Omogenia.com
Chat-Room Members News Message Board Join Mail List

Hourly workers: Apply now Quickly apply to hourly-paid jobs.

Set up a Job Alert now
Get job matches in your inbox!

Jokes - Fun - Games - Anekdota >> Jokes - Fun

GiorgosAdministrator
Admin

Reged: Mon
Loc: New York
Το ΚΑΦΑΟ της ψυχής μου
      Thu Feb 09 2006 05:29 PM

Το ΚΑΦΑΟ της ψυχής μου

Με τον ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

«ΤΟ ΚΑΦΑΟ της ψυχής μου έχει πρόβλημα/ έλα κουκλάρα μου να σάξεις τα καλώδια». Σκυλάδικα, παρακολουθητικά γράφει το Ράδιο-«Ε» που οσονούπω θα κάνουν σουξέ στην εθνική οδό.

«ΣΤΟΝ Κορωνιά θα πάω να ζητήσω/ το κινητούλι σου να παρακολουθήσω». Κι άλλο: «Σου 'βαλα κοριό απ' την πρεσβεία/ κι έμαθα ότι είσαι ανώμαλη/ το κάνεις με τη θεία». Ρεφρέν: «Λεσβία - λεσβία, κιαλάρισες τη θεία».

ΑΛΛΟ κερατούκλικο: «Οποιος και να μπει στο... λογισμικό σου/ να ξέρεις πως εγώ είμαι ο άνθρωπός σου». Παραπονιάρικο: «Σε κάλεσα να πιούμε δυο ούζα/ κι η Πάναφον το έκανε παρτούζα». Απειλητικό: «Στον Ρουσόπουλο θα πάω/ να σ' ελέγξει το ΚΑΦΑΟ».

ΑΛΛΟΥ καλλιτέχνη: «Αν είχανε κοριούς στις γκαρσονιέρες/ θα 'πεφταν σαν ξερόφυλλα οι βέρες». Κι άλλο, κι άλλο: «Σ' άκουσα στο τηλέφωνο χυδαία να με βρίζεις/ ούτε για συνακρόαση να κάνω δεν αξίζεις».

ΤΙ μου θύμισαν τα σκιτσάκια με τον Μωάμεθ που ξεσήκωσαν τους βαθιά νυχτωμένους; Εναν παλιό μας φίλο που στη Μεταπολίτευση είχε βάλει στον Αρη Βελουχιώτη ζαρτιέρες. Τον έδερναν επί χρόνια στο Πολυτεχνείο, στο Χημείο, στη Νομική, στη Γεωπονική, παντού! Τι να λέμε τώρα; Βεβαίως και όλα επιτρέπονται. Αρκεί να 'σαι αποφασισμένος να φας το ξύλο της αρκούδας και να σ' την κάψουν, μωράκι μου, την πρεσβειούλα σου.

Ε, όχι κι επαναστάτες - αγωνιστές αυτοί που έδειραν τον Πολυζωγόπουλο! Αν είσαι πραγματικά αγανακτισμένος και θες να αυτοδικήσεις, τους «πουλημένους συνδικαλιστές» να χτυπήσεις, να πας μόνος σου, παλικαρά μου, εναντίον όλων και να τους την πέσεις στη συγκέντρωσή τους. Κι όσες ρίξεις και φας - έφαγες. Το να την πέφτει ένα μπουλούκι σε δύο ανυπεράσπιστους είναι φασισμός, ο νόμος του Λιντς. Λιντσάρισμα. Καμία σχέση.

ΠΑΝΤΑ έχει τρόπο να μιλήσει ακόμη κι αυτός που έχει αυτοκτονήσει...

ΤΟ πιο προχωρημένο σενάριο περί αγγλοσουηδικής παρακολούθησης ήταν της Λιάνας Κανέλλη, χθες, στην εκπομπή του Πρετεντέρη. Και λάθος να είναι, πολλά απ' αυτά που είπε είναι σωστά. Οτι για να πάει μια εταιρεία σαν την Πάναφον και να εγκατασταθεί στις ΗΠΑ, πρέπει πρώτα να κατεβάσει τα... λογισμικά.

ΧΙΟΝΙΖΕΙ έξω. Κι είναι υπέροχα. Αν κατεβεί λίγο ακόμη η θερμοκρασία και συνεχίσει όλο το βράδυ, θα το στρώσει. Με τρελαίνει αυτός ο καιρός. Ο χιονιάς. Η παγωνιά. Η καλύτερή μου είναι.

ΕΒΑΛΑ αλυσίδες. Πάμε Πάρνηθα, μωρό μου! Να παίξουμε χιονοπόλεμο. Θα φτιάξουμε κι ένα χιονάνθρωπο με σκουφάκι, κασκόλ, πίπα κι ένα καρότο για να 'χει κόκκινη μύτη.

ΔΕΝ υπάρχει τίποτ' άλλο που να αξίζει πραγματικά στη ζωή. Οσο μια καλή παρέα που γελάει και ψήνει λουκάνικα στο τζάκι. Οσο τα κάστανα που έφερα για να μας συνοδεύσουν στο τσίπουρο. Οσο το τρεχαλητό, το λαχάνιασμα κι ο χιονοπόλεμος. Και το δικό σου το γέλιο, το συναρπαστικό, να κάνει αντίλαλο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 08/02/2006

Κι ούτ' ένα τηλεφώνημα...

Με τον ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

ΝΕΑ παρακολουθητικά σκυλάδικα σήμερα, ύστερα από πάνδημη απαίτηση των αναγνωστών. Πάμε;

«ΣΕ ψήφισα για μάγκα και νταή/ όχι να κάνεις πλάτες/ στον παρακολουθητή».

ΑΛΛΟ: «Με γέμισες κοριούς μες στο ΚΑΦΑΟ/ και τ' άκουσες, μπαμπέσα/ τον Χρήστο αγαπάω» (γκέι που τον έπιασε στα πράσα η γυναίκα του). Ρεφρέν: «Μπαμπέσα, δεν σε θέλω πια/ και δεν θα κάνω πίσω/ δώσ' μου, βρωμιάρα, τα παιδιά/ να ζήσω με τον Χρήστο».

ΑΛΛΟ γκέι, μαζοχιστικό: «Βαρέθηκα τα μισοφόρια πια/ θέλω να τα φτιάξω/ με τον Κορωνιά». Επίσης: «Σ' αγάπησα, σε πίστεψα πολύ/ σου χάρισα και τηλεφωνητή/ ορκίστηκες την πίστη σου ν' αλλάξεις/ μα είπες τον Μωάμεθ αδερφή» (αδερφός μουσουλμάνος, αφού παρακολούθησε το τηλέφωνο της Δανέζας ερωμένης του).

ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΑ: «Ησουνα, τι ήσουνα/ μια τηλεφωνοκλέφτρα/ και τώρα που σε πήρα εγώ/ με τον Βουλγαράκη έχεις σούρτα-φέρτα». Αλλο: «Μου τηλεφώνησαν και μου είπανε/ αγκαλιά με τον Κορωνιά πως σε βρήκανε/ μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη/ θα σε πιάσω πού θα πας/ και τι έχω να σου κάνω/ μην το συζητάς».

ΑΚΟΜΗ: «Κρυφάκουγα γιατί την αγαπούσα/ γιατί την είχα σαν μικρό παιδί/ κι όλα τα λάθη της τα συγχωρούσα/ μέχρι να μάθω ότι έχει εραστή». Αλλο: «Δώδεκα κι ούτ' ένα τηλεφώνημα/ τον αριθμό της μοναξιάς μου δεν χτυπάς/ τα ξέρει όλα ο χαφιές πλέον για μας».

«ΔΩΔΕΚΑ κι η ελπίδα μου κρεμάστηκε/ σ' ένα τηλέφωνο που έμεινε νεκρό/ και την καρδιά μου που φωνάζει σ' αγαπώ/ Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα...».

ΑΠΑΡΑΦΡΑΣΤΟΝ: «Πάρε τηλέφωνο τον κερατά/ καλύτερα είναι τώρα/ παρά μετά». Προφητικό σουξέ!

«ΓΥΡΝΑ πίσω ή έστω τηλεφώνα/ πες μου πως υπάρχει ελπίδα ακόμα/ είναι η μοναξιά βαρύ φορτίο/ έχει παρεμβολή η Πάναφον/ γίναμε επιτέλους τρίο».

«ΝΑ 'ταν η θά..., να 'ταν η θάλασσα κρασί/ και τα βουνά και τα βουνά μεζέδες/ κι οι βάρκες ναρκοπέδια/ να μπαίνουν οι χαφιέδες».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 09/02/2006

--------------------
Greek Singles - Omogenia Singles Join now for Free

http://www.omogeniasingles.com

Post Extras Print Post   Remind Me!     Notify Moderator

Entire topic
Subject Posted by Posted on
* Το ΚΑΦΑΟ της ψυχής μου GiorgosAdministrator Thu Feb 09 2006 05:29 PM

Extra information
0 registered and 2 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Dr. Jung, SVATS, Your_Future_ 

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is enabled
      UBBCode is enabled

Rating:
Thread views: 1350

Rate this thread

Jump to

Contact Us Yasou.com

*