Eva-Redi
zizani with a twist

Reged: Wed
Loc: Adelaide, South Australia
|
Re: AEK Update
Mon Jan 16 2006 04:36 AM
|
|
|
AEK-Ατρόμητος 2-1 > 14/01/2006 Στην εκπνοή του αγώνα κατάφερε για άλλη μια φορά η ΑΕΚ να πάρει τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο, με σκορ 2-1. Η «Ένωση» που έπαιζε από το 45ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργέα, προηγήθηκε στο 31' με τον Λυμπερόπουλο, ενώ ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 45' με πέναλτι του Ζαχαρόπουλου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89' ο Βενγλίνσκι.
Εθνικός - ΑΕΚ 1-1 (3-4 στα πέναλτι) > 11-01-06  Στη διαδικασία των πέναλτι επικράτησε ΑΕΚ, στο σημερινό επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό στο γήπεδο της Ριζούπολης. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 0-0 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί, η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Τσιρίλο στο 113' για να ισοφαρίσει ο Εθνικός με τον Πετρόφ στο 119'. Τελικά η ΑΕΚ με 4-3 στα πέναλτι πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=52#
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...
|
|