jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

Jokes - Fun - Games - Anekdota >> Jokes - Fun

Your_Future_Moderator
Journey Man

Reged: Thu
Loc: Athens,Greece
ΜΑΝΤΕΨΤΕ.......ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.....
      Sun Apr 03 2005 03:19 PM

Γιατί δεν υπάρχουν ανέκδοτα για μελαχρινούς;

Γιατί κάποιος πρέπει να τα σκεφτεί!!!!!!!!!!!!!!!

Το κέρατο του ξενιτεμένου....

Ο ξενιτεμένος στην Αμερική γιος, γράφει στη μαμά του:
"Μαμά, επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη αγελάδα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει".
Και η μητέρα του απαντάει:
"Γιόκα μου, κι εγώ δεν είχα γάλα όταν γεννήθηκες εσύ. Αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από μαύρη κατσίκα. Αλλά τα κέρατα βλέπω, τώρα τα βγάζεις... "

Δεν παίζονται...τα γερόντια .

Ένας μεσήλικας σοβαρός κύριος κάθεται στο λεωφορείο όταν μπαίνει μέσα ένας πανκ με μαλλιά που είναι βαμμένα κίτρινα , μπλε , κόκκινα , πράσινα και πορτοκαλί . Αρχισε λοιπόν ο κύριος να τον κοιτάζει επίμονα . Του λέει τότε ο πανκ :
Τι συμβαίνει γέρο ; Δεν έχεις κάνει τίποτα παράξενο στη ζωή σου ;
Ναι . Έχω κάνει μια φορά κάτι παράξενο . Γά**σα έναν παπαγάλο και καθώς σε κοιτάζω σκέφτηκα ότι μπορεί να είσαι και παιδί μου. !

Ο μεθυσμένος

Σταματάει ένας μπάτσος έναν οδηγό τύφλα στο μεθύσι που μόλις πέρασε με κόκκινο με ιλιγγιώδη ταχύτητα . Κύριε , του λέει ο αστυνομικός , το ξέρετε ότι παραβιάσατε τον κόκκινο σηματοδότη ; Καλά ρε μεγάλε , του λέει ο μεθυσμένος , τρέχαμε λίγο παραπάνω αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μας περικυκλώσετε......!!!!!!!!!

--------------------
Your_Future_

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* ΜΑΝΤΕΨΤΕ.......ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ..... Your_Future_Moderator Sun Apr 03 2005 03:19 PM
. * * Re: ΜΑΝΤΕΨΤΕ.......ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ..... Anonymous   Tue Apr 12 2005 11:11 AM

Extra information
0 registered and 3 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Dr. Jung, SVATS, Your_Future_ 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating: *****
Thread views: 1649

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*