iasonas
Member
Reged: Mon
Loc: volos,hellas
|
gia na arthi i pareksigisi
Thu Dec 06 2001 04:08 AM
|
|
|
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα Φαίνεται ότι ή δεν καταλάβατε τι έγραψα ή πράγματι δεν τα έγραψα καλά . 1. Τά ουζεριά γεμίζουν μετά το ωράριο εργασίας . 2. Δεν είπα ότι μας ζηλεύουν οι Έλληνες του εξωτερικού . Εγώ μίλησα για τους βόρειους (Γερμανούς ,Εγγλέζους, Νορβηγούς κτλ) . 3. Έχω ζήσει και αλλού και έχω έρθει και στην Αμερική πολλές φορές . Οι μόνοι που διαφέρουν από τους υπόλοιπους αμερικάνους είναι οι Έλληνες και οι Ιταλοί , ξέρουν και ζουν, γιατί ακόμα κρατάνε τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας τους και μάλιστα περισσότερο από εμάς εδώ ,ξέρετε τι θα πει οικογένεια και μπράβο σας . 4. Ξέρουμε επίσης εδώ στην Ελλάδα για τους αγώνες που δίνετε στο εξωτερικό (Αμερική ,Αυστραλία ,Γερμανία και όπου αλλού υπάρχουν Έλληνες ) ότι αν δεν ήσασταν εσείς θα την είχαν πουλήσει την Ελλάδα οι πολιτικοί μας ανεξαρτήτου κόμματος γιατί στην πλειοψηφία τους είναι εγκάθετοι και άχρηστοι .Βλέπετε ο μαμωνάς σε αυτή την περίπτωση τα έχει καταφέρει καλά ,ψηφίζουμε αυτούς που νομίζουμε ότι βρομάνε λιγότερο και όχι τους καλύτερους ,γιατί δεν υπάρχουν και το σύστημα είναι τέτοιο που θα βγουν οπωσδήποτε αυτοί. 5. Το ξέρω ότι η ζωή δεν είναι φαί και διασκέδαση ,προσωπικά εγώ έχω να πάω σε ουζερί ή ταβέρνα χρόνια ,γιατί σπουδάζω δυο παιδιά και δεν περισσεύει φράγκο για διασκέδαση , απλώς είπα ότι ο ‘Έλληνας ξέρει να ζει όταν μπορεί και καλά κάνει ,η ζωή είναι πολύ μικρή και το αύριο άγνωστο .Τι να κάνω, στην επαρχία που ζω εγώ και οι λοιποί ,η μόνη διασκέδαση που μπορούμε να έχουμε είναι αυτή ,δεν μιλάω για σκυλάδικα δεν έχω πάει ποτέ μου και ούτε θα πάω ποτέ . Γράφοντας το προηγούμενο δεν ήθελα ποτέ να νομίσετε ότι σας ζηλεύουμε ,ίσα –ίσα χαιρόμαστε που υπάρχουν τέτοιοι ¨Έλληνες που έχουν πάει πολύ μπροστά ,με την δουλειά τους με την εξυπνάδα τους και με την προκοπή τους έχουν καταφέρει να είναι οι πρώτοι παντού . Αν υπάρχει κάτι είναι πίκρα γιατί ενώ θα μπορούσαμε να ήμασταν και εδώ πολύ μπροστά ,δεν μας αφήνουν και κάνουν ότι μπορούν για να μας διαλύσουν ,θυμηθείτε τι είπε ο κίσσινγκερ ,τι μας επέβαλε η ολμπράιτ ,να δεχτούμε 800000 χιλ αλβανούς ,μόνο και μόνο για να χαλάσει η ομοιογένεια που υπήρχε στους ¨Έλληνες . Θυμηθείτε τι πόλεμο έκαναν τα ΜΜΕ στον ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ, γιατί ; γιατί ήταν ο μόνος ¨Έλληνας πρόεδρος μέχρι τότε και τους χαλούσε την σούπα . Ο προηγούμενος ο τσάτσος ήταν εβραίος ,ήταν μεγάλη προσωπικότητα μας λέγαν , λες και τον ήξερε κανένας πριν γίνει πρόεδρος ή δεν υπήρχαν μεγάλες προσωπικότητες Έλληνες που να ήταν γνωστοί παγκοσμίως. Επίσης μου προξένησε πίκρα κάποιος/α που έγραψε ,εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού ,δεν είναι σωστό ,ήμαστε Έλληνες όπου και αν βρισκόμαστε , δεν θα πρέπει να υπάρχει αυτή η διχόνοια ,αυτό θέλουν οι << φίλοι>>μας. Θα ζούσαμε και εδώ καλύτερα αν δεν είχαμε αυτήν την διχόνοια που την εκμεταλλεύτηκαν οι <<ΦΊΛΟΙ>> μας και μας έβαλαν να σκοτωθούμε μεταξύ μας μετά τον πόλεμο ,θα ζούσαμε καλύτερα αν οι φασίστες οι γερμανοί μας έδιναν αυτά που μας χρωστάνε , θα ήμασταν καλύτερα αν η γερμανοφασίστρια η φρυδερίκη δεν έπαιρνε τα λεφτά του σχεδίου Μάρσαλ μαζί με την παρέα της και δεν τα πήγαινε στην Ελβετία και πολλά άλλα . Δεν ξέρω αν μπόρεσα να σας δώσω να καταλάβετε αυτά που έγραψα στο προηγούμενο ή αν τώρα τα έγραψα καλύτερα , έχω πολλά χρόνια να γράψω , η δουλειά μου δεν έχει σχέση με το γράψιμο . Τώρα με το διαδίκτυο άρχισα να ασχολούμαι και αυτό γιατί μου αρέσει η επικοινωνία με όσους σκέπτονται Ελληνικά , αγαπούν την πατρίδα μας και προσπαθούν να βοηθήσουν με ότι μέσον διαθέτουν και αυτό που είδα σε αυτό τον δικτυακό χώρο με γέμισε χαρά . Την καλημέρα μου ΙΑΣΟΝΑΣ
|
|