jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

Poetry / ΠΟΙΗΣΗ / Literature/ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ/Arts/ΤΕΧΝΕΣ >> BOOK REVIEW - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

vaiosfasoulasModerator
Enthusiast
**

Reged: Fri
Loc: Germany
Re: Εθνική Επετείος της 28ης Οκτωβρίου 1940 ΑΦΙΕΡΩΜΑ
      Fri Oct 28 2005 01:36 PM

Φίλε ανώνυμε να ’μαι και πάλι. Αν και το είπα πολλές φορές δεν α-παντώ σε ανώνυμους, είναι η τελευταία φορά που το κάνω. Λοι-πόν εν τάχει, στο εξής όποια σχόλια, φιλικά ή επιθετικά που θα ανα-φέρονται σε «σούπες» και τέτοια σαχλά και θα γράφονται από ανώ-νυμους θα μπαίνουν στο γύψο. Στο δικό μου γύψο.
Τώρα αν νομίζεις ότι «fainetai oti de se akoune allou i den exis diexodous kai ta les edo..» σε πληροφορώ φίλε ότι κάνεις μεγάλο λάθος. Έχω μερικές δε-κάδες φίλους στην Αμερική και γι’ αυτούς το κάνω.
Επίσης μάθε πως δεν είμαι τύπος που παρεξηγείται, φίλε και την κρι-τική τη δέχομαι. Ανάλογα από το ύφος, απαντώ.
Τώρα αν η παρουσία μου ενοχλεί στο Φόρουμ δε νομίζω πως είσαι αρμόδιος να το κρίνεις. Κάνε το παράπονό στον αρμόδιο και ευχαρί-στως ας σου γίνει το κέφι. Εγώ βέβαια αντιστρέφω αυτή την παρα-τήρηση διότι έτσι εκτίθεται και η σελίδα. Κι αυτό το λέω από πείρα.
Όσο για τους συγγραφείς που τους μπερδεύεις δε το καταλαβαίνω.
Τι θα περίμενες απ’ αυτούς, δεν ξέρω. Γενικά αν τα κείμενα που δεν είναι «μεστά» και κουράζουν μη τα διαβάζετε και αν έχετε να γρά-ψετε κάτι καλλίτερο κάντε το να το δούμε κι εμείς μετά χαράς.
Εδώ τελειώνω φίλε ανώνυμε και αν ξαναγράψεις χωρίς να λες το όνομά σου μην περιμένεις να ασχοληθώ μαζί σου και με οποιοδήπο-τε άλλον. Αχ αυτή η ανωνυμία, φίλε ανώνυμε, κρύβει το θάρρος και πολλά άλλα χαρίσματα
Β. Φ. 28-10-2005

--------------------
Fasoulas Vaios
e-mail: vaios@fasoulas.de
web: [url=http://www.fasoulas.de

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Εθνική Επετείος της 28ης Οκτωβρίου 1940 ΑΦΙΕΡΩΜΑ vaiosfasoulasModerator Thu Oct 27 2005 02:53 PM
. * * Re: Εθνική Επετείος της 28ης Οκτωβρίου 1940 ΑΦΙΕΡΩΜΑ Anonymous   Fri Oct 28 2005 08:25 AM
. * * Re: Εθνική Επετείος της 28ης Οκτωβρίου 1940 ΑΦΙΕΡΩΜΑ Skipper   Fri Oct 28 2005 05:49 AM
. * * Re: Εθνική Επετείος της 28ης Οκτωβρίου 1940 ΑΦΙΕΡΩΜΑ vaiosfasoulasModerator   Fri Oct 28 2005 08:28 AM
. * * Re: pes ta stous sunergates sou tou SAE ayta Anonymous   Fri Oct 28 2005 09:38 AM
. * * Re: Εθνική Επετείος της 28ης Οκτωβρίου 1940 ΑΦΙΕΡΩΜΑ vaiosfasoulasModerator   Fri Oct 28 2005 08:40 AM
. * * Re: Εθνική Επετείος της 28ης Οκτωβρίου 1940 ΑΦΙΕΡΩΜΑ Anonymous   Fri Oct 28 2005 08:56 AM
. * * Re: Εθνική Επετείος της 28ης Οκτωβρίου 1940 ΑΦΙΕΡΩΜΑ vaiosfasoulasModerator   Fri Oct 28 2005 01:36 PM
. * * Re: Εθνική Επετείος της 28ης Οκτωβρίου 1940 ΑΦΙΕΡΩΜΑ Dr. JungModerator   Sun Oct 30 2005 12:08 AM

Extra information
0 registered and 2 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  vaiosfasoulas, Dr. Jung, Tedkaps, lornion, Στάθης Φριλ 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 1649

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*