jobjsusatopforum
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

Members Only >> Concerts / Events

MANOULI
Journey Through Chaos

Reged: Sun
100 Epiphany-Tarpon Springs, Florida
      Sat Jan 07 2006 11:25 AM

Δεν χρειαζεται να πω το τι γινοτανε χθες και σιμερα στο χωριο... χθες ειτανε καπου 60,000 κοσμος και το γλενδι σινεχισε εως τα ξιμερωματα. Πειγα να δω την τελετη, αλλα εαν δεν εισουν εκει απο τις 6 το προι, απλα δεν πλισιαζες το χωριο, ποσο μαλλον την τελετη...Επιδι ομος ξερω κοσμο, μβορεσα να περασω τα μβλοκαρισμενα στενα, αλλα εως τοτε ειχε τελειωσει..διστιχως. Χαμος, εως και αυτοκινιτα με ταμβελες απο Texas και North Dakota...ασε τους Καναδους! Η Νεα Υορκη αδιασε φενετε, διοτι ολοι εδω ειτανε και ειναι ακομα... Δεν εχω ξαναδει τοσο πολυ Ελληνισμο σε ενα μερος, και ακομα και τουριστες χωρευανε οτι τους κατεβενε..ετσι ωστε να ειναι μεσα...

Σημερα ομος αν και ακομα με την ιωση, πειγα στις 7 μιση! να τους πω εγω! Προλαβα να παρω τα γλυκακια μου τουλαχιστον...αυριο παλι στην λιτουργεια της 8.

Με 45 βαθμους Fahrenheit, κατα τις 9 το προι κλισανε τους δρομους παλι... Μιρουδιες απο οτι φαγιτο να φανδαστει κανεις, και λουκουμαδες να τρεχουν τα σαλια σου... Μια ατμοσφερα 100% Ελληνικη και που εαν δεν ειξερες που εισαι, ελεγες "ειμαι στην Μυκονο παιδεια".

Και ναι, ειτανε παρκαρισμενοι και στα πεζοδρομεια στα στενακια οπου τα ιδιοτικα σπιτακια ειχανε επισκεψεις προφανως.
Μβραβο τους, οι οργανισμοι που τα φτιακσανε ολλα, κανανε καταπλικτικη δουλεια απο το στισιμο της τεντας, εως το control της κυκλοφορειας και μερικων που υπερ "γλενταγανε".¨)

Αδε και στην 200στη επετειο!

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* PATRIARCH BARTHOLOMEW 100TH EPIPHANY IN FLORIDA MANOULI Sat Aug 27 2005 03:58 PM
. * * PATRIARCH BARTHOLOMEW IN FLORIDA MANOULI   Sun Dec 18 2005 09:24 AM
. * * 100 Epiphany-Tarpon Springs, Florida MANOULI   Sun Jan 01 2006 09:18 AM
. * * 100 Epiphany-Tarpon Springs, Florida MANOULI   Thu Jan 05 2006 05:14 AM
. * * 100 Epiphany-Tarpon Springs, Florida MANOULI   Sat Jan 07 2006 11:25 AM

Extra information
0 registered and 4 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Eva-Redi 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Rating: *****
Thread views: 2789
Calendar Event: Fri

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com