jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

General Discussion >> General / Elefthero Thema / News/ POLLS

NANA
Unregistered

Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε...
      Thu Nov 15 2001 11:33 PM

Μου το 'στειλε μια καλή φίλη. Ήταν μια μέρα πολύ άσχημη για μένα. Αλλά στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο περίμενε το "μήνυμα ζωής" της Ανθής.

Ένα Τάντρα, όπως το ονόμαζαν, σταλμένο από το μακρινό Νεπάλ. Αν έλαβες αυτό το μήνυμα, έγραφε κάπου, "είναι γιατί κάποιος σε αγαπάει και γιατί πιθανότατα υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους αγαπάς κι εσύ".

Ήταν μια ιστορία για μια γυναίκα που κρατούσε χρόνια στο συρτάρι το εξαιρετικό δώρο του άνδρα της "για μια ειδική περίσταση" που δεν ήρθε ποτέ, ώσπου εκείνη πέθανε. "Να μην κρατάς τίποτα για μια ειδική περίσταση, κάθε μέρα που ζεις είναι μια ειδική περίσταση" είπε ο άνδρας της στον φίλο του. Κι από τότε, λεει εκείνος, διαβάζω περισσότερο και καθαρίζω λιγότερο. Περνάω πιο πολύ χρόνο με την οικογένειά και τους φίλους μου και λιγότερο δουλεύοντας. Κάθομαι στη βεράντα και απολαμβάνω τη θέα χωρίς να με απασχολούν τα χορτάρια.

Τώρα δεν φυλάω απολύτως τίποτα. Χρησιμοποιώ τα κρυστάλλινα ποτήρια μου κάθε μέρα, φοράω το καλό μου σακάκι στο σούπερ μάρκετ αν αυτό θέλω και χρησιμοποιώ το άρωμά μου όποτε έχω διάθεση. Η φράση "μια από αυτές τις ημέρες" τείνει να εκλείψει από το λεξιλόγιό μου. Αν αξίζει τον κόπο να δω κάτι, να ακούσω κάτι, να κάνω κάτι, θέλω να το κάνω τώρα αμέσως.

Τώρα προσπαθώ να μην καθυστερώ ή να κρατάω οτιδήποτε θα προσέθετε γέλια και χαρές στη ζωή μας. Και κάθε μέρα λέω στον εαυτό μου ότι αυτή είναι μια μέρα ιδιαίτερη. Κατάλαβα ότι η ζωή πρέπει να είναι ένα σύνολο από εμπειρίες που πρέπει να απολαμβάνεις, όχι μόνο να επιβιώνεις.

Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε..., που λέει και η Ανθή.

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε... NANA Thu Nov 15 2001 11:33 PM
. * * Re: Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε... someone   Fri Nov 16 2001 10:40 PM

Extra information
0 registered and 1 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Giorgos, Paratiritis 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 1787

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*