iasonas
Member
Reged: Mon
Loc: volos,hellas
|
Re: gia tin skeptomeni
Fri Feb 22 2002 03:10 AM
|
|
|
Αγαπητοί φίλοι Κάποτε πήγα σε μια βάπτιση με την σύζυγο μου αλλά επειδή έβρεχε αναγκάστηκα να μπω μέσα στην εκκλησία . Aφηρημένα κοιτούσα τις εικόνες και για μια στιγμή συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι ΑΓΙΟΙ ήταν πάνοπλοι , φορούσαν ότι θα φορούσε ο ΡΑΜΠΟ αν ζούσαν στην εποχή την δική μας. Σκέφτηκα εκείνη την στιγμή ότι μετά από 100 – 200 χρόνια τον ΡΑΜΠΟ δεν αποκλείεται να τον έχουν εικόνισμα στις εκκλησίες. Θα μου πείτε ότι οι Άγιοι ήταν αξιωματικοί του Ρωμαϊκού Στρατού γι αυτό και τους απεικονίζουν με το σπαθί την ασπίδα το δόρυ , και την πανοπλία τους. Μα μήπως και ο ΡΑΜΠΟ δεν είναι στρατιώτης της Αμερικανικής αυτοκρατορίας που κατατρόπωσε ή κατατροπώνει τους κακούς κομμουνιστές ; Ποιος μας λεει αν μετά από μερικές εκατονταετίες κάποια Χριστιανική εκκλησία δεν τον ανακηρύξει Άγιο. Τα έγραψα αυτά γιατί βλέπω ότι η πλύση εγκεφάλου που γίνεται στον αμερικανικό λαό για οτιδήποτε εκτός των αμερικανικών συμφερόντων ,κατασκευαστών και εμπόρων όπλων , πετρελαιάδων , εμπόρων ναρκωτικών υπ όψιν ότι στο Αφγανιστάν δεν κατέστρεψαν τις φυτείες οπίου κ.α , έχει ποτίσει το πνεύμα του και δυστυχώς έχει ποτίσει και το πνεύμα των ελλήνων της Αμερικής που αυτοί τουλάχιστον θα έπρεπε να βλέπουν με καθαρότερο μυαλό . Μόλις πεις μιαν αλήθεια , μιλάω για το άρθρο ,Μύθος και Πραγματικότητα στις Αμερικανικές Εκλογές και βγήκε κάποιος να πει χωρίς να σκεφτεί ότι αυτός που το έγραψε είναι αριστερός , αμέσως να τον χρωματίσει και εφ όσον είναι αριστερός δεν έχει ποτέ δίκαιο. Επιτρέψατε μου να αμφιβάλλω αν έστω και 1 % των αμερικανών γνωρίζει τι σημαίνει να έχεις πολίτευμα Δεξιό , Κεντρώο , Αριστερό ,Σοσιαλιστικό , Κομουνιστικό . Αμφιβάλω αν ξέρουν την σημασία των λέξεων , Ιμπεριαλισμός , Καπιταλισμός ,Φασισμός . Σε πληροφορώ αγαπητέ φίλε μπορείς να είσαι δεξιός και να είσαι σωστός όπως μπορείς να είσαι αριστερός και να είσαι σωστός , αρκεί να εφαρμόζεις ότι ,<<δεν κάνω αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν >>. Αν όμως είσαι Ιμπεριαλιστής , Καπιταλιστής ή Φασίστας αποκλείεται να είσαι σωστός . Όσο για τον Γιωργάκη δεν ξέρω κανέναν Ελληνα και κανέναν πασοκτζή που να τον θέλει για πρωθυπουργό , τον βγάζουν μόνο τα ΜΜΕ γιατί αυτοί τα ελέγχουν . Περιμένω την γνώμη σας , μπορεί να κάνω και λάθος Ιάσων
|
|