Eva-Redi
zizani with a twist

Reged: Wed
Loc: Adelaide, South Australia
|
Re: Stixoi Tragoudiou
Sat Feb 11 2006 11:38 PM
|
|
|
Ta sunarpastika stixoi enou paliou tragoudi tou Zafiri Mela >>
YΠΑΡΧΩ - Zafiris Melas Υπάρχω - - και όσο υπάρχεις θα υπάρχω. Σκλάβα τη ζωή σου θα'χω, και ας βαδίζουμε στους δρόμους χωριστούς. Υπάρχω μες' τα ματια σου που κλαίνε, μες' τα χείλη σου που καίνε, και θα υπάρχω στα τραγούδια που ακούς.
Είμαι η Ζωή σου, Ο Ένας - - δεν με σβήνει κανένας. Και αν με άλλους γυρνάς - και ώρες, ώρες γέλας, καταβάθος πονάς - γιατί σκέφτεσαι εμενα.
Είμαι και Αρχή και Φινάλε, και στης σκέψεις σου θα'μάι - - Πως αν κανεις δεσμό, μες' σε λίγο καιρό θα χωρίζεις γιατί - θα Υπάρχω Εγώ.
Υπάρχω στη χαρά σου και στην λύπη, Η μορφή μου δεν θα σου λείπει, Ούτε πρόκεται ποτε - - να ξεχαστώ. Υπάρχω μες' στην τύχη σου που βρίζεις, Στο μυαλό σου που ζαλίζεις, Με τσιγάρο να καπνίζεις - και πιοτό.
Είμαι η Ζωή σου, Ο Ένας. Δεν με σβήνει κανένας. Και αν με άλλους γυρνάς...... Είμαι και Αρχή και Φινάλε...... Αν κανεις δεσμό, μες' σε λίγο καιρό θα χωρίσεις - - γιατί θα Υπάρχω Εγώ!
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...
|
|