· Φτωχός δεν είναι αυτός που έχει λίγα αλλά αυτός που θέλει πολλά!
· Ποτέ να μη στενοχωριέσαι για πράγματα που διορθώνονται και για πράγματα που δεν διορθώνονται
· Ακόμα και μία κοινωνία ηλιθίων είναι ταξική. Έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος.
· Τα βιβλία και οι άνθρωποι έχουν τους ίδιους εχθρούς. Την υγρασία, την φωτιά και το ίδιο τους το περιεχόμενο.
· Τα λάθη που θα σου συγχωρήσουν κινδυνεύεις πολύ περισσότερο να τα επαναλάβεις, σε σχέση με τα λάθη που πλήρωσες
· Ανακάλυψα την ευτυχία από τον θόρυβο που εκανε φεύγοντας...
· 5 λεπτά θυμός, 100 χρόνια πρόβλημα (Κινέζικη παροιμία)
· Ο πατέρας μου με χτύπησε μόνο μια φορά. Αρχισε τον Μάρτη του '47 και σταμάτησε το Νοέμβρη του '54. (Woody Allen)
· Ένα τεράστιο ταξίδι αρχίζει απλά με ένα βήμα... (Κινέζικη παροιμία)
· Όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος. Τα λουκάνικα έχουν δύο...
· Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα, γιατί απλώς οι άλλοι δεν σε σκέφτονται. Αναρωτιούνται τι σκέφτεσαι εσύ για εκείνους.
· Η τύχη είναι ένας χαμάλης που του φορτώνουμε πάντα τις βλακείες μας.
· Μερικές γυναίκες θεωρούν άσεμνα τα γυναικεία μαγιό, αλλά οι υπόλοιπες έχουν ωραίο σώμα.
· Απειροι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα σε πράγματα που δεν τα επιθυμούν, για να καταπλήξουν ανθρώπους που δεν μπορούν να υποφέρουν.
· Ο κριτικός, επειδή δεν είναι ικανός να δημιουργήσει τίποτα, πασχίζει να καταστρέψει αυτά που δημιουργούν οι άλλοι.
· Η έκφραση «γυμνή αλήθεια» έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει.
· Οι άνθρωποι ονομάζουν «βίτσιο» τις χαρές που κατορθώνουν να απολαύσουν και «αρετή» την ανικανότητά τους για να το επιτύχουν.
· Το «κλπ.» είναι το σημάδι που το χρησιμοποιούμε για να δείξουμε πως δήθεν ξέρουμε περισσότερα απ' ό,τι λέμε.
· Η γυναίκα είναι όπως η σκιά: την ακολουθείς, σε αποφεύγει. Την αποφεύγεις, σε ακολουθεί.
· Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει (Marcel Proust)
· Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν. (Alexander Woollcott)
· Αυτός που μπορεί, κάνει. Αυτός που δεν μπορεί, διδάσκει. (George Bernard Shaw)
· Αυτός που δεν κάνει λάθη, συνήθως δεν κάνει τίποτα. (Edward John Phelps)
· Δέκα χρονών είναι η καλύτερη ηλικία για ένα παιδί. Πολύ μεγάλο για να κλαίει και πολύ μικρό για να δανείζεται το αυτοκίνητό σου.
· Δεν μισώ κανέναν εκτός από τον Χίτλερ. Και αυτόν για επαγγελματικούς λόγους. (Winston Churchill)
· Πολιτική είναι η τέχνη του να μοιράζεις μια πίτα με τέτοιο τρόπο ώστε να πιστεύει ο καθένας ότι έχει πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι. (Ludwic Erhard)
· Όλοι οι άνθρωποι έχουν εθνικότητα. Οι Ιρλανδοί και οι Εβραίοι έχουν ψύχωση. (Brendan Behan)
· Η εμπειρία είναι μια χτένα που σου δίνει η ζωή αφού όμως έχεις χάσει τα μαλλιά σου. (Judith Stern)
· Τα λεφτά είναι ακριβώς όπως το σεξ. Δεν σκέφτεσαι τίποτε άλλο αν δεν τα έχεις και σκέφτεσαι όλα τα άλλα αν τα έχεις. (James Baldwin)
· Πιστευώ πως το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πολύ ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό. (Woody Allen)
· Στα πενήντα έχει κανείς τη φάτσα που του αξίζει. (George Orwell)
· Χρειάζεσαι κάποιον να σ' αγαπάει όσο ψάχνεις να βρεις αυτόν που θ' αγαπήσεις. (Shelagh Delaney)
· Οι γυναίκες μπορούν να συγχωρέσουν έναν άντρα που εκμεταλλεύτηκε μια ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε. (Charles Maurice de Talleyrand)
· Ερωτεύτηκα δύο πράσινα μάτια. Το λάθος μου ήταν που παντρεύτηκα ολόκληρο το κορίτσι. (Joey Adams)
· Ξέρεις τι σημαίνει να γυρίζεις το βράδυ σε μια γυναίκα που σου προσφέρει αγάπη, ζεστασία και τρυφερότητα? Σημαίνει ότι είσαι σε λάθος σπίτι. (Henny Youngman)
· Μην αισθάνεσαι ποτέ τύψεις για αυτά που έχεις σκεφτεί για την γυναίκα σου. Αυτή έχει σκεφτεί πολύ χειρότερα για σένα. (Jean Rostand)
· Πίσω από κάθε επιτυχημένο σύζυγο βρίσκεται μία πεθερά που δεν πιστευει στα μάτια της. (Hubert Humphrey)
· Όταν ένας άντρας φέρνει λουλούδια στη γυναίκα του χωρίς να υπάρχει λόγος - υπάρχει λόγος. (Molly McGee)
· Οι καλύτεροι εραστές είναι οι σύζυγοι που απατούν τις γυναίκες τους. (Marilyn Monroe)
· Μόνο ένας στους χίλιους άντρες γίνεται αρχηγός. Οι υπόλοιποι 999 ακολουθούν γυναίκες. (Groucho Marx)
· Οταν οι άντρες πάρουν αυτό που θέλουν μετά αναρωτιούνται γιατί το ήθελαν.
· Είχαμε μια υπέροχη στοματική επαφή. Εγώ της ζήτησα να κανουμε έρωτα και αυτή μου απάντησε όχι. (Woody Allen)
· Eίμαι πολύ καλός εραστής γιατί εξασκούμαι πολύ μόνος μου. (Woody Allen)
· Εγκράτεια? Η χειρότερη σεξουαλικη διαστροφή. (Aldous Huxley)
· Αν η ομοφυλοφιλία ήταν φυσιολογική, θα έφτιαχνε τον Αδάμ και τον Γιώργο.
· Προτιμώ να είμαι μαύρος παρά ομοφυλόφιλος, γιατί όταν είσαι μαύρος δεν χρειάζεται να το κρύβεις από τη μητέρα σου. (Charles Pierce)
· Ας είχα την υγεία μου και ας ήμουν και πλούσιος
· Μάθε ν' ακούς. Μερικές φορές η ευκαιρία χτυπάει την πόρτα πολύ απαλά...
· Δείχνε σαν να ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις, ενώ ταυτόχρονα αφήνεις να αιωρούνται αμφιβολίες για τις ικανότητες των άλλων.
· Δεν επιβιώνει ο πιο δυνατός ούτε ο πιο έξυπνος, αλλά αυτός που προσαρμόζεται καλύτερα στις αλλαγές.
· Μην πιστεύεις το "πάντα" του ερωτευμένου και το "ποτέ" του μεθυσμένου!
· Ο ηλίθιος περιπλανιέται. Ο σοφός ταξιδεύει
· Ενας σοφός μαθαίνει πολλά από έναν ηλίθιο, ενώ ο ηλίθιος δεν μαθαίνει τίποτα από έναν σοφό
· Ο μόνος τρόπος να κρατήσεις ένα μυστικό, είναι να μην πεις σε κανέναν ότι γνωρίζεις κάποιο μυστικό
· Το ποιός είσαι, δεν αλλάζει. Αλλάζει αυτό που νομίζεις ότι είσαι
· Με τα λεφτά δεν μπορείς να κάνεις φίλους. Ομως κάνεις εχθρούς καλύτερου επιπέδου
· Αρχιτέκτονας: Κάποιος που είτε δεν έχει τα αρχίδια για να γίνει μηχανικός είτε δεν είναι αρκετά πούστης για να γίνει σχεδιαστής
· Διπλωμάτης: Κάποιος που σου λέει να πας στον διάολο, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ανυπομονείς να ξεκινήσεις το ταξίδι
· Σύμβουλος: Κάποιος που χρησιμοποιεί το ρολόι της γυναίκας σου, σου λέει την ώρα, και μετά σε χρεώνει για αυτό
· Τραπεζίτης: Αυτός που σου δανείζει την ομπρέλα του όταν έχει λιακάδα και την παίρνει πίσω όταν αρχίζει να βρέχει
· Ψυχολόγος: Κάποιος που κοιτάει κάπου αλλού όταν μία όμορφη γυναίκα μπαίνει μέσα στο δωμάτιο
· Νυμφομανής: Όρος που χρησιμοποιεί ο άντρας για την γυναίκα που θέλει σεξ περισσότερο από ότι αυτός
· Απαισιόδοξος: Αισιόδοξος με εμπειρία
· Γλώσσα: Σεξουαλικό όργανο, το οποίο μερικοί εκφυλιστικά το χρησιμοποιούνε για την ομιλία
· Δέκατο του δευτερολέπτου: Χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ του ανάμματος του πράσινου φαναριού και του κορναρίσματος του μαλάκα του πίσω αυτοκινήτου
· Μονογαμία: Καταπιεσμένη πολυγαμία
· Ομαδική δουλειά: Η δυνατότητα να ρίχνουμε το φταίξιμο για τα λάθη στους άλλους
· Πονοκέφαλος: Μέθοδος αντισύλληψης, χρησιμοποιούμενη κυρίως από γυναίκες
· Πόλεμος δεν είναι να πεθάνεις εσύ για την πατρίδα σου, αλλά ο άλλος ο καργιόλης για τη δικιά του
· Για σένα είμαι άθεος. Για το Θεό είμαι νόμιμη αντιπολίτευση
· Μια μέρα καθόμουν και σκεφτόμουν σχεδόν απελπισμένος. Ένα χέρι ακούμπησε στον ώμο μου και μια φωνή είπε με βεβαιότητα: Ευθύμησε, γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα... Ευθύμησα λοιπόν και τα πράγματα στ' αλήθεια έγιναν χειρότερα
· Φοβού τη μισή αλήθεια. Μπορεί να κρατάς τη λανθασμένη μισή
· Ο κόσμος ξεκίνησε χωρίς τον άνθρωπο και θα τελειώσει χωρίς αυτόν
· Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυίας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια
· Τα δυο πιο κοινά στοιχεία στη φύση είναι το υδρογόνο και η ηλιθιότητα
· Δύο πράγματα είναι αιώνια: Το σύμπαν και η ανοησία των ανθρώπων... Αν και για το σύμπαν, έχω αρχίσει τελευταία να αμφιβάλλω... (Αϊνστάιν)
· Το σύνολο της ευφυίας στον κόσμο παραμένει σταθερό, ο πληθυσμός αυξάνει
· Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς το λόγο σου είναι να μην τον δίνεις
· Μην κρατάς αρνητική στάση λέγοντας: Δεν θα επιτύχω, δεν θα επιτύχω... Προτιμότερη είναι η θετική στάση: Θα αποτύχω, θα αποτύχω.
· Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις
· Κάποτε ήμουν αναποφάσιστος. Τώρα δεν είμαι σίγουρος
· Αντίο σας. Πέρασα ένα υπέροχο απόγευμα. Αλλά δεν ήταν το σημερινό
· Πεζός: κάποιος που πίστευε ότι υπάρχουν ακόμα μερικά λίτρα στο ντεπόζιτο της βενζίνης
· Εκτός του σκύλου, το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Εντός του σκύλου είναι πολύ σκοτεινά για να διαβάσει κανείς
· Οι άντρες που έχουν τρυπήσει τα αυτιά τους είναι καλά προετοιμασμένοι για γάμο. Έχουν νιώσει πόνο κι έχουν αγοράσει κοσμήματα
· Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις δύο το πρωί. Τηλεφώνησέ του στις τέσσερις και πες του πόσο σου άρεσε
· Όταν γεννήθηκα έπαθα τέτοια λαχτάρα, που δεν μπορούσα να μιλήσω για ενάμισι χρόνο
· Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις. 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2)
· Η σκληρή δουλειά δε σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας;
· Μ' αρέσει η δουλειά. Μ' ενθουσιάζει. Μπορώ να κάθομαι επί ώρες και να την κοιτάω
· Είμαι έτοιμος να συναντήσω το δημιουργό μου. Αν ο δημιουργός μου είναι έτοιμος να περάσει το μαρτύριο της συνάντησης μας, αυτό είναι ένα άλλο θέμα
· Να ένας άνθρωπος με οξύ πνεύμα. Κάποιος πρέπει να του το πάρει πριν κοπεί
· Σε παρακαλώ Θεέ μου. Αφησέ με να σου αποδείξω ότι τα λεφτά του Τζόκερ δε θα χαλάσουν το χαρακτήρα μου!
· Οικονομολόγος είναι ένας άνθρωπος που θα ξέρει αύριο γιατί αυτά που προέβλεψε χτες δε συνέβησαν σήμερα
· Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι αμφισεξουαλικοί. Αυτό θα διπλασίαζε τις πιθανότητές σου να βγεις με κάποιον το σαββατόβραδο
· Υπάρχουν τρεις τρόποι να γίνει κάτι. Κάντο μόνος σου, προσέλαβε κάποιον να το κάνει ή απαγόρευσε στα παιδιά σου να το κάνουν
· O προγραμματισμός του υπολογιστή είναι σαν το σεξ. Αν κάνεις ένα λάθος θα το συντηρείς για χρόνια
· Το να πολεμάς για την ειρήνη είναι σα να πηδάς για την παρθενία
· Κάποτε τα ραντεβού κλείνονταν μέρες ή βδομάδες πριν. Τώρα τείνουν να κλείνονται την επόμενη μέρα. Έτσι, σου τηλεφωνεί κάποιος και σου λέει: Αν ρωτήσει κανείς, χτες βράδυ τρώγαμε μαζί. Εντάξει;.
· Εύκολη: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική ηθική του άντρα
· Το σεξ δεν είναι η απάντηση. Το σεξ είναι η ερώτηση. Το ναι είναι η απάντηση
· Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα
· Προέρχομαι από μια μικρή πόλη της οποίας ο πληθυσμός ποτέ δεν αλλάζει. Όποτε μια γυναίκα μένει έγκυος, κάποιος άντρας φεύγει τη νύχτα
· Ο μόνος λόγος που κάποιοι χάνονται στις σκέψεις τους είναι επειδή τους είναι άγνωστη η περιοχή
· Τι στο διάολο σημαίνει ότι υπάρχουν 30% πιθανότητες να βρέξει; Εγώ πρέπει να κρατάω το ένα τρίτο της ομπρέλας μου;
· Η ζωή στη Γη μπορεί να είναι ακριβή, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν ταξίδι γύρω από τον ήλιο
· Τράπεζα είναι το ίδρυμα που σου δανείζει λεφτά αν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν σου χρειάζονται
· Η τύχη χτυπά μόνο μια φορά την πόρτα μας, αλλά η ατυχία έχει μεγαλύτερη υπομονή
· Hardware: το τμήμα του υπολογιστή που μπορείς να κλωτσήσεις
· Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά για πραγματικές καταστροφές χρειάζεσαι υπολογιστή
· Αν ο Θεός ήταν φιλελεύθερος δεν θα έδινε δέκα εντολές, θα έδινε δέκα προτάσεις προς συζήτηση
· Ποτέ μη μιλάς άσχημα για τον εαυτό σου. Οι φίλοι σου μπορούν να καλύψουν πλήρως αυτό το θέμα
· Οι στατιστικές λένε ότι ένας στους τέσσερις ανθρώπους υποφέρει από κάποια διανοητική διαταραχή. Σκέψου τους τρεις καλύτερους φίλους σου. Αν είναι υγιείς, τότε έχεις πρόβλημα http://www.e-greek.gr/greekforum/viewtopic.php?p=301#301
|