση από τους κους ΜΑΧΕΙΜΑΡΗ και ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ, δημιουργεί ιδιαίτερο προβληματισμό.

Ακόμη και μετά το «κάρφωμα» ζήτησα τηλεφωνικά να τους ενημερώσω, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

Καλώ το Νομάρχη Κέρκυρας και τον Πρόεδρο του Ν. Συμβουλίου να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια. Για τους εκπροσώπους του λαού υπάρχει τεράστιο πολιτικό και ηθικό θέμα.

Μετά την ανοχή στον δημόσιο ευτελισμό της πολιτικής και κοινωνικής ηγεσίας τον Αύγουστο 2003, τη σιωπή για την κατασπατάληση εκατομμυρίων του λαού, φθάσαμε και στην στήριξη χαφιεδίστικων μεθόδων.

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ «ΑΦΕΝΤΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ.

Η σήψη, κύρια στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ανίατη.

Σε λίγες μέρες, με θλίψη, θα δημοσιοποιήσω ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΧΙΟΣ

Επίτιμος Πρόεδρος ΟΚΕΣΑ

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ν.Σ. ΓΙΑΝΝΗΣΖΩΧΙΟΣ Sat Jul 10 2004 11:34 PM

Extra information
0 registered and 6 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 756

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*