Φίλε ανώνυμε να ’μαι και πάλι. Αν και το είπα πολλές φορές δεν α-παντώ σε ανώνυμους, είναι η τελευταία φορά που το κάνω. Λοι-πόν εν τάχει, στο εξής όποια σχόλια, φιλικά ή επιθετικά που θα ανα-φέρονται σε «σούπες» και τέτοια σαχλά και θα γράφονται από ανώ-νυμους θα μπαίνουν στο γύψο. Στο δικό μου γύψο. Τώρα αν νομίζεις ότι «fainetai oti de se akoune allou i den exis diexodous kai ta les edo..» σε πληροφορώ φίλε ότι κάνεις μεγάλο λάθος. Έχω μερικές δε-κάδες φίλους στην Αμερική και γι’ αυτούς το κάνω. Επίσης μάθε πως δεν είμαι τύπος που παρεξηγείται, φίλε και την κρι-τική τη δέχομαι. Ανάλογα από το ύφος, απαντώ. Τώρα αν η παρουσία μου ενοχλεί στο Φόρουμ δε νομίζω πως είσαι αρμόδιος να το κρίνεις. Κάνε το παράπονό στον αρμόδιο και ευχαρί-στως ας σου γίνει το κέφι. Εγώ βέβαια αντιστρέφω αυτή την παρα-τήρηση διότι έτσι εκτίθεται και η σελίδα. Κι αυτό το λέω από πείρα. Όσο για τους συγγραφείς που τους μπερδεύεις δε το καταλαβαίνω. Τι θα περίμενες απ’ αυτούς, δεν ξέρω. Γενικά αν τα κείμενα που δεν είναι «μεστά» και κουράζουν μη τα διαβάζετε και αν έχετε να γρά-ψετε κάτι καλλίτερο κάντε το να το δούμε κι εμείς μετά χαράς. Εδώ τελειώνω φίλε ανώνυμε και αν ξαναγράψεις χωρίς να λες το όνομά σου μην περιμένεις να ασχοληθώ μαζί σου και με οποιοδήπο-τε άλλον. Αχ αυτή η ανωνυμία, φίλε ανώνυμε, κρύβει το θάρρος και πολλά άλλα χαρίσματα Β. Φ. 28-10-2005
-------------------- Fasoulas Vaios
e-mail: vaios@fasoulas.de
web: [url=http://www.fasoulas.de
|