Eva-Redi
zizani with a twist

Reged: Wed
Loc: Adelaide, South Australia
|
Re: Ki' alles Mantinades
Thu Feb 16 2006 06:48 PM
|
|
|
Σ' είδα στο δρόμο μ'άλλους τρεις λίγο έξω απ'τα Λιοντάρια αυτά δεν είναι κέρατα αυτά είναι κοντάρια!
Μπορεί να κάμεις διακοπές στη θάλλασα να λιάζεις μα το δικό μου μαύρισμα με τίποτε δε φτάζεις
Θεε μου και να τ'αξιωθώ και να το κατορθώσω το τζιν το παντελόνι σου να σου το ξεκουμπώσω
Eγώ δεν είμαι Kρητικός να γράφω μαντινάδες μ'απ' ότι βλέπω γράφετε ένα σωρό κρυάδες!
Εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει ένα βαρέλι ζάχαρη πόσους φραπέδες βγάζει;
Μικρή μικρή σ' αγάπησα μεγάλη δε σε πήρα να μ' αξιώσει ο θεός και να σε πάρω χήρα
Παρέτησε τηνε μωρέ του κερατά την κόρη! μα αυτή ΄χει τσ΄αγαπητικούς σαν τα κλαδιά στα όρη!
Ηθελα και να κάτεχα πώς ζουν οι παντρεμένοι ανθρώποι που επάψανε να ειν'ερωτευμένοι.
Με την ξανθιάν εμάλωσα η μαύρη δε με θέλει που'ναι η στοργή που έβρινα στη μάνα μου κοπέλι
Οντα θα δω στα χείλια σου να δρόσει ή πάνω πάντα κατέχω ήντα σκέφτεσαι και πως με θες μα γιάντα?
Εισαι για'μενα δυστυχως μια μετρια γυναικα, και σαν και'σενα παιζουνε στα δαχτυλα μου δεκα!
Ενας λεβέντης στρατηγός γνώρισε μια κυρία όμως εκείνη εγνώριζε όλη τη μεραρχία!
Στον Ψηλορείτη ανέβηκα να γράψω μαντινάδες για σένα Kατερίνα μου, θα κάτσω δυο βδομάδες.
Θυμάμαι βρε Kατερινιώ που 'πινες Jack με cola και ότανε σε ξάνοιγα μου έλεγες "Ξεκόλλα".
Αμα δεν παίξουν μπαλωθιές στο γάμο μου απάνω σε χώρισα Kατερινιώ και άλληνε θα πάρω.
http://anekdota.dyndns.org/jotd14/0591.html
-------------------- Βρήκες ακατάλληλη στιγμή να με ανταμώσεις. Eγώ δεν έχω τίποτα, πάλι σου το θυμίζω. Mια καρδια μου έμεινε ♥ παρ’την, σου την χαρίζω. Δεν έχω όνειρο, ούτε φτερά για να πετάξω ...
|
|