Your_Future_
Journey Man

Reged: Thu
Loc: Athens,Greece
|
ΜΑΝΤΕΨΤΕ.......ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.....
Sun Apr 03 2005 03:19 PM
|
|
|
Γιατί δεν υπάρχουν ανέκδοτα για μελαχρινούς;
Γιατί κάποιος πρέπει να τα σκεφτεί!!!!!!!!!!!!!!!
Το κέρατο του ξενιτεμένου....
Ο ξενιτεμένος στην Αμερική γιος, γράφει στη μαμά του: "Μαμά, επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη αγελάδα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει". Και η μητέρα του απαντάει: "Γιόκα μου, κι εγώ δεν είχα γάλα όταν γεννήθηκες εσύ. Αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από μαύρη κατσίκα. Αλλά τα κέρατα βλέπω, τώρα τα βγάζεις... "
Δεν παίζονται...τα γερόντια .
Ένας μεσήλικας σοβαρός κύριος κάθεται στο λεωφορείο όταν μπαίνει μέσα ένας πανκ με μαλλιά που είναι βαμμένα κίτρινα , μπλε , κόκκινα , πράσινα και πορτοκαλί . Αρχισε λοιπόν ο κύριος να τον κοιτάζει επίμονα . Του λέει τότε ο πανκ : Τι συμβαίνει γέρο ; Δεν έχεις κάνει τίποτα παράξενο στη ζωή σου ; Ναι . Έχω κάνει μια φορά κάτι παράξενο . Γά**σα έναν παπαγάλο και καθώς σε κοιτάζω σκέφτηκα ότι μπορεί να είσαι και παιδί μου. !
Ο μεθυσμένος
Σταματάει ένας μπάτσος έναν οδηγό τύφλα στο μεθύσι που μόλις πέρασε με κόκκινο με ιλιγγιώδη ταχύτητα . Κύριε , του λέει ο αστυνομικός , το ξέρετε ότι παραβιάσατε τον κόκκινο σηματοδότη ; Καλά ρε μεγάλε , του λέει ο μεθυσμένος , τρέχαμε λίγο παραπάνω αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μας περικυκλώσετε......!!!!!!!!!
-------------------- Your_Future_
|
|