Διαβάζω ολα αυτά που έγραψα και δεν βλέπω να εχω κανει καμία ερώτηση ούτε να εχω εκφράσει καμιά απορία προς κανέναν.
Κλειδώθηκε όμως ένα θέμα το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων το παρακάτω αναληθές σχόλιο, το οποίο έπεισε πολλούς οτι ειναι τεχνικά αδύνατον να δει καποιος τα prive.
"Δεν είναι απλός μύθος, είναι αστικός μύθος. Υπάρχει από τότε που ξέρω το ίντερνετ, αυτήν την ηλιθιότητα την έχουν κάνει πιπίλα μερικοί. Απλώς δεν γίνεται. Αν μιλάμε και για Java, δεν γίνεται να το κάνει ούτε ο δημιουργός του προγράμματος. "
Εφόσον λοιπόν Γιώργο κι εσυ συμφωνείς με την τοποθέτηση μου, προτείνω να προστεθεί ο διάλογος μας στο συγκεκριμένο topic, προς αποκατάσταση της αλήθειας την οποία δεν βρίσκω καθόλου ανώφελη.
Επίσης φίλε Γιώργο μου κάνει εντύπωση γιατι δεν απάντησες σε αυτόν που έγραψε αυτήν την ανακρίβεια πριν κλειδωθεί το θέμα, αλλά απαντάς σε μένα που στο κάτω κάτω συμφωνείς μαζί μου!
-------------------- Δεν έχει νόημα να εμπλακείς σε διαμάχη με έναν βλάκα, θα αναγκαστείς να πέσεις στο επίπεδό του και εκεί θα σε κερδίσει λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας...
Edited by NikolasGR (Tue Apr 18 2006 01:37 PM)
|